Προς το περιεχόμενο

Διακανονισμός στο πλαίσιο

Finn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λόγω πρόσφατου ατυχήματος χάσαμε την μητρική και πλέον είναι ευκαιρία ν αλλάξω όλο το σύστημα.θα ήθελα να ρωτήσω λοιπόν αν το πλαίσιο δέχεται κάποιου είδους διακανονισμούς όσον αφορά την πληρωμή. Πχ δόσεις με γραμματεία η με κάρτα. ευχαριστώ!

Δημοσ.

Σύμφωνα με αυτό δέχεται πιστωτικές κάρτες και επιπλέον αν πάς εδώ και επιλέξεις μόνο μία μητρική, στο κάτω μέρος της σελίδας μπορείς να διαλέξεις αριθμό δόσεων, άρα κάνουν διακανονισμούς. Δύο επισημάνσεις όμως, οι δόσεις είναι έντοκες και δεν αναφέρει πουθενά ελάχιστο ποσό αγοράς για να δεχτούν διακανονισμό. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις μάλλον είναι να τους καλέσεις στο 8001112345 και να ρωτήσεις για να είσαι σίγουρος.

Δημοσ.

Πιστωτική κάρτα δέχεται σίγουρα και νομίζω πρέπει να έχει ακόμα 12 άτοκες δόσεις αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Για γραμμάτεια πολύ χλωμό

edit: Το θυμήθηκα μετά όταν είδα το post του angmar οι 12 άτοκες ήταν για συγκεκιμένα πράγματα πχ laptop. Αν πάρεις κανένα έτοιμο turbo-x μπορεί και να έχει. Εγώ ένα laptop το είχα πάρει έτσι με 12 άτοκες οπότε παίζει σίγουρα κάτι τέτοιο

Δημοσ.

τα ξέρετε ήδη όλα, δεν χρειάζεται να σας πώ τίποτα..

ατύχησες όμως ρε φίλε, λίγες μέρες ποιο μπρόστα να το λεγες θα σου κανα 34 δόσεις και αυτές άτοκες, τώρα όμως είναι πλέον αργά, παραιτήθηκα την προηγούμενη τετάρτη.

στα pc έχει 12 άτοκες, γραμμάτεια δεν παίζουν νομίζω πλέον γενικά στην αγορά

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.βασικα εγώ θέλω να πάρω ένα κουτί κομπλέ δίκη μου σύνθεση χωρίς οθόνες ποντίκια και τα λοιπά συνολικής αξίας 750. Θα μπορέσω να πληρώσω σε 6 ή 12 άτοκες;

Δημοσ.

@bibibo δηλ οι εργαζομενοι μπορει να παιρνουν με 34?

ή κατ επιλογη υπαλληλου μπορει να δεινει σε πελατη ειτε με 12 ειτε με 34?

ναι εκτος κ αν αλλαξε τιποτα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...