paris4u Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 μια βοηθεια παιδια παω να εγκαταστησω το windows live και μου βγαζει αυτο το μηνυμα "αυτη η εφαρμογη απετυχε επειδη το στοιχειο WINHTTP.dll δεν εντοπιστηκε" τι να κανω; επισης πως μπορω να απεγκαταστησω τον internet explorer kai to msn explorer kai to windows mesenger
washcloud Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 επισης πως μπορω να απεγκαταστησω τον internet explorer kai to msn explorer kai to windows mesengerctrl panel-win components παω να εγκαταστησω το windows live και μου βγαζει αυτο το μηνυμα "αυτη η εφαρμογη απετυχε επειδη το στοιχειο WINHTTP.dll δεν εντοπιστηκε" τι να κανω; καθαρισμό μητρώου ΚΑΙ δίσκου με το CCleaner |WISE| σουτ ! restart, Κατέβασμα wlm (να ΕΙΝΑΙ συμβατός με το pc/os σου...ε!) κι εγκατάσταση.
paris4u Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 washcloud ευχαριστω απο που μπορω να κατεβασω το CCleaner (τι προγραμα ειναι αυτο
paris4u Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 ctrl panel-win components επισης αυτο απο που θα το βρω;
paris4u Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 ενταξει εκανα καθαρισμό μητρώου ΚΑΙ δίσκου με το CCleaner αλλα και παλι το ιδιο μου γραφει
washcloud Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 ...σου είχα γράψει διάφορα εκεί.. (όπως από το πού να πας για να απεγκαταστήσεις internet explorer , msn explorer, windows messenger...: start/control panel/add or remove programs/ add or remove windows components (κουμπί στα αριστερά) windows live messenger KAIΝΟΥΡΙΟ, κατέβασες ; είναι η έκδοση που ταιριάζει στο pc / στα windows σου ;
-WISE- Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 καθαρισμό μητρώου ΚΑΙ δίσκου με το CCleaner |WISE| σουτ ! xaaxaxaxaxa!ρε φιλε εισαι παλαβος!!!με το που ειδα σποιλερ ημουν σιγουρος....:lol:
paris4u Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 washcloud στον πινακα ελεγχου-προσθαφαιρεση προγραματων δεν υπαρχουν τα internet explorer , msn explorer, windows messenger αλλα δεν ξερω και αν χρειαζεται να τα απεγκαταστησω μηπως δεν παιζουν κανενα ρολλο. το καινουργιο windows live messenger το κατεβασα και ειναι για την εκδοση xp.
washcloud Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 ...για την ιστορία, είπα ΑΥΤΟ start/control panel/add or remove programs/ add or remove windows components (κουμπί στα αριστερά) και δεν πρότεινα να τα απεγκαταστήσεις, την διαδρομή ανέφερα, επειδή ρώτησες.... @ |WISE| : ...εμ επειδή ΘΑ ήσουν σίγουρος, ΓΙ' ΑΥΤΟ και το έβαλα...
paris4u Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 ευχαριστω για την βοηθεια. μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος με το προβλημα που αναφερω;
washcloud Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 ...στο web EΨΑΞΕΣ, βάσει του συγκεκριμένου μηνύματος ;
paris4u Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 βρηκα ακρη εβαλα το dll που ελειπε ολα ενταξει αλλα οταν παω να κανω εγκατασταση το windows live μου λεει οτι δεν ειναι δυνατη η εγκατασταση σε windows server,windows x64 ή παλιοτερα του windows servise pack 2 τι εγινε παλι;πως μπορω να δω τι windows εχω;
-WISE- Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 εμενα που μου λειπει ενα αρχειο lewqjatd.dll και μου εμφανιζεται ειδοποιηση καθε φορα που μπαινει στα γουιντοους τι θα κανω?που θα το βρω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.