pappous_soulis Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 o Q9650...non extreme version... Ή εγώ βλέπω ότι ονειρεύομαι,ή το αρχικό ποστ του dimitris2006 έλεγε QX9650. Όπως και να'χει η Intel έδωσε τη χαριστική βολή. (στις ελπίδες μου ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadamiraq Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 ας τον κατεβάσουνε στα 100-150 ευρά και το συζητάμε Ε κοιτα σε 3 χρονια ισως θα τον παρεις τοσα σιγά μην σε πληρώσουν κιόλας Αχαχαχ πολυ σωστος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alerasta Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Αν και έχω "τιμωρημένη" την AMD για άλλα δύο χρόνια δε θέλω με τίποτα να καταλήξει η intel μονοπώλιο... Εχει στήσει την AMD στη γωνία άσχημα η intel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jsmith6 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Αν και έχω "τιμωρημένη" την AMD για άλλα δύο χρόνια δε θέλω με τίποτα να καταλήξει η intel μονοπώλιο... Ούτε και εγώ. Γιατί τιν έχεις τιμωρημένη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα