vags76 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 καλημερα κ καλη εβδομαδα σε ολους!!! εχω τρομερο προβλημα με το ρουτερ τησ phillips k connex.απο φεβρουαριο που το πηρα δουλευε κανονικα 24/7 στο ιντερνετ κ στα 24 mbps (βεβαια ποτε δεν μου βγαλε πανω απο 8).και κει αρχισανε ολα ξαφνικα το ρουτερ ξεκινησε να κανει επανεκκινηση απο μονο του-δεν αναβοσβηνε το λαμπακι τησ adsl γραμμης-εκανε reset μονο του....εβρισκε δικτυο εμπαινε για 1-2 λεπτα κ reset παλι.φωναζω τεχνικο κοιταμε συνδεσμολογια κ την αλλαζω ολη εξαρχης πανω απο 8,1 δεν εβγαλε ποτε βεβαια (σ αυτο ισως φταιει αποσταση απο κεντρο)δουλεψε για κανα διμηνο με ελαχιστες διακοπες αλλα παλι τα ιδια η χανει την συνδεση λαμπακι adsl αναβοσβηνει (αρα υπαρχει θορυβος στην γραμμη???σημειωστε οτι εκανα υποβαθμιση γραμμησ στα 8mbps-με τα ιδια αποτελεσματα)ή κανει ρεσετ απο μονο του κ εννοω ρεσετ. επειδη ειναι παλια η πολυκατοικια κ εχουν βαλει αρκετοι adsl να εχει προβλημα το κουτι του οτε κατω(υπερφορτωμενο??)καμια συμβουλη κανεις??σημειωστε επισης οτι το ιδιο εκανε τους τελευταιους μηνες με forthnet και πηγα για καλυτερα connex.
poulinos Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 υπερφορτωμενο δεν γινετε.β.αμα κανει reset ολο το ρουτερ και δεν χανει απλα την γραμμη τοτε ειναι προβλημα του ρουτερ.δοκιμασε αλλο firmware αν υπαρχει η reset defaults.επισης αν εισαι μακρια και εχεις μεγαλο attenuation Λογικο ειναι να μην μπορεις να παιξεις πανω απο 8.αλλο το να κανει reset o router και αλλο να χανει την adsl.το πρωτο ειναι προβλημα ρουτερ το αλλο προβλημα γραμμης.στατιστικα γραμμης τι εχεις?το να χανεις sync δεν εχει να κανει ουτε με φορτο δικο σου ουτε γραμμης ουτε dslam.
vags76 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 αγαπητε φιλε γι αυτο το επεσημανα ξερω ποια ειναι η διαφορα ρεσετ του ρουτερ με το να χανει τη adsl γραμμη. κανει και τα 2 δλδ μεσα στο σ/κ θα κανει και 15 ρεσετ αυτα τα εκανε απο την αρχη το ρουτερακι αλλα ο τεχνικος διαπιστωσε οτι ειναι οκ. αφου διορθωσα την "γραμμη" τοτε αρχισε να κανει νερα με το να ανβοσβηνει το λαμπακι της adsl. παντως οταν στις αρχες ειχα δηλωσει βλαβη μου ειπαν η γραμμη-οκ!μοντεμ οκ κ αυτο αν κ σου ειπα οτι ο τεχνικος το παρατηρησε οτι κανει ρεσετ και τοπερασε ετσι.... να στο πω πιο απλα εκει που ειναι συνδεδεμενο ξαφνικα κανει ρεσετ απο μονο του....ή καποιες φορες χανει την γραμμη αρα κατανοητο αυτο που ειπες σχετικα μετα στατιστικα γραμμης πως μπορω να τα δω αυτα?και καποια συμβουλη για το που μπορω να βρω firmware?? μερσι για το χρονο σου
poulinos Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 firmware στο Site της philips.β.αν κανει ρεσετ δεν ειναι καθολου φυσιολογικο.βρες κανα δανεικο ρουτερ απο κανα φιλο και αμα παιξει κανονικα κοπανησε το στα μουτρα τους.
vags76 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 μερσι καιπαλι για τον χρονο σου αγορινα μου θα σου πω νεοτερα συντομα καλη σου μερα
vags76 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 poulinos στατστικα της γραμμης μου Operation Data Upstream Downstream Noise Margin 4294967271 dB 8 dB Attenuation 19 dB 36 dB χαλια???
poulinos Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 δεν μου ειπες στα ποσα κλειδωνει.β.το margin στο down απλα εχει φαει φρικη .δεν υπαρχει τετοιο margin αλλα οπως το κοβω η γραμμη σου κανει αρκετα Up down.με 36 attenuation μεγιστο 10 mbit.
vags76 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 αν εννοεις ταχυτητα το χω κλειδωσει στα 8mbps θα τσεκαρω παλι κ θα σου κανω paste ολη την σελιδα των στατιστικων γραμμης. μια ιδεα για το τι μπορω να κανω εχεις??καποιο φιλτρο κατω στο κουτι για το θορυβο??? σ ευχαριστω και παλι
poulinos Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 καταρχην μηπως πρεπει να δεις με αλλο ρουτερ τι γινετε μηπως τα reboot ειναι προβλημα του philips?για το που κλειδωνεις κτλ δεν μπορεις να κανεις και πολλα.αν ηξερες να κατεβεις κατανεμητη η να κανεις μια δοκιμη χωρις τα υπολοιπα πριζακια του σπιτιου αλλα μονο το κεντρικο θα ηταν ακομα καλυτερα.
vags76 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 αφοτου ηρθε ο τεχνικος του οτε ο οποιος παρατηρησε τα reset του ρουτερ αλλα ψιλοεκανε την παπια αλλαξα την καλωδιωση του σπιτου κ εβαλα μονο του το ρουτερ πανω στην γραμμη παραπανω απο 8,1 mbps δεν εδωσε ταχυτητα οποτε εκει συζηταμε για αποσταση απο κεντρο κτλ κτλ κτλ. παρολαυτα συνεχισε νακανει ρεσετ και να μην βρισκει adsl γραμμη το λαμπακι οπως σου ειπα αναβοσβηνε. ειπα σε φιλο να μου φερει ενα εξτρα ρουτερακι να το δοκιμασω και αν δουλεψει κανονικα θα τους κοπαναω στο κεφαλι το phillips μεχρι να βγαλουν ολοι τους καρουμπαλα!!!!η μ....α ειναι οτι συνδεομαι remotely με την εταιρεια που δουλευω και εχω προβλημα στο να κανω online υποστηριξη απο το σπιτι....αναγκαζομαι κ μενω στο γραφειο μεχρι τισ 9 σαν τον μ....α. anyway θα κανω δοκιμη κ με το αλλο ρουτερ κ θα σου πω παλι.σ εχω ζαλισει ρε φιλε ε?? χιλια ευχαριστω για τις συμβουλες σου.
poulinos Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 ρουτερ να κανει ρεσετ στα καλα καθουμενα δεν πολυστεκει .και αλλο να χασει το adsl οπως ειπες και αλλο να κανει ρεσετ σαν να το κλεινεις και ανογεις.για αυτο και μια δοκιμη με αλλο ρουτερ 8α ειναι οτι πρεπει να δεις τι γινετε.ενταξει αμα σε εχουν κλειδωσει στα 8 τοτε οκ δεν θα πας παραπανω.ενταξει το 36 attenuation ειναι καμποσο αλλα δεν ειναι απαγορευτικο.
vags76 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Status: Configured Current Line Status --- SHOWTIME Link Type Fast Path [Go Top] Data Rate: Stream Type Actual Data Rate Up Stream 383 (Kbps.) Down Stream 7012 (Kbps.) [Go Top] Operation Data / Defect Indication: Operation Data Upstream Downstream Noise Margin 4294967276 dB 6 dB Attenuation 19 dB 33 dB Indicator Name Near End Indicator Far End Indicator Fast Path FEC Correction 0 0 Interleaved Path FEC Correction 0 0 Fast Path CRC Error 0 83 Interleaved Path CRC Error 0 0 Loss of Signal Defect 0 --- Fast Path HEC Error 0 0 Interleaved Path HEC Error 0 0 [Go Top] Statistics: Received Cells 3007 Transmitted Cells 1032 τελευταια στατιστκα φιλε σημερα ολο το απογευμα δεν εμπαινε με τπτ ρεσετ και αναβοσβημα το λαμπακι μεχρι τισ 2130 το βραδυ(μεσημερια-απογευμτα το παρουσιαζει αυτο συνηθως)πηρα και ευτυχως πετυχα το helpdesk μου ειπαν 121 και ρωτα για αντικατασταση μοντεμ-ρουτερ
poulinos Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 παντως κατι δνε παει καλα με το margin στο down.ας στο αλλαξουν.αν μπορεις να παρεις κανα speedtouch τοτε μια χαρα.
vags76 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 καλημερα φιλε το περιεργο αυτο νουμερακι 4294967276 στο noise margin το βγαζει στο upstream οχι στο down η εννοεις οτι το 3db στο down ειναι μικρο?? ευτυχως σημερα θα μου φερει ενας συναδελφος ενα speedtouch να το κολλησω πανω και ετσι και δουλεψει σωστα....τους εχω παρει φαλαγγι....καρουμπαλα θα βγαλουν το κεφαλι τους.
poulinos Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 εχω ενα προαισθημα οτι θα παιξεις καλυτερα με το speedtouh.ελπιζω να βγω αληθινως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.