fanisde Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 κατεβασα ενα αρχειο avi το οποιο εχει τεραστιο ονομα και δεν μπορω να το ανοιξω ουτε μετονομασια να κανω...καμια ιδεα???? ευχαριστω εκανα search αλλα δεν βρηκα κατι παρόμοιο....
without_name Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 δεν κτλβ....δεν μπορεις να το ανοιξεις επειδη εχει μεγαλο ονομα?
fanisde Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 ναι μου λεει οτι η ονομασια του αρχειου ειναι πολυ μεγαλη και δεν μπορει να ανοιχτει....
antonl Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δεν ξέρω αν πιάνει αλλά από command prompt δοκίμασες να το κάνεις rename; Start->run->cmd - ren long_name.avi short_name.avi
fanisde Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δεν ξέρω αν πιάνει αλλά από command prompt δοκίμασες να το κάνεις rename; Start->run->cmd - ren long_name.avi short_name.avi τι ειναι αυτο το command prompt προγραμμα???
antonl Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Αυτό που έγραψα με μικρότερα γράμματα. Πατάς start (ή έναρξη), μετά run (ή εκτέλεση), γράφεις cmd και πατάς enter. Στο παράθυρο που θ' ανοίξει πας με την εντολή cd στον κατάλογο που είναι το αρχείο. Μετά το μετονομάζεις χρησιμοποιώντας την εντολή ren.
fanisde Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 δυστυχως δεν καταφερα τιποτα...κανενα προγραμμα δεν υπαρχει για μετονομασια....
antonl Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Λέγοντας πως δεν κατάφερες τίποτα τι εννοείς; Δεν την πάλεψες με το command prompt ή σου έβγαλε μήνυμα αδυναμίας μετονομασίας; Με ένα γρήγορο googling βρήκα αυτό. Αν ψάξεις θα βρεις και πολλά ακόμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.