Προς το περιεχόμενο

προβλημα με router phillips (connex0

vags76

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καλημερα καλη εβδομαδα κ καλο μηνα

φιλε μου ρθε μια περιεργη σκεψη....δεν προλαβα να δοκιμασω το αλλο μοντεμ ελειπα σ/κ. αλλα....μηπως εχει πειραξει κανεις τα καλωδια κατω στον κατανεμητη της πολυκατοικιας και μου χει κανει ζημια...εφυγε καποιο καλωδιο και δεν κανει καλη επαφη κτλ κτλ περασε δικο του καλωδιο και τραβαει και απο εμενα γραμμη???γιατι και στο τηλεφωνο παρουσιαζεται προβλημα πχ οταν μιλαω και χτυπησει 2η γραμμμη απο μεσα μου ριχνει την συνομιλια με τον πρωτο και μου βγαζει τον δευτερο στο ακουστικο κατι που το βρισκω κουλο δεν συμφωνεις;παρολο που οι βλαβες του οτε μου ειπαν οτι γραμμη και μοντεμ οκ μηπως βραχυκυκλωνει στον κατανεμητη?το προβλημα που σου λεω εμφανιζεται κυριως απογευματα πχ 6, 7 με 10 ισως και παραπανω ορισμενεσ φορες αλλα τα πρωινα δουλευει κανονικα....και αν το προβλημα στον κατανεμητη τοτε τι κανω??φωναζω τεχνικο και το τσεκαρει???δεν το γλιτωνω το 50? ε;

Δημοσ.
καλημερα καλη εβδομαδα κ καλο μηνα

φιλε μου ρθε μια περιεργη σκεψη....δεν προλαβα να δοκιμασω το αλλο μοντεμ ελειπα σ/κ. αλλα....μηπως εχει πειραξει κανεις τα καλωδια κατω στον κατανεμητη της πολυκατοικιας και μου χει κανει ζημια...εφυγε καποιο καλωδιο και δεν κανει καλη επαφη κτλ κτλ περασε δικο του καλωδιο και τραβαει και απο εμενα γραμμη???γιατι και στο τηλεφωνο παρουσιαζεται προβλημα πχ οταν μιλαω και χτυπησει 2η γραμμμη απο μεσα μου ριχνει την συνομιλια με τον πρωτο και μου βγαζει τον δευτερο στο ακουστικο κατι που το βρισκω κουλο δεν συμφωνεις;παρολο που οι βλαβες του οτε μου ειπαν οτι γραμμη και μοντεμ οκ μηπως βραχυκυκλωνει στον κατανεμητη?το προβλημα που σου λεω εμφανιζεται κυριως απογευματα πχ 6, 7 με 10 ισως και παραπανω ορισμενεσ φορες αλλα τα πρωινα δουλευει κανονικα....και αν το προβλημα στον κατανεμητη τοτε τι κανω??φωναζω τεχνικο και το τσεκαρει???δεν το γλιτωνω το 50? ε;

πηγαινε στον κατανεμητη και check να δεις αν ειναι κατι παραξενο η αν εχει σκουρια η δεν ξερω τι.

Δημοσ.

καλημερα και παλι αγορινα

εβαλα χτες το φριτζ το μοντεμακι κ προς το παρον δειχνουν ολα καλα το χω αφησει ανοιχτο βεβαια σημερα για να δω μετα στο pc αν εχει κανει επανασυνδεσεις κ ποσες....

anyway...χτες ειδα και κατι αλλο στην περιοχη μου...εσκαψε ο οτε και περασε χοντρο καλωδιο εξω απο το σπιτι μου και κατα μηκος τησ λεωφορου πεντελης σε ολο το χαλανδρι....να ειναι οπτικες αυτες????για το καινουριο πακετο all in one που ετοιμαζει ο οτε ή ασχετο εντελως??αν οπτικες λες να σωθουμε φιλε???

Δημοσ.

αν μενεις βριλησσεια ειναι απο τις παραξενες περιοχες.τα βριλησσια πεφτουν σε 3 διαφορετικα αστικα κεντρα.πεντελης χαλανδριου και αγ.παρασκευης οποτε οι ταχυτητες δεν ειναι και οτι καλυτερο.καλα οι οπτικες ινες δεν σημαινει οτι εχουν να κανουν με τον καταναλωτη.ελπιζω με αυτο το μοντεμακι να βρεις την ηρεμια σου

Δημοσ.

συνορα χαλανδριου βριλησσιων μενω επι της λεωφορου κ κοντα στην αττικη οδο αλλα παιρνω γραμμη απο το κεντρο του χαλανδριου (συγκεκριμενα κεντρο ψυχικου ονομαζεται) οποτε και παλι ειμαι μακρια αρα δικαιολογειται η χαμηλη ταχυτητα οχι ομως και το προβλημα αυτο που συζηταμε....anyways ελλαδα ειμαστε δεν περιμενα κατι διαφορετικο απλα αμα εχεις μεινει εξωτερικο σου φαινονται ολα αναποδα....

Δημοσ.

χαλανδριου το λενε.οσοι μενουν εκει που λες δηλαδη κοντα 25 μαρτιου βλεπω οτι κλειδωνουν το πολυ μεχρι 10.θα δεις αν θα εχεις αυτο το προβλημα με αυτο το ρουτερ.

Δημοσ.

καλημερα και παλι φιλε....

τζιφοςςςςςς εβαλα και το αλλο μοντεμ αλλα και παλι τα ιδια κανει....δεν βρισκει adsl γραμμη με τπτ. εκεινο που με προβληματιζει βεβαια ειναι οτι το κανει συγκεκριμενες ωρες κυριως απογευματα απο 1730-1800 μεχρι 2200-2230 να μπαινει καποιος αλλος με τα στοιχεια μου και να μου κοβει το adsl??ειναι δυνατον αυτο??αν ειπα μαλακ...τι να κανω τωρα???κατανεμητη κτλ κτλ και 121 τεχνικο αλλα αφου η γραμμη οκ αρα το προβλημα καπου ενδιαμεσα ειναι σωστα???αρα εξωτερικο τεχνικο και ψαχνουμε κατανεμητη ετσι??

χτες μου μπηκε και η ιδεα μηπως παιζει κατι με τον κωδικο τον αλλαξα και κολλησα δεν μπορουσα να μπω με τπτ

για βοηθα με και δω πρεπει να αλλαξω τον κωδικο προσβασης και στο ρουτερ για να μπορω να μπω παλι??

Δημοσ.

επισης στα στατιστικα συνδεσεων μου στην σελιδα της οτενετ μου δειχνει οτι πολλες φορες δεν βρισκει port (lost port το αναφερει)

αλλα ψαχνοντας βρηκα και αυτο σε forum δημοσιευμενο 30/4/08

Αντιμετώπιση προβλημάτων σύνδεσης με modem/router Philips λόγω αναβάθμισης DSLAM

--------------------------------------------------------------------------------

Απο το oteshop.gr

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω αναβάθμισης των ZTE Dslams από ATM σε ETHERNET, οι χρήστες που διαθέτουν τερματικό εξοπλισμό τύπου Philips θα αντιμετωπίσουν προβλήματα στην σύνδεσή τους με το Internet.

Για την επίλυση των προβλημάτων παρακαλούμε να ακολουθήσετε τις παρακάτω αναλυτικές οδηγίες σε μορφή .pdf.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ

και αναφερει οτι πρεπει να αλλαξω το protocol απο PPPoE kai encapsulation LLC σε PPPoA και encapsulation VC MUX ή και αντιστροφα αναλογα αν εχω προβλημα συνδεσης

να δοκιμασω λες και αυτο και μετα παλευω με τους κατανεμητες κτλ κτλ????

HELPPPPP!!!!

Δημοσ.
καλημερα και παλι φιλε....

τζιφοςςςςςς εβαλα και το αλλο μοντεμ αλλα και παλι τα ιδια κανει....δεν βρισκει adsl γραμμη με τπτ. εκεινο που με προβληματιζει βεβαια ειναι οτι το κανει συγκεκριμενες ωρες κυριως απογευματα απο 1730-1800 μεχρι 2200-2230 να μπαινει καποιος αλλος με τα στοιχεια μου και να μου κοβει το adsl??ειναι δυνατον αυτο??αν ειπα μαλακ...τι να κανω τωρα???κατανεμητη κτλ κτλ και 121 τεχνικο αλλα αφου η γραμμη οκ αρα το προβλημα καπου ενδιαμεσα ειναι σωστα???αρα εξωτερικο τεχνικο και ψαχνουμε κατανεμητη ετσι??

χτες μου μπηκε και η ιδεα μηπως παιζει κατι με τον κωδικο τον αλλαξα και κολλησα δεν μπορουσα να μπω με τπτ

για βοηθα με και δω πρεπει να αλλαξω τον κωδικο προσβασης και στο ρουτερ για να μπορω να μπω παλι??

ναι πρεπει να αλλαξεις καιτον κωδικο στον ρουτερ για να μπεις.οχι και να παει να μπει καποιος με τα στοιχεια σου δεν θα χασεις το sync αλλα μονο την Ip.τωρα να δοκιμασεις σε κατανεμητη εκεινες τις ωρες ειναι λιγο σχετικο.εκτος αν γινετε κατι συγκεκριμενο εκεινες τις ωρες και κανει τετοια παρεμβολη σε σενα.αλλα για μαλον εξω απο κατανεμητη το βλεπω.

επισης στα στατιστικα συνδεσεων μου στην σελιδα της οτενετ μου δειχνει οτι πολλες φορες δεν βρισκει port (lost port το αναφερει)

αλλα ψαχνοντας βρηκα και αυτο σε forum δημοσιευμενο 30/4/08

Αντιμετώπιση προβλημάτων σύνδεσης με modem/router Philips λόγω αναβάθμισης DSLAM

--------------------------------------------------------------------------------

Απο το oteshop.gr

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω αναβάθμισης των ZTE Dslams από ATM σε ETHERNET, οι χρήστες που διαθέτουν τερματικό εξοπλισμό τύπου Philips θα αντιμετωπίσουν προβλήματα στην σύνδεσή τους με το Internet.

Για την επίλυση των προβλημάτων παρακαλούμε να ακολουθήσετε τις παρακάτω αναλυτικές οδηγίες σε μορφή .pdf.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ

και αναφερει οτι πρεπει να αλλαξω το protocol απο PPPoE kai encapsulation LLC σε PPPoA και encapsulation VC MUX ή και αντιστροφα αναλογα αν εχω προβλημα συνδεσης

να δοκιμασω λες και αυτο και μετα παλευω με τους κατανεμητες κτλ κτλ????

HELPPPPP!!!!

εφοσον πανε σε ethetnet εσυ θα πρπει να το βαλεις pppoe με llc .μου εχουν πετυχει καποια ατομα που με Pppoa δεν επαιζαν και ηθελαν πλεον pppoe.αλλα το αναποδο χλωμο να παιξει.αλλα και σε αυτην την περιπτωση θα εχανες μονο το ιντερνετ και οχι το sync .

Δημοσ.

κατι που ειδα χτες φιλε ειναι οτι το messenger επειδη δεν συνδεεται λογω των αποσυνδεσεω αυτων μου βγαζει στην αντιμετωπιση προβληματων οτι το dns μαλλον δεν μπορει να αναλυσει ip. και οτι βασικες θυρες εχουν προβλημα...σου λεει κατι αυτο???αρα τωρα επομενο βημα να παρω το 121 του οτε και να τους πω οτι συγκεκριμενες ωρες δεν εχω ιντερνετ σωστα??δεν συγχρονιζει με τπτ??και ο θεος βοηθος....

Δημοσ.

και κατι αλλο που διαβασα

"φιλε μου.

Ακριβως το ιδιο προβλημα ειχα και εγω με το connex. καλεσα τον οτε με το 121 και του ανεφερα ακριβως το προβλημα.

Σε 4 μερες ηρθε ενας πιτσιρικας <τζιμανι> και ο οποιος μου εξηγησε οτι στο καφαο του οτε που ανηκει η γραμμη μου ,εχω διπλα βροχγους απο vivodi - hol(μεγαλο μπουρδελο)και ontelecom και οι οποιες εχουν υψηλοτερες συχνοτητες λειτουργειας απο τον οτε , δημιουργουν παρασιτο στην γραμμη μου και οταν καποιος απο αυτους κατεβαζει , εμενα με κοβει.

Μου αλλαξε ζευγαρι απο το καφαο,με απομακρυνε δηλ απο κοντα τους και μεχρι τωρα ευτυχως δεν εχω προβλημα.

Το ιδιο πιστευω οτι συμβαινει και με εσενα."

λετε να ειναι αυτο????

Δημοσ.

τα windows οταν δνε μπορουν να ανοιξουν σελιδα επειδη δεν μπορουν να δουν τι φτεει σε ολα πετανε προβλημα dns.αφου σβηνει το adsl λαμπακι δεν ειναι dns.β.ολα τα adsl παιζουν στην ιδια συχνοτητα οποτε δεν στεκει αυτο που ειπε αυτος ουτε ειναι τετοια η συχνοτητα για παρεμβολη.να μου λεγες οτι ειχες διπλα φερεσυχνο που παιζει με 200 volt ταση θα ελεγα ναι.απλα σου αλλαξε ζευγαρι που ηταν πιο καλο και επαιξες.εκτος αν ησουν σε διαζευμενα ζευγη οποτε αλλο αυτο.αντι ο τεχνικος του οτε να πει οτι εφταιγε το ζευγαρι προσπαθουν να πουν στον πελατη οτι φτεει η αλλη ετερεια για να σε κρατησουν πελατη.οτι βλακεις θελουν τιν λενε να δουν αν θα τσιμπησει.ελεος.αν ηταν αυτο ποθ λεει αυτος τοτε αν βαλει ο διπλα σου adsl θα εχεις παντα προβλημα.η καθεται και ψαχνει να δει ποιοσ εχει adsl .ελεος.

Δημοσ.

επανερχομαστε λοιπον στο προβλημα μου και αφηνω τις διαφορες θεωριες αλλων....

αφουλοιπον απο οτε ειναι οκ η γραμμη....απο τον τεχνικο ειναι οκ το ρουτερ....2ο ρουτερ δοκιμαστηκε στην γραμμη με ιδιο αποτελεσμα....αρα το προβλημα ειναι καπου απο το κουτι του οτε μεχρι την πριζα του σπιτιου μου σωστα????αρα φωναζω εναν οποιοδηποτε τεχνικο ηπαιρνω 121 βλαβη και ερχονται???

κατι αλλο υπαρχει περιπτωση να φταει η πολικοτητα στην πριζα της τη΄λεφωνικης γραμμης- τοχω ακουσει και αυτο και ρωταω μηπως επειδη εκανα εγς την συνδεση- εχω βαλει αναποδα θετικο αρνητικο, να τουσ αλλαξω σειρα μπας και δουλεψει???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...