Προς το περιεχόμενο

Προβλημα στην αντιγραφη dvd

empire21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρησιμοποιω το dvdshrink και το dvd Fab platinum για το backup ταινιων απο dvd.Ομως οταν παω να αντιγραψω ενα συγκεκριμενο μου βγαζει το παρακατω σφαλμα

"Παρουσιαστηκε σφαλμα δεδομενων(κυκλικος ελεγχος πλεονασμου)"

Τι ειναι αυτο τωρα?:rolleyes:

Δημοσ.

Ίσως οφείλεται σε προστασία. Κατά τη μεταφορά στο σκληρό δίσκο, το DVD Shrink θα τα βρίσκει σκούρα με διάφορα νέα copy protection schemes που χρησιμοποιούνται στις νέες κυκλοφορίες. Το DVD Fab από την άλλη μπορεί να παρακάμψει τέτοιες προστασίες, αλλά να φροντίζεις να έχεις πάντα την τελευταία διαθέσιμη έκδοση.

Αν το πρόβλημα επιμένει, μάλλον το δισκάκι έχει φυσική φθορά (γρατσουνιές, αλλοίωση του υλικού) πέραν αυτής που μπορεί να διορθώσει το DVD drive σου με τους error correction μηχανισμούς που διαθέτει...

Δημοσ.

Στην περιπτωση που το σφαλμα εντοπιζεται συνεχεια μπορω να κανω κατι για να το σωσω?

Μου κανει εντυπωση γιατι παιζει κανονικα και στο pc και στο dvd player.

Δημοσ.

Τελικα επελεξα καποια επεισοδια με το dvd fab και αφησα εκτος αυτο που ειχε το προβλημα.Τωρα εχω για καθε επεισοδιο εναν φακελο video_ts με τα αρχεια τους μεσα.

Μπορω αυτα να τα μετατρεψω σε μορφη .avi ?

Δημοσ.

AutoGordianKnot, MeGUI (υπάρχει σχετικό Wiki article στην υπογραφή μου), AutoMKV, RipBot264 και ένα σωρό άλλα που έχουν αναφερθεί κατά καιρούς στην παρούσα ενότητα του forum...

Δημοσ.

Εγκατεστησα το AutoGK αλλα δεν ξερω πως να το χρησιμοποιησω.Στο input file ποιο απο ολα τα αρχεια του video ts πρεπει να βαλω, και τι επιλογες να κανω παρακατω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...