vanzelvoul Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Καλησπερα παιδια, χθες μολις εβαλα τα 64μπιτα xp professional στον καινουριο δισκο 500 γιγα. Εχοντας ομως ετοιμασει τον παλιο δισκο μου 80 γιγα για την εγκατασταση του ubuntu 8,04 σε ext3, η εγκατασταση των xp μου ζητησε να φορμαρω τον συγκεκριμενο δισκο ωστε να εγκαταστησει καποια αρχεια. Δημιουργησα και εγω εν μικρο παρτισιον ωστε να εγκαταστησει οτι θελει και να προχωρησω στην εγκατασταση. Σημερα λοιπον αποφασισα να εγκαταστησω το Ubuntu στον μικρο παλιο μου δισκο. Μετα την εγκατασταση προφανως το μικρο παρτισιον που δημιουργησα απο την εγκαταστασει των xp σβηστηκε. Πλεον δεν βλεπω στο οθονη επιλογης του GRUB την επιλογη για να μπυταρω στα xp!!!! Δοκιμασα να προσθεσω στον menu.lst του grub την εντολη: title Windows XP Pro x64 root (hd0,1) makeactive chainloader +1 Δεν εγινε τιποτα βεβαια. Παιρνω αυτο το μην: Error 12: Invalid Device Request Καμια ιδεα???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vanzelvoul Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Κανεις ρε παιδια?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 μπερδευτικα λίγο με την περιγραφή σου. δεν κατεβαζεις τον supergrub live cd να ξεμπερδεύεις; http://supergrub.forjamari.linex.org/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vanzelvoul Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 μπερδευτικα λίγο με την περιγραφή σου. δεν κατεβαζεις τον supergrub live cd να ξεμπερδεύεις;http://supergrub.forjamari.linex.org/ Το κατεβασα αλλα δεν βγαζω ακρη! Βρηκα πως επαναφερεις το grub για το ubuntu αλλα δεν μπορω με τιποτα να επαναφερω τα xp!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vanzelvoul Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Τελικα τα καταφερα με εναν λιγο πιο ανορθοδοξο και επιπονο τροπο: Εβγαλα τον δισκο που ηταν εγκατεστημενα το ubuntu. Ετρεξα το σεταπ των XP, τα εκανα εγκατασταση στο δισκο τον καινουριο. Στη συνεχεια ξανασυνδεσα τον δισκο με τα ubuntu και ανελαβε μονος του o grub! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.