lyckos73 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Γεια χαρά σε όλους Προσπαθώ να εγκαταστήσω το παιχνίδι το οποίο σε κάποια στιγμή με ρωτάει αν θέλω να εγκαταστήσω τα: adobe, sockwave και flash players Αν δεν επιλέξω ναι δεν μπορεί να προχωρήσει η εγκατάσταση. Οπότε επιλέγω ναι.Και ενώ προχωρά η εγκατάσταση σε κάποια στιγμή μου βγάζει μύνημα: -The installation of Adobe flash player was not successful. Please visit http://www.adobe.com/go/getflashplayer to obtain the latest, most secure version. Και ενώ πήγα, κατέβασα και εγκατέστησα το flash player, δεν είδα διαφορά αφού όταν ξαναέκανα προσπάθεια εγκατάστασης μου έβγαλε το ίδιο μύνημα Γνωρίζετε τι μπορεί να φταίει;
lyckos73 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Τι εγινε παιδια; Κανεις δεν ξερει τι συμβαινει;
gilardino Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 βγαλτο τελειως το flash player απ την προσθαφαιρεση και μετα κανε εγκατασταση το παιχνιδι.
lyckos73 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 μολις το δοκιμασα δεν επιασε.... αλλη σκεψη;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.