xania4ever Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Λοιπόν ξαφνικά σήμερα το pc μου την ώρα που το είχα αφήσει σε αδράνεια σταμάτησε να δουλεύει δεν έκλεισε απλά η οθόνη έλεγε no signal δηλαδή δεν ε΄περνε σήμα.ΤΟ παράξενο είναι ότι εκείνη την στιγμή ανοιγόκλεισε και το μόντεμ και το λαμπάκι του power ήταν πορτοκαλί(όχι επαρκής ενέργεια).Λέτε να ήταν λαλακία της Δεή η κάτι άλλο παίζει?Υπάρχει και περίπτωση να έκανα βλακεία στηνε εγκατάσταση του dual core που έβαλα χθές αλλά δεν το νομίζω μαι χαρά έπαιζα και games και όλα.
slaughter Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 αν ανοιγόκλεισε κ το Modem τότε μάλλος της ΔΕΗ ήτανε το θέμα.
xania4ever Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Το ξανάκανε ελπίζω είανι αν της δεή να μην έχω μπλεξίματα.Το παράξενο είναι όμως ότι το pc δεν έκλεινε τελείως.Απλά δεν έδειχνε τίποτα το μονιτορ. Edit:slaughter ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.
disqualified Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 την ωρα που γινοταν αυτο παρατηρησες καμια συμπεριφορα σε λαμπες στο σπιτι?
kurkosdr Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Λοιπόν, ολα αυτα που λετε ειναι κατ εμε τερτίπια της πυθιας και μαντεψιες. Ενας υπολογιστης μπορει να ανοιγοκλεισει και χωρις να κανουν κατι οι λαμπες (αφου ειναι πολύ πιο ευαισθητος στις μεταβολες). Παρε ενα UPS και θα εισαι ΟΚ. Μαλλον της ΔΕΗ θα ναι. Ηρθε καλοκαιρι.
xania4ever Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Πρωί έγινε τώρα οπότε τι λάμπες.Αλλά την πρώτη φορά και η μάνα μου που μαγείρευε κόπηκε την δεύτερη όχι. Edit:Πάλι μου το κάνε έλεος 3 φορές σύνολο.
disqualified Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Λοιπόν, ολα αυτα που λετε ειναι κατ εμε τερτίπια της πυθιας και μαντεψιες. Ενας υπολογιστης μπορει να ανοιγοκλεισει και χωρις να κανουν κατι οι λαμπες (αφου ειναι πολύ πιο ευαισθητος στις μεταβολες). Παρε ενα UPS και θα εισαι ΟΚ. Μαλλον της ΔΕΗ θα ναι. Ηρθε καλοκαιρι. φιλε μου δεν κανω μαντεψιες ουτε δουλευα στο μαντειο των Δελφων. Πτωσεις τασης γινονται αντιληπτες απο ηλεκτρικους λαμπτηρες πολυ ευκολα και γινονται και χωρις να κλεισει ο υπολογιστης ειδικα οταν τον εχεις σε αδρανεια και δεν εχει υψηλες ενεργειακες απαιτησεις, ασε που το pc του φιλου ηταν μαλλον σε αναμονη και οχι σε αδρανεια οπως αναφερει καθως σε αδρανεια εχει κλεισει εντελως και η οθονη βρισκεται σε αναμονη οποτε δε θα καταλαβαινε τπτ απο πτωσεις τασης. Οσο για αυτο με τη μανα του που κοπηκε δεν ξερω αν ηταν ειρωνικο σχολιο ή ηθελε να πει κατι αλλο, ας το εξηγησει
xania4ever Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Οχι φίλε δεν ήταν εριωνικό σχόλειο σαν παράδειγμα το εδωσα συγνώμμη αν προσβλήθηκες νομίζοντας ότι είναι ειρώνικο.Απλά ήθελα να δώσω παράδειγμα.
xania4ever Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Εϊδα στις ειδήσεις ότι κάνουν απεργία στο κεντρικό της δεή στην Πτολεμαϊδα άρα αυτο μπορεί αν φταίει.
kurkosdr Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δεν ειναι ειρωνικο. Απλός δεν θεωρω προσωπικα αποτελεσματικο τροπο να κοιτάς τις λαμπες (και αμα ειναι μερα μεσημερι) προκειμενου να συμπερανεις αν ειχες πτωση τασης (ασε που ειναι πλεον αργα) και πρέπει να εχεις ενα UPS. Να φανταστεις ότι εγω τωρα το λαπτοπ από το οποιο σου γραφω το χω σε ups, και ειναι το μονο εξαρτημα (μαζι με το router) που εχει πανω το ups... 70? κανει, και τ αξίζει...
disqualified Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δεν ειναι ειρωνικο. Απλός δεν θεωρω προσωπικα αποτελεσματικο τροπο να κοιτάς τις λαμπες (και αμα ειναι μερα μεσημερι) προκειμενου να συμπερανεις αν ειχες πτωση τασης (ασε που ειναι πλεον αργα) και πρέπει να εχεις ενα UPS. Να φανταστεις ότι εγω τωρα το λαπτοπ από το οποιο σου γραφω το χω σε ups, και ειναι το μονο εξαρτημα (μαζι με το router) που εχει πανω το ups... 70? κανει, και τ αξίζει... αυτο με τις λαμπες το ειπα για να σιγουρεψουμε την πιθανοτητα οτι ειναι απο τη ΔΕΗ και οχι απο κανενα αθλιο πολυμπριζο ή προβληματικο καλωδιο. Οσον αφορα το το laptop στο UPS, χρησιμευει μονο για την προστασια της μπαταριας αν επιθυμεις καθως οι μετασχηματιστες τους δουλευουν απο 100-240V οποτε αρκει μονο μια προστασια υπερτασης αλλα μπροστα στο φοβο να σου χαλασει ενα ακριβο μηχανημα επιτρεπονται τα παντα
slaughter Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Πρωί έγινε τώρα οπότε τι λάμπες.Αλλά την πρώτη φορά και η μάνα μου που μαγείρευε κόπηκε την δεύτερη όχι. Edit:Πάλι μου το κάνε έλεος 3 φορές σύνολο. από θερμοκρασίες πως πάει έχεις ελέγξει καθόλου ???
xania4ever Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Μάλλον της δεή ήταν.Οσο για θερμοκρασίες έχω καλές.Ευχαριστώ για την βοήθεια όλους σας αν ξαναεμφανιστεί το πρόβλημα θα σας πώ.
Freakster Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Τελικά μετά απο λίγη έρευνα κατέληξα ότι φταίει η οθόνη σου. για όλα και όχι το πισι που το ξαναφτιαξες με την πάροδο των thread. δεν έκλεισε απλά η οθόνη έλεγε no signal δηλαδή δεν ε΄περνε σήμα. ενώ το pc δουλεύει κανονικά δεν δίνει σήμα στην οθόνη και δεν ακούγεται το μπιπ που κάνει ι οθόνη δηλαδή λέει no signal. δεν δείχνει τίποτα στην οθόνη ενώ η 0θόνη είναι ανοιχτή.Καμιά ιδέα κανείς τι φταίει? Δεν ακούγεται τίποτα και η οθόνη είναι σε tand by αν να μη λαμβάνει καθόλου σήμα Απο διάφορα θέματα του τύπου "κόλλησε το πισι - χελπ"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.