Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 data corruption όταν κάνει κάποιος overclock από ένα σημείο και πάνω και αρκετά άλλα bugs... μην το κουράζεται δεν υπάρχει κάποια που να είναι η "καλύτερη" μητρική από όλες
NemesisUltra Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 data corruption όταν κάνει κάποιος overclock από ένα σημείο και πάνω και αρκετά άλλα bugs... μην το κουράζεται δεν υπάρχει κάποια που να είναι η "καλύτερη" μητρική από όλες Συμφωνώ μαζι σου!! ιδιες ειναι απλα η δικια σου απευθυνετε σε nvidia και η δικια μου σε ατι!
Venisk Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Όπως δεύτερη θα ναι μια ζωή η amd έτσι είναι κ η ati.. όσο για το data corruption διορθώθηκε με αναβάθμιση του bios από τις 29 Μαΐου.. BIOS update file for Striker II Extreme (Version 0704) 1. Fix data corruption issue. μην το κουράζεται δεν υπάρχει κάποια που να είναι η "καλύτερη" μητρική από όλες Όντως, κάθε μια έχει τις δικές της ατέλειες..
NemesisUltra Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Όπως δεύτερη θα ναι μια ζωή η amd έτσι είναι κ η ati..όσο για το data corruption διορθώθηκε με αναβάθμιση του bios από τις 29 Μαΐου.. BIOS update file for Striker II Extreme (Version 0704) 1. Fix data corruption issue. η ατι πριν λιγο καιρο ηταν η καλυτερη εκτως αν ζουσες σε αλλο πλανητη!!! και ιδικα το Cros οσο για μελλον η νεα ατι 4870 me ddr5 ειναι κλασης ανωτερη και απο τις νεες vidia!! η δικια μου εχει ανω του 1 τερα φλοπ ισχυ εσενα ποσο εχει???? DX 10.1 παιζει η δικια σου?? εχω και μια 500ρα στην ακρη μολις βγει η ατι 4870 με χ2 ddr5 κατσε στην nvidia παλια μολις βαζατε λιγο anti χ16 λιποθημουσε η δεν το θυμασε? οσο για την amd εχεις δικιο αν και τοτε με τους χ2 4800 πηγε λιγο μπροστα τωρα αστο!
Venisk Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 πάω στοίχημα πως δεν γνωρίζεις καν τι είναι αυτό το τερα φλοπ ισχύς.. 13χρονο είσαι?θέλεις να συγκρίνω την 9800gx2 με την 3870χ2 σου? Τα έβαλες στην άκρη...δηλαδή πόσο καιρό έχεις την 3870χ2 κ χρειάζεσαι άλλη κάρτα? ένα παιχνίδι είχε 10.1 και το έβγαλαν επειδη κάνει κουμάντο η nvidia..όταν θα αποφασίσω να είμαι με τον δεύτερο θα σε ενημερώσω.. Πάντως για να βγάζω σ όλα τα παιχνίδια παραπάνω fps από την δική σου έχει περισσότερη ισχύς..
NemesisUltra Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 ξανα διαβασε πιο πανω ξερω την καρτα σου! ηταν να την παρω και εγω.... η καρτα μου ειναι προσωρινη 4870 θα παρω θα τα πουμε μετα!! nvidiaκια με 1 πυρηνα ασε την 2χ στο λεο και παλι θα επερνα την δικια σου αλλα μολις βγουν οι νεες θα ειναι για το νεκροταφιο μου!! με το που βγει η νεα την πειρα!
Venisk Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Έχεις ψυχολογικά? Σου λέω με την δική σου κάρτα..όχι με μια κάρτα που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα..και όσο για το nvidiaκια,καλά κάνω, άντε σύγκρινε την με τις καινούριες της nvidia. Θα τα πούμε όσο θέλεις δεν έχω κανένα πρόβλημα..
NemesisUltra Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Γτ η δικια μου τοπ ειναι! ωραια εε? Ρε το ξερω οτι εχεις καλυτερα ΦΠΣ! απλα δεν αξηζε 500 ευρω να παρω σαν τη δικη σου! με 300 εγω ειμαι καλα! εξαλου σου ειπα αναμενω το νεο HD4870 που να βγει και Χ2 HD4870 αστοοο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 sorry που στο λέω Nemesis αλλά οι 4850 & 4870 θα είναι mainstream κάρτες σε αντίθεση με τις GTX260/280 που θα είναι high end...άρα καταλαβαίνεις διαφορά επιδόσεων η 4870Χ2 θα είναι high end αλλά θα αργήσει να βγει σε σύγκριση με τις αλλές κάρτες
Venisk Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Η γκόμενα ναι, είναι ωραία..η κάρτα όχι.. Βγάζει μια καύτρα, από πίσω στο κουτί ενός φίλου που έχει την 3870χ2..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.