Green Dragon Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Βρέ μπάς και δεν φταίει το PC αλλά το monitor???Πρίν κάνεις τίποτα άλλο, δεν δοκιμάζεις να συνδέσεις κάποιο άλλο... babis, πρίν απο λίγο ποστάρησα με το ίδιο θέμα και σε άλλο forum. Και βγαίνει ένας φίλος στο τελείως άσχετο χωρίς να έχω πει για monitor και με ρωτάει:"Samsung μονιτορ έχεις;" και του απαντάω: ΝΑΙ Τώρα γιατί και πως με ρώτησε θα δείξει. Ακόμη δεν έχει απαντήσει. Πάντως πρίν μου παρουσιάσει το πρόβλημα, μετέφερα όλο το σύστημα και το μόνιτορ από ένα άλλο γραφείο στο δικό μου.
babis-x Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Ισως να μην του άρεσε το περιβάλλον, (πλάκα κάνω). Τσέκαρε πάντως το monitor. Οπως σου είπα και παραπάνω, δεν νομίζω να είναι θέμα bios,γι΄εμένα είναι το τελευταίο που θα πείραζα.
Green Dragon Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Απάντηση από elapse Να υποθέσω ότι είναι το 710N; Πάρε τηλέφωνο την αντιπροσωπεία για αντικατάσταση (πρέπει να είναι σε εγγύηση ε; ), είναι σχετικά συχνό πρόβλημα με αυτό το μόνιτορ... Δες την απάντησή του.
Green Dragon Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δοκιμάζεις και βλέπεις Αυτό θα κάνω αύριο. και η εξήγηση που έδωσε ο φίλος: Πιστεύω, ότι αν την συνδέσεις σε άλλο υπολογιστή στο γραφείο, θα εμφανίσει το ίδιο μήνυμα. Από την αντιπροσωπεία της μου είχαν μιλήσει για ένα "σκουπιδάκι" που περνά από το δίκτυο της ΔΕΗ και σβήνει την eeprom της οθόνης.
Green Dragon Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Οπότε τα λέμε αύριο... Να σαι καλά. Σε ευχαριστώ. Αύριο θα σας έχω νέα.
nik00ss Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 το σιγουρο ειναι οτι εχει να κανει με την onboard καρτα γραφικων.δες αναλυση και refresh rate που εχεις δηλωσει.αν ολα εινα ι σωστα,μπες safe mode,απεγκατασταση drivers onboard καρτα γραφικων,restart,επανεγκατασταση drivers.
pcexpert Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Οπως φαίνεται το πρόβλημα μαλλον είναι απο την κάρτα παρα απο software εφαρμογες δοκίμασε μια καρτα ενός φίλου σου και δες αν διορθόνεται. Δοκίμασε να κάνεις update τους drivers.
Green Dragon Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Τελικά παιδιά το πρόβλημα είναι της οθόνης. Συνέδεσα την οθόνη σε άλλο υπολογιστή και έβγαλε το ίδιο ακριβώς μήνυμα. Μετά έβαλα άλλη οθόνη πάνω στο desktop μου και όλα δουλέψανε ρολόι. Στη συνέχεια πήρα τηλέφωνο στο service της Samsung όπου έπαθα πλάκα με τον επαγγελματισμό και την εξυπηρέτηση της εταιρείας. Μου ζήτησαν το serial number της οθόνης και αφού επιβεβαίωσαν ότι είναι εντός εγγύησης, μου είπαν ότι θα στείλουν άνθρωπο αύριο να την παραλάβει και θα μου αφήσουν ένα monitor να κάνω τη δουλειά μου, μέχρι να την ελέγξουν και να αποφανθούν τι πρέπει να γίνει. Ένα μεγάλο μπράβο στη Samsung για το σεβασμό που δείχνει στους πελάτες της. Καμμία σχέση δηλαδή με γνωστό e-μαγαζί που σε ανάλογη περίπτωση με άφησε ένα μήνα χωρίς υπολογιστή, μέχρι να δεήσουνε να μου αντικαταστήσουνε cpu που είχε βλάβη.
Green Dragon Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Τέλος καλό, όλα καλά.Πήγε τσάμπα το format... ...και η αγωνία μέχρι να καταφέρω να πάρω back up τα αρχεία μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.