Προς το περιεχόμενο

Opera δυσλειτουργιες

elena blue

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. εδω και 6 μηνες ειμαι φανατικη χρηστρια του Opera , BUT: τις τελευταιες εβδομαδες εχει αρχισει να μου κανει "νερα". δεν ανοιγει ολες τις σελιδες, σε αρκετες πχ gmail, pathfinder για να εμφανιστουν πρεπει να κανω ανανεωση και να περιμενω 1-2 λεπτα να τις ανοιξει. ακομη, αργει να μετακινηθει απο την μια καρτελα στην αλλη η απο το ενα παραθυρο στο αλλο και τελος δεν κανει την εγκατασταση στα ελληνικα (o washcloud στο subforoum explorer vs firefox μου ειχε δωσει αναλυτικες οδηγιες, αλλα στο δικο μου pc δε δουλεψαν). εχω κανει ελεγχο για ιο (δε βρεθηκε τπτ), χρησιμοποιω και το ccleaner, τι επαθε ξαφνικα δε μπορω να εξηγησω.

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ το 9.27 χωρίς κανένα πρόβλημα. Μερικές φορές μου αργεί να αλλ΄΄αξει τις καρτέλες αλλά δεν είναι το μόνο που κολάει στο Pc μου οοταν είμαι στα windows. Σελίδες αργεί να μ ανοίξει γιατί έχω 1024 σύνδεση! Έχεις δοκιμάσει άλλο broswer και λειτουργεί καλύτερα?

Δημοσ.
Σελίδες αργεί να μ ανοίξει γιατί έχω 1024 σύνδεση!

huh !

δηλαδή ; Τί εννοείς "αργεί" ; (με 1mbit κι όλας...) (..Τ1 πρέπει να έχουμε δλδ για να πάμε στο google; 'Ελεος)

Εγώ χρησιμοποιώ το 9.27 χωρίς κανένα πρόβλημα. Μερικές φορές μου αργεί να αλλ΄΄αξει τις καρτέλες αλλά δεν είναι το μόνο που κολάει στο Pc μου οοταν είμαι στα windows.
...εμ...

Πάντως αυτό με το αν άλλος browser κάνει τα ίδια, έχει τη λογική του.

Συγκεκριμένα προτείνω (elena blue) να εγκαταστήσεις τον καινούριο Opera (9.27), ΣΕ ΑΛΛΗ "ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ" (να μην κάνει over-write τον παλιό, στην ΔΙΝΕΙ αυτή την επιλογή)και να το τσεκάρεις πρώτα έτσι.

(Στον παλιό τώρα),αν έχεις πολλά tabs να φορτώνουν ΠΑΝΤΑ, φτιάξε 1 φάκελλο στα bookmarks, σώσ' τα εκεί, ΚΛΕΙΣΕ τα tabs αυτά - τα ξανανοίγεις μετά(τσέκαρε και τις ρυθμίσεις του ccleaner, να ΜΗΝ κρατάει temps εντός 48ώρου, και όρισε να καθαρίζει cookies και cache του Opera). Αν θες, ξαναπέρνα καλού-κακού και τον παλιό από πάνω (δεν θα χάσεις ρυθμίσεις).

Ελπίζω μόνο μην έχει αρχίσει να τραβάει κανένα ζόρι ο δίσκος - αν και "πιστεύω" πως θέμα windows είναι (κάπου φάγαν' τη φλασιά τους, και θέλουν....:-) )

Τέλος, γιατί δεν περάστηκαν τα ελληνικά ; (είχα ανεβάσει και το αρχείο σ' εκείνο το θρεντ....Το είδες ; Κάτι λάθος στη διαδρομή μάλλον κάνεις...)

Δημοσ.

[

]

ειχα ακολουθησει κατα γραμμα τις οδηγιες σου....αλλα τζιφος...

θα τον απεγκαταστησω και θα τον ξανακατεβασω οπως ειπες. να σημειωσω πως εχω connx 1 ΜΒ, ο firefox δουλευει μια χαρα, μονο στον Opera και στον IE (αυτος δε με απασχολει) αργει υπερβολικα.

Δημοσ.

Eμ "έτσι" ακολουθείς "κατά γράμμα" ; Δεν είπα να τον απεγκαταστήσεις...(κι έχω το ΛΟΓΟ μου που το 'πα)...

Τεσπα αν έχει κι ο Ι.Ε. τα ίδια ζόρια, παίζει κάποιο πρόγραμμα να σου την κανει τη δουλειά (το έχω πάθει, με Χ πρόγραμμα που ευθυνόταν για το μη ΑΝΟΙΓΜΑ του Ι.Ε. και του Όπερα...)

Όσο για τη γλώσσα, "επιμένω" ότι ίσως κάτι δεν κάνεις καλά...(δεν έχει λόγο σε μένα να δουλεύει και σε 'σενα όχι...Εκτός κι αν είναι τόσο παλιά η έκδοση του Όπερά σου. Δοκίμασέ το με τον καινούριο αν θες..)

Δημοσ.

Μεγάλο πρόβλημα του opera είναι ότι δεν συνεργάζεται με το Dap... Έχω προσπαθήσει όλα τα πράγμτα που λέει στο site του opera για το πως να κάνεις τον opera να κατεβάζει με Dap αλλά τζίφος...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...