KRITOLAOS Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Θα ηθελα καποιος να μου λυσει μια απορια.Στο ασυρματο internet που προσφερουν οι εταιριες κινητης τηλεφωνιας μπορω σαν modem να χρησιμοποιησω το κινητο μου τηλεφωνο?
alt10 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 ναι αλλα για να πιασει τν μεγιστη σχεδον πρεπει να ειναι 3G αλλιως το αλλο παει μεχρι 56 κπσ
KRITOLAOS Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δηλαδη με κινητο που δεν ειναι 3G ειναι σαν μπαινεις στο internet με απλη συνδεση?
poulinos Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 ναι ειναι σαν να μπαιενεις με 56 οπως ηταν οι πρωτες vodafone mobile connect.ναι ακομα μπορεις να συνδεσεις το Κινητο με laptop και να μπεις απο το pc διαμεσω κινητου.για αυτο βλεπεις οτι πολλα κινητα αναγνωριζονται σαν modem.δεν το εχω ψαξει παραπανω αλλα γινεται.
alt10 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 ολα τα sony ericsson παντωε εχουν αυτην τηλ λειτουργια
KRITOLAOS Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 επειδη ενδιαφερομαι για το internet που προσφερουν οι εταιριες κινητης τηλεφωνιας εχω αλλη μια απορια.Αν παρω το modem που μου δινουνε μπορω να το τοποθετησω σε καποιο εξωτερικο χωρο και να το συνδεσω με το PC μου μεσω καλωδιου usb η ethernet?απλα θελω να αποφυγω την ακτινοβολια..ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 το usb παιζει μεχρι 5 metra ethernet για κινητο παροχο δεν εχω δει.μετα εχει pcmcia
egiotis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 οχι φιλε δεν μπορεις να χρησημοποιεισεις κινητο.μονο καλωδιακο.το σταθερο που λεμε
poulinos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 οχι φιλε δεν μπορεις να χρησημοποιεισεις κινητο.μονο καλωδιακο.το σταθερο που λεμε a.δεν γραφουμε greeklish.πρωτη και τελευτεα φορα που πεφτει διορθωση.β.πολλα κινητα παιζουν σαν μοντεμ οσο ξερω.καλως ηρθες στο forum
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.