skarmoutsos Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Γεια σας Εχω ενα προβλημα... λοιπον ο υπολογιστης λειτουργει κανονικα οταν τρεχω καποια εφαρμογη αλλα οταν τον αφησω για καποιες ωρες ανοιχτο χωρις να τρεχει κατι οταν ανοιγω την οθονη βλεπω οτι ο δεικτης του ποντικιου κουνιεται κανονικα αλλα δεν πατιεται τιποτα (πχ my computer, start).Ο υπολογιστης ειναι καινουργιος (μονο ο δισκος ειναι 5αετιας)και αρκετα δυνατος.Εχω το NOD32 σκαναρα τα παντα αλλα τιποτα,με το trojan remover παλι τιποτα.Επισης οι θερμοκρασιες ειναι κανονικες(speedfan).Εχω XP με sp2.Δεν μπορω να καταλαβω τι φταίει.Αν μπορειται να βοηθησετε... Αν θελει καποιος να αναφερω καποιες αλλες λεπτομεριες σχετικα με τον υπολογιστη(πχ mobo cpu προγραμματα..) ας ρωτησει... Ευχαριστω
papahlamidas Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Φίλε μπορεί να είναι πάρα πολλά... Στο ALT+CTRL+DELETE ανταποκρίνεται ?
skarmoutsos Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Φίλε μπορεί να είναι πάρα πολλά...Στο ALT+CTRL+DELETE ανταποκρίνεται ? Οχι δεν ανταποκρινεται.. σε τιποτα.. απλα κινειται ο δεικτης του ποντικιου..αυτο ειναι το μονο που κανει οταν κολλαει..
varemarious Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 κάνε μια δοκιμή να ελέγξεις για spyware και adware.... όταν σου κολάει ξεκολάει απο κάποια στιγμή και μετά ή μένει κολημένο έτσι ?
skarmoutsos Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 θα το δοκιμασω. Μενει κολλημενο παντως δεν ξεκολλαει
skarmoutsos Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 κάνε μια δοκιμή να ελέγξεις για spyware και adware.... όταν σου κολάει ξεκολάει απο κάποια στιγμή και μετά ή μένει κολημένο έτσι ? Σκαναρα αλλα τιποτα... παιζει να ειναι κατι hardware?
varemarious Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 δοκίμασε να βγάλεις το nod32 απο το μηχάνημα σου ..υπάρχουν περιπτώσεις που το nod δημιουργεί προβλήματα... βάλε το avast που είναι free και δοκίμασε πάλι να δεις αν σου κάνει κολλήματα.. κάνε και ένα scan καλού κακού
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.