empire21 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Χρησιμοποιω το dvdshrink και το dvd Fab platinum για το backup ταινιων απο dvd.Ομως οταν παω να αντιγραψω ενα συγκεκριμενο μου βγαζει το παρακατω σφαλμα "Παρουσιαστηκε σφαλμα δεδομενων(κυκλικος ελεγχος πλεονασμου)" Τι ειναι αυτο τωρα?
parsifal Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Ίσως οφείλεται σε προστασία. Κατά τη μεταφορά στο σκληρό δίσκο, το DVD Shrink θα τα βρίσκει σκούρα με διάφορα νέα copy protection schemes που χρησιμοποιούνται στις νέες κυκλοφορίες. Το DVD Fab από την άλλη μπορεί να παρακάμψει τέτοιες προστασίες, αλλά να φροντίζεις να έχεις πάντα την τελευταία διαθέσιμη έκδοση. Αν το πρόβλημα επιμένει, μάλλον το δισκάκι έχει φυσική φθορά (γρατσουνιές, αλλοίωση του υλικού) πέραν αυτής που μπορεί να διορθώσει το DVD drive σου με τους error correction μηχανισμούς που διαθέτει...
empire21 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Στην περιπτωση που το σφαλμα εντοπιζεται συνεχεια μπορω να κανω κατι για να το σωσω? Μου κανει εντυπωση γιατι παιζει κανονικα και στο pc και στο dvd player.
empire21 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Τελικα επελεξα καποια επεισοδια με το dvd fab και αφησα εκτος αυτο που ειχε το προβλημα.Τωρα εχω για καθε επεισοδιο εναν φακελο video_ts με τα αρχεια τους μεσα. Μπορω αυτα να τα μετατρεψω σε μορφη .avi ?
empire21 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Γιατί να μη μπορείς; Μου λες πως να το κανω?
parsifal Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 AutoGordianKnot, MeGUI (υπάρχει σχετικό Wiki article στην υπογραφή μου), AutoMKV, RipBot264 και ένα σωρό άλλα που έχουν αναφερθεί κατά καιρούς στην παρούσα ενότητα του forum...
empire21 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Εγκατεστησα το AutoGK αλλα δεν ξερω πως να το χρησιμοποιησω.Στο input file ποιο απο ολα τα αρχεια του video ts πρεπει να βαλω, και τι επιλογες να κανω παρακατω?
parsifal Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Αν γνωρίζεις Αγγλικά, δες την πολύ καλή ενσωματωμένη «Βοήθεια» (Help) του προγράμματος...
zavlakas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 http://www.autogk.me.uk/modules.php?name=TutorialGR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.