Προς το περιεχόμενο

windows live

paris4u

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
start/all programs/ internet explorer/γράφεις http://www.google.com στη γραμμή διευθύνσεων/πατάς enter/γράφεις missing lewqjatd.dll dowload στο search box του google /πατάς enter :-D

http://www.google.gr/search?q=missing+lewqjatd.dll+&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a

εξυπνακια μου!!

αυτο τι σου λεει?

http://www.registryfox.com/?hop=nzpassport&gclid=CMrT7cqu1JMCFQoHuwod_iPSqw

Δημοσ.

..βρε παλαβέ, :-) , υπόλειμμα από κάποιον ιό είναι, που καθαρίστηκε. Πρόβλημα ΔΕΝ έχεις. Απλά κοίτα να καθαρίσεις καλά το μητρώο. :P

*...μου "λέει" ότι πολύ "φρου-φρου" και μεγάλα εικονίδια βλέπω στη σελίδα τους, και δεν....μ' αρέσει.

Για καθαρισμό προτίμησε το....ε, καλά, εφού ΞΕΡΕΙΣ ποιό....:P

(...άσε που όπου βλέπω "fox", μακρυά εγώ... :P )

Δημοσ.

γτ σε χανω ρε γουος καπου στη μεση?χεχε!

αφου ειναι υπολοιμα και αφου εχω σκαναρει εκατο φορες με το απιστευτο εκπληκτικο και μοναδικο προγραμμα που δεν θελω να αναφερω το ονομα του για να μην σου παρω τα δικαωματα :-) τοτε γτ μου το βγαζει κα8ε φορα που ξεκιναω το πισι?

και μενα μου φανηκε υποπτο γιαυτο και δνε το αγγιξα!

Δημοσ.
γτ σε χανω ρε γουος καπου στη μεση?χεχε!

αφου ειναι υπολοιμα και αφου εχω σκαναρει εκατο φορες με το απιστευτο εκπληκτικο και μοναδικο προγραμμα που δεν θελω να αναφερω το ονομα του για να μην σου παρω τα δικαωματα :-) τοτε γτ μου το βγαζει κα8ε φορα που ξεκιναω το πισι?

και μενα μου φανηκε υποπτο γιαυτο και δνε το αγγιξα!

...γιατί προφανώς αυτό που είχε τρυπώσει στο pc, δεν ήταν "αυτό", αλλά "αυτά", τα οποία έχουν την κακή συνήθεια να μοιράζονται αρχεία, και σίγουρα δεν είσαι ακόμα όσο καθαρός νόμιζες...(πάντως το συγκεκριμένο μήνυμα μη σε απασχολεί, μόνο τα νεύρα που σου σπάει είναι). Μάλλον θες κόντρα ξύρισμα με antivirus, antispyware, antirootkit και τελειωμό δε θα 'χει... (όσο για το Ccleaner, το ότι το προτείνω συνέχεια, δε σημαίνει ότι είναι πανάκεια. Απλά είναι η "χλωρίνη Κλινεξ" των cleaners. H 1η και καλύτερη για διάφορους λόγους πρόταση.

Ανέκαθεν όμως χρησιμοποιούσα συνδυασμό τέτοιων προγραμμάτων. Πχ το reg cleaner (παλιά καραβάνα).

Πρόσφατα χρησιμοποιώ και το Advanced Windows Care, και δε μου φαίνεται άσχημο.

Κι αν τέλος, τίποτ' απ' όλ' αυτά δε βοηθήσει....τον δρόμο τον ξέρεις :-D

Δημοσ.

παρτον δρομο που σου πρεπει τον αγυριστο,ε??

επειδη τωρα με εθιξες θα σου αραδιασω ολα τα προγραμματα που κανω σκαν!

εισαι ετοιμος?παμε:a-squared Free,Malwarebytes' Anti-Malware,SmitfraudFix,SUPERAntiSpyware Free Edition,AVG Anti-Spyware,Spyware Terminator,Ad-Aware και εχω σαν αντιβαιρους (και σκαναρω) το AVG...

δεν λεω,δοκιμαζοντας τα ολα εχουν κανει δουλεια.μου πεταγονται σπανια παραθυρα στον μοτζιλα τυπου "φρι σκαν,ε βαιρους ντιτεκτιντ" και τετοια.

ομως αυτο στην αρχη που εμφανιζεται ειναι κατι το οποιο λειπει απο το πισι καθως το path ειναι C/windows/system32/lewqjatd.dll!που θα το βρω??

Δημοσ.

...θέμα μητρώου είναι. Δεν έχεις κάτι να βρεις στα windows. Kάποια εγγραφή το ζητάει να ξεκινήσει, και μιας και δεν το βρίσκει, σου πετάει το μήνυμα. Τώρα ποιός, πότε που...

Ή φορμάτ :-D προτείνω, ή system restore , ή επιδιόρθωση των win, ή...το jv16 power tools, που χαίρει γενικά εκτίμησης από τους "γνωρίζοντες"...(αλλά μου φάνηκε κομμάτι μπελαλίδικο, και για να μην γίνει καμμιά ζημιά, δεν το χρησιμοποιώ)

Δημοσ.

ωραια σαν να μου λες δηλαδη η φορματ η θα στο πεταει συνεχεια!:cry:μηπως να το βγαλω απο το msconfig (αν και δεν παιζει να το βρω)

επιδιορθωση των γουιν πως γινεται?να τα περασω απο πανω?

τι εγινε αυπνιες ειχαμε χθες?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...