Προς το περιεχόμενο

ποια κατα η καλυτερη motherboard κατα την γνωμη σας??

gorgopodaros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ASUS P5N-T DELUXE ή ASUS P5K κατα την γνωμη μου αλλα θελω να συνδιασω και δυο ASUS EN9800GTX/HTDP 512MB PCI-E οποτε η ASUS P5N-T DELUXE κατα την γνωμη μου.λιγο ακριβη αλλα τα αξιζει τα λεφτα της

:-D:-D

• Super Moderators
Δημοσ.

γιατί βγαίνει νέα γενιά σε 2 weeks που θα την πατάει χάμο...

και θα είναι και single card...όχι 2 μαζί...

Δημοσ.
γιατί βγαίνει νέα γενιά σε 2 weeks που θα την πατάει χάμο...

και θα είναι και single card...όχι 2 μαζί...

Καλά δεν είναι και κάτι καινούριο..από τότε που υπάρχουν κάρτες γραφικών, πάντα λένε πως η επόμενη θα κάνει θαύματα..

• Super Moderators
Δημοσ.

για να ρωτάει ποια από τις 2 υποθέτω ότι δεν έχει αγοράσει ήδη και τις 2 κάρτες γραφικών...

άρα αυτό που προτείνουμε είναι μητρική με Ρ35 και κάρτα της επόμενης γενιάς που βγαίνει σε 2 βδομάδες

ναι και θα κοστιζει οσο το Thinkpad X300

ναι ενώ οι 2 9800GTX είναι τσάμπα...

Δημοσ.
p5k με chipset p35 για sli ???

Μα ποιος σου είπε ότι πρότεινα την συγκεκριμένη για SLI; Αφού ούτως ή άλλως το SLI δεν συμφέρει. Καλύτερα να περιμένει να βγουν οι καινούριες κάρτες...

Δημοσ.
ε δεν είναι και το καλύτερο

Όντως..η striker μου είναι καλύτερη..:lol:

αχχαχαχα

υπάρχει κ το :lol: που είναι πιο ωραίο από το αχαχαχ φαίνεται σαν να σου κάνουν κάτι

Δημοσ.
Όντως..η striker μου είναι καλύτερη..:lol:

υπάρχει κ το :lol: που είναι πιο ωραίο από το αχαχαχ φαίνεται σαν να σου κάνουν κάτι

Ποσο καλυτερη δλδ απο τη δικια μου ! και εγω την ιδια πηγα να παρω αλλα πολοι λενε οτι ειναι πιο Μ@@@κια λενε οτι το nforce δεν πειθει η δικια μου (Υποδοχές Μνήμης: 4 x DDR3 1066/1333/1600(O.C.speed)/1800(O.C.speed) Crossfire Power ATi Περιμενετε την 4870 με ddr5 να κρυφτειτε Nvidiaκιδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...