john bakolas Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 καλησπέρα σε ολους!!! εχω τα mac os x 10.5 leopard και εχω το εξής πρόβλημα!! οταν βάζω το καλώδιο δικτύου(ethernet) δεν μπαίνει στο δίκτυο ενω μεχρι χθες εμπαινε κανονικά !! Μου βγάζει στο status του ethernet connected ....αλλά ακριβώς απο κάτω μου εμφανίζει ένα μήνυμα το οποίο λέει : "ethernet has a self-assigned ip address and may not be able to connect " Υπάρχει όντως πρόβλημα ή καποια ρυθμιση μου έχει ξεφύγει? Ευχαριστώ!!!
charoui Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 δοκίμασε να βγάλεις το DHCP(κάτι τέτοιο) και να βάλεις μονος σου την ip
john bakolas Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Οταν βάζω εγώ την ip address μπαίνει κανονικά!!! Οταν ομως ειναι στο αυτόματο δεν μπαινει...μήπως παίζει καμια ρύθμιση?
georgeadams Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Για να πάρει αυτόματα μια διεύθυνση IP, πρέπει κάποιος DHCP server να του τη δώσει. Συνήθως, το ρόλο του DHCP server παίζει ο ADSL router μας. Μήπως λοιπόν έχεις απενεργοποιήσει τη λειτουργία DHCP του ADSL router σου? Αν όχι, δοκίμασε να κάνεις κι ένα restart (στον ADSL router) μήπως και έχει κολλήσει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.