Προς το περιεχόμενο

Ποια καρτα agp να παρω?

sniper man

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας θα ηθελα μια καρτουλα agp με λιγα χρηματα 70-100 ευρω(μεχρι να κανω ολικη αναβαθμιση)σε συστημα με p4 στα 3 mhz ετσι ωστε να μπορω να παιξω κανα νεο παιχνιδακι π.χ. dirt,call of duty 4 σε χαμηλες αναλυσεις.

Δημοσ.

χμμ, βρες καμιά μεταχειρισμένη sapphire χ1950pro...

πάντως δεν συμφέρει , καλύτερα να κρατήσεις τα χρήματα σου και με λίγη οικονομία να πάρεις καινούριο pc.

Δημοσ.

επειδη αποκλειεται για τωρα τουλαχιστον να παρω νεο pc και ειναι σχεδον αδυνατο να βρω μεταχειρισμενη καρτα(ειμαι απο επαρχια)δεν υπαρχει κατι σε αυτα τα χρηματα

Δημοσ.

Δες για καμία Ati 2600xt. Είναι λίγο ταχύτερη από την 3650 σε gaming, πιο αργή από την 1950Pro αλλά και κάπως λιγότερο απαιτητική σε ρεύμα.

Δημοσ.
γεια σας θα ηθελα μια καρτουλα agp με λιγα χρηματα 70-100 ευρω(μεχρι να κανω ολικη αναβαθμιση)σε συστημα με p4 στα 3 mhz ετσι ωστε να μπορω να παιξω κανα νεο παιχνιδακι π.χ. dirt,call of duty 4 σε χαμηλες αναλυσεις.

Mην κοιτας τιποτα περα (σε καινουργια) απο αυτη...

Δημοσ.
επειδη αποκλειεται για τωρα τουλαχιστον να παρω νεο pc και ειναι σχεδον αδυνατο να βρω μεταχειρισμενη καρτα(ειμαι απο επαρχια)δεν υπαρχει κατι σε αυτα τα χρηματα

Και τι σημαινει οτι εισαι απο επαρχια βρισκεις την καρτα και ζητας να σου την στειλουν με αντικαταβολη.Δεν ειναι δυσκολο:-)

Δημοσ.

ναι ρε φιλε αλλα πως θα ειμαι σιγουρος οτι η καρτα που θα παρω δεν εχει καποιο προβλημα?

για αυτον και αλλους λογους προτιμω να παρω μια καρτουλα καινουργια εστω και αν αυτη

ειναι υποδεεστερη απο την μεταχειρισμενη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...