Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Νομίζω χτύπησα το κατάληλο νεύρο μιας και απο το ύφος της απάντησης σου βγαίνω δικαιωμένος.

Φυσικά και δεν μ'αρεσει η κατάσταση της οικονομίας στην Ελλάδα μιάς και έχουμε γίνει εντελός μπουρδέλο. Αλλά είμαστε ακόμα σε πολύ καλήτερη φάση με άλλα μέρη. Μαγκία μας.

Αν δεν σ αρέσει η κατάσταση πάνε βρές καλήτερη χώρα. Όπου έχουν μόνο ανοιχτό λογισμικό, η οικονομία βασίζεται στην ανταλλαγή αγαθών (γάλα, βαμβάκι, δερματα αρκούδας κτλ), όπου ο καθένας κάνει ότι γουστάρει όπως και όποτε γουστάρει, και όπου τα αξύριστα γυναικία πόδια θεωρούνται όμορφιά :P]

Δεν το παρακανες απλως, αλλα εβγαλες τον χειροτερο σεξιστικο εαυτο σου. επειδη ΔΕΝ ξερεις και υποθετεις λαθος πετωντας παραλληλα ανυποστατους χαρακτηρισμους εδω κι εκει, σε ενημερωνω πως γνωριζω πολυ περισσοτερα απο σενα για τους νομους της αγορας λογω του οτι εχω σπουδασει οικονομικα, δεν ειμαι κομμουνιστρια ουτε αξυριστη βρωμιαρα (το δικο σου το μυαλο ισως). και οσο για την καραμελα"αμα δε σου αρεσει πανε αλλου", τις λεγανε οι εξυπνακηδες που γ@μησανε την ελλαδα με τις λαμογιες, τις δοσοληψιες κατω απο το τραπεζι, τη φοροδιαφυγη και τα καθε ειδους καρτελ.

γκεγκε μιχαλακη;

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Τα μέλη που στερούνται επιχειρημάτων δεν δικαιούνται να προσβάλουν όσους διαφωνούν μαζί τους!

Αρκετά χαμηλά πέσαμε πάλι...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...