harrys23 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Χερεται ερωτηση εχω την LG 32'' HD ready 1080P και μεχρι στιγμης ειμαι σε resolution 1360χ 768 με συνδεση DVI σε HDMI εαν αλλαξω καρτα γραφικων απο nvidia 9600 σε κατι καλυτερο θα εχω και μεγαλυτερη αναλυση η μεχρι εδω ειμαι ??? Ευχαριστω.
Age4Greeks Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 συγνωμη που δεν μπαινω στον κοπο να τα γραψω στην ομορφη γλωσσα μας ...απο το wikipedia: "When a computer display resolution is set higher than the physical screen resolution, some video drivers make the virtual screen scrollable over the physical screen. Most LCD manufacturers do make note of the panel's native resolution as working in a non-native resolution on LCDs will result in a poorer image, due to dropping of pixels to make the image fit (when using DVI) or insufficient sampling of the analog signal (when using VGA connector). Few CRT manufacturers will quote the true native resolution since CRTs are analog in nature and can vary their display from as low as 320×200 (emulation of older computers or game consoles) to as high as the internal board will allow, or the image becomes too detailed for the vacuum tube to recreate (i.e. analog blur). Thus CRTs provide a variability in resolution that LCDs can not provide (LCDs have fixed resolution." Με λιγα λογια, ακομη κι αν μπορεσεις να ανεβασεις την αναλυση το αποτελεσμα δεν θα ειναι αυτο που θες ποιοτικώς -ανεξαρτητα με τη καρτα γραφικων- γιατι η HD-Ready τηλεοραση μεχρι εκει θα δειξει. Για μεγαλυτερη αναλυση οθονης τηλεορασης θα ηθελες Full HD. http://en.wikipedia.org/wiki/Display_resolution ελπιζω να βοηθησει.
KnightRider Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 H μετάφραση "Όταν ένας υπολογιστής οθόνης που είναι υψηλότερη από τη φυσική ανάλυση της οθόνης, ορισμένα προγράμματα οδήγησης οθόνης κάνουν την εικονική οθόνη κύλισης πάνω από τη φυσική της οθόνης. LCD περισσότεροι κατασκευαστές κάνουν να σημειώνει το ψήφισμα της ομάδας ιθαγενών που εργάζονται σε μη γηγενείς ψήφισμα για LCD που θα οδηγήσει σε δυσμενέστερη εικόνα, που οφείλεται στην πτώση των pixels να ταιριάζει στην εικόνα (όταν χρησιμοποιεί DVI) ή η ανεπαρκής δειγματοληψία του αναλογικού σήματος (όταν χρησιμοποιούν σύνδεση VGA). Λίγες CRT κατασκευαστές θα παραθέσω την πραγματική native ψήφισμα, δεδομένου ότι CRTs είναι αναλογική προς τη φύση και μπορεί να ποικίλουν από τους εμφανίζουν χαμηλά όπως τα 320 × 200 (εξομοίωση των παλαιότερους υπολογιστές ή κονσόλες παιχνιδιών) σε τόσο υψηλό, όσο το εσωτερικό του σκάφους θα επιτρέψει, ή η εικόνα γίνεται πολύ λεπτομερείς για το κενό σωλήνα για να αναδημιουργήσει (δηλαδή αναλογική θαμπάδα). Έτσι CRTs παρέχουν μια μεταβλητότητα στο ψήφισμά του ότι οι LCD δεν μπορεί να παράσχει (LCD που έχουν καθοριστεί ψήφισμα. " Απο το google κλικ εκεί που γράφει γλωσσικά εργαλεια
harrys23 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Αρα πρεπει να παω σε full HD εν ολιγης, ευχαριστω παιδες.
Age4Greeks Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 H μετάφραση "Όταν ένας υπολογιστής οθόνης που είναι υψηλότερη από τη φυσική ανάλυση της οθόνης, ορισμένα προγράμματα οδήγησης οθόνης κάνουν την εικονική οθόνη κύλισης πάνω από τη φυσική της οθόνης. LCD περισσότεροι κατασκευαστές κάνουν να σημειώνει το ψήφισμα της ομάδας ιθαγενών που εργάζονται σε μη γηγενείς ψήφισμα για LCD που θα οδηγήσει σε δυσμενέστερη εικόνα, που οφείλεται στην πτώση των pixels να ταιριάζει στην εικόνα (όταν χρησιμοποιεί DVI) ή η ανεπαρκής δειγματοληψία του αναλογικού σήματος (όταν χρησιμοποιούν σύνδεση VGA). Λίγες CRT κατασκευαστές θα παραθέσω την πραγματική native ψήφισμα, δεδομένου ότι CRTs είναι αναλογική προς τη φύση και μπορεί να ποικίλουν από τους εμφανίζουν χαμηλά όπως τα 320 × 200 (εξομοίωση των παλαιότερους υπολογιστές ή κονσόλες παιχνιδιών) σε τόσο υψηλό, όσο το εσωτερικό του σκάφους θα επιτρέψει, ή η εικόνα γίνεται πολύ λεπτομερείς για το κενό σωλήνα για να αναδημιουργήσει (δηλαδή αναλογική θαμπάδα). Έτσι CRTs παρέχουν μια μεταβλητότητα στο ψήφισμά του ότι οι LCD δεν μπορεί να παράσχει (LCD που έχουν καθοριστεί ψήφισμα. " Απο το google κλικ εκεί που γράφει γλωσσικά εργαλεια Φιλε, δεν το λεω κακοπροαιρετα, αλλα αν το παραπανω λεγεται συνταξη ελληνικης γλωσσας τοτε εγω θα γινω ο Μπαμπινιωτης. Οκ μπορει να βγαζεις το γενικο νοημα, αλλα μη τρελαθουμε ε?
KnightRider Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Φιλε, δεν το λεω κακοπροαιρετα, αλλα αν το παραπανω λεγεται συνταξη ελληνικης γλωσσας τοτε εγω θα γινω ο Μπαμπινιωτης. Οκ μπορει να βγαζεις το γενικο νοημα, αλλα μη τρελαθουμε ε? Ενταξει σιγά το πράγμα εκανα μετάφραση έτσι για πλάκα μήπως τοιχόν δεν ξέρει ο άλλος καλά αγγλικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.