Houston Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Αν έχετε στοιχεία. και αν έχετε @@. Κατονομάστε τις εταιρείες. έχετε ρε @@ ???
tomasss Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Eπειδή τώρα κατάλαβα τί γίνεται, random, όχι δεν είμαι ο Πολεμιστής, ούτε γνωρίζω το blog του. Βέβαια, συμφωνω με την πρόταση του, για αποχή από την αγορά γάλακτος έστω και μια ημέρα. Μπορεί να φαίνεται μικρό το χρονικό δάστημα, αλλά είναι αρκετό για να δοθεί το μήνυμα. Είναι που λέμε συμβολικό.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Τα άσχετα με το θέμα μηνύματα μεταφέρθηκαν εδώ. Οποιοδήποτε περαιτέρω μήνυμα παρεκτραπεί θα διαγραφεί άμεσα.
polemisths Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 ποιος ειναι ο λογος του μισους σου δεν καταλαβαίνω. Τι έχεις να κερδίσεις ; Αν ήθελα να γραψω μάρκες στο blog μου θα τις έγραφα μόνος μου. Για το γάλα είπες μια μπούρδα και όταν σου είπα οτι τέτοια supermarket δεν υπάρχουν στη Β. Ελλάδα και οτι το γάλα που μας διαφημίζεις είναι μακράς διαρκείας .... τουμπεκι ψιλοκομμένο Προσπαθείς να ασχοληθούν μαζί σου λόγω του επιθετικού σου ύφους μάλλον και τίποτε άλλο. Μπορείς να συνεχίζεις να πίνεις το αυστριακό γαλατάκι σου μέχρι να μεγαλώσεις και γίνεις γερό παιδί .. όπως έλεγε η παλιά διαφήμηση. Δεν θες να συμμετάσχεις το καταλάβαμε τα υπόλοιπα όμως περι @@ και κουτόχορτων κλπ είναι μόνο κακίες και κομπλεξισμός και τίποτε άλλο . Και εσύ δεν θές ωραία ..γιατι προσπαθείς να διαβάλλεις εμάς που θέλουμε ... Αβυσος η ψυχή του ανθρώπου.
slipknot Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Κάτι ξέρω γω και από τα 6 μου έχω να πιω γάλα.pappou_souli κι εγώ για milko θα λεγα,φαίνεται τα ίδια μυαλά κουβαλάμε Αυτή η κατάσταση με τα μποϋκοτάζ έχει παραγίνει...Μία κατά της ακρίβειας,μία κατά του γάλατος,κατά της βενζίνης,κατά του ρυζιού,κατά των προφυλακτικών,κατά της κόκας.Υπάρχει μέρα μποϋκοτάζ κατά της μαλακίας ? Θα συμμετείχα ευχάριστα ! Επίσης,καλά σου λένε,μην αγοράζεις απ' τα ακριβά.Εκτός βέβαια κι αν φόρας μόνο μάρκες,ότι έχεις σπίτι σου είναι ακριβό και μάρκα,ε οπότε εκεί επιβάλλεται να αγοράζεις το "καλό" το γάλα,το ακριβό.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Είναι μια ιδιότυπη μορφή σωβινισμού αυτή, με το "ντόπιο" προϊόν. Μας πειράζει το Αυστριακό γάλα, δε μας πειράζουν όμως οι Αυστριακής αισθητικής "φάρμες", δήθεν στη Μακεδονία και τη Θεσσαλία, ούτε οι αγρότες-ηθοποιοί που μας δίνουν πρώτη επιλογή στο προϊόν τους... Νομίζω ότι πολλοί δυσπιστούν απέναντι σε αυτές τις μορφές διαμαρτυρίας γιατί η σύντομη διάρκειά τους τις καταδικάζει σχεδόν με μαθηματική βεβαιότητα όχι απλά σε αποτυχία (αυτό είναι δεδομένο) αλλά σε ανυποληψία. Τι θα πάθει η χ ή ψ γαλακτοβιομηχανία από τρεις ημέρες; Αγοράζεις το γάλα την παραμονή, σε διπλάσια ποσότητα, κι αντιστέκεσαι; Πόσες ακόμη "συμβολικές" κινήσεις θα κληθούμε να κάνουμε; Τις "συμβολικές" κινήσεις τις γράφουν κι αυτοί που υποτίθεται ότι πάμε να τσούξουμε όχι "συμβολικά" αλλά κυριολεκτικά στα παλιά τους τα παπούτσια. Στην καλύτερη, θα μαθευτεί το "μποϋκοτάζ" και προπαραμονή του θα πλακώσουν τα μεγάλα σούπερ μάρκετ στις προσφορές (στα 3 το τέταρτο δώρο, ας πούμε) και θα πουλήσουν έτσι ό,τι πιθανώς θα χάσουν από το μποϋκοτάζ. Στη χειρότερη, ούτε που θα νοιαστεί κανείς, σιγά τη ζημιά από τρεις μέρες, σε προϊόν που έχει διάρκεια μεγαλύτερη των τριών (άρα κανείς δε θα ξεμείνει εντωμεταξύ). Τα μποϋκοτάζ απαιτούν διάρκεια χρόνου για να φέρουν αποτέλεσμα. Διαφορετικά, είναι περισσότερο είτε σπασμωδικές αντιδράσεις είτε κινήσεις φτηνού εντυπωσιασμού. Οπότε, ειδικά για άτομα που γράφονται κυρίως (για να μην πω μόνο) για να διαφημίσουν μια πρωτοβουλία τους και μετά εξαφανίζονται, θα πρότεινα μεγαλύτερη αυτοκριτική και ίσως έτσι καταλάβουν ότι όσοι αντιδρούν στις πρωτοβουλίες τους δεν είναι εκπρόσωποι των γαλακτοβιομηχανιών, ούτε έχουν κάποιο "μένος", πέρα, ίσως, από το μένος απέναντι στην επιφανειακή προσέγγιση των πραγμάτων που μας χαρακτηρίζει ως κοινωνία, από τους "αρμόδιους" μέχρι τους αυτόκλητους "εκφραστές" των αγωνιών μας, τους bloggers. Φιλικά, χωρίς κανένα μένος.
Lucifer Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Συμφωνώ απόλυτα με τον παραπάνω, αλλά με λίγο μένος.
tomasss Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Κάτι ξέρω γω και από τα 6 μου έχω να πιω γάλα.pappou_souli κι εγώ για milko θα λεγα,φαίνεται τα ίδια μυαλά κουβαλάμε Αυτή η κατάσταση με τα μποϋκοτάζ έχει παραγίνει...Μία κατά της ακρίβειας,μία κατά του γάλατος,κατά της βενζίνης,κατά του ρυζιού,κατά των προφυλακτικών,κατά της κόκας.Υπάρχει μέρα μποϋκοτάζ κατά της μαλακίας ? Θα συμμετείχα ευχάριστα ! Επίσης,καλά σου λένε,μην αγοράζεις απ' τα ακριβά.Εκτός βέβαια κι αν φόρας μόνο μάρκες,ότι έχεις σπίτι σου είναι ακριβό και μάρκα,ε οπότε εκεί επιβάλλεται να αγοράζεις το "καλό" το γάλα,το ακριβό. Δηλαδή για σένα μαλακίες είναι τα συγκεκριμένα μποϋκοτάζ? Paredwse : ''Συζήτηση σε ΚΟΣΜΙΟ επίπεδο'' , πράξε ανάλογα
livewire Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Snoob, το να προτιμήσεις το ελληνικό προιόν, ε, δεν το λες και σωβινισμό. Όταν πρόκειται πχ για γάλα, μια χαρά ξέρει και ο έλληνας να φτιάχνει. Και δεν εννοώ ότι το ελληνικό γάλα είναι σούπερ ουάου, αλλά όσο να'ναι αυξάνεις τις πιθανότητες να αγοράσεις ένα προιόν με καλή επεξεργασία και πιθανότατα ντόπιο. Προσοχή. Αυξάνεις τις πιθανότητες !. Όσο για την αυστριακή "αισθητική" στις φάρμες, δεν βλέπω γιατί θα έπρεπε να "ενοχλεί". Και σε παγόδες να έφτιαχναν το γάλα, γιατί να δώσει δεκάρα γι'αυτό ο καταναλωτής? Τώρα, ως έλληνες είμαστε αρκούντως ξενομανείς σε 1002 εκφάνσεις της καθημερινότητας, γιατί θα πρέπει να εμπιστευτούμε το skill των αυστριακών στο γάλα? Να πω ότι πρόκειται για στρούντελ ή whatever κάνουν εκεί, να πω οκ. Το άλλο με το συμβολικό χαρακτήρα κτλ. Αν μπεις στο τριπάκι(γενικά μιλώντας, όχι εσύ Snoob), να συμμετάσχεις σε μια τέτοια κίνηση και την προηγούμενη μέρα πας να εφοδιαστείς με προμήθειες για να είσαι καβατζωμένος, τότε !συγχαρητήρια! είσαι ο αδύναμος κρίκος μεταξύ γραφικότητας και αναξιοπρέπειας. Στην τελική η κίνηση αυτοαποκαλείται(νομίζω) συμβολική, δεν μίλησε κανείς για επανάσταση(και πάλι νομίζω). φιλικά, μένιος =Ρ
slipknot Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δηλαδή για σένα μαλακίες είναι τα συγκεκριμένα μποϋκοτάζ? Χρησιμοποιώ κάτι που έγραψε ο Snoob και απαντώ: Τα μποϋκοτάζ απαιτούν διάρκεια χρόνου για να φέρουν αποτέλεσμα. Διαφορετικά, είναι περισσότερο είτε σπασμωδικές αντιδράσεις είτε κινήσεις φτηνού εντυπωσιασμού. Δεδομένου του ότι κάθε τρείς και λίγο υπάρχει κάποια μέρα μπουκοτάζ και λαμβάνοντας υπόψη αυτά που έγραψε ο Snoob,ναι τα θεωρώ μαλακίες.Απλά δεν εκφράζομαι τόσο "κόσμια". Τώρα πήγαινε στο ψυγείο σου,δες και πες μας τι γάλα έχεις.Αν έχεις αγελαδίτσα ΦΑΓΕ και θες και μποϋκοτάζ,λυπάμαι αλλά δεν είσαι true:shifty:
random Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Εγώ διαφημίζω; εσύ, δε ρώτησες ποιό ειναι ; Μάλλον εσύ διαφημίζεις το γάλα των 2,69 Μένος, Μίσος, κομπλεξ, κακίες, κέρδη και συνομωσίες... σε λίγο θα αρχισει η να βρέχει βατράχια. Πληγώθηκες πολύ απο την κριτική και δεν το περίμενα. Καλά, βάλε τα επόμενα μαχητικά αρθρα στο μπλογκ, και υπόσχομαι να μην τα ξαναδιαβάσω, ας ευχηθούμε και ο "21ος αιώνας" να μην τα επιλέξει ξανά για σχολιασμό, αλλιώς θα τον χρεώσω για τα βάλιουμ.
polemisths Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 αν κανείς κάνει το κόπο να διαβάσει απο την αρχή το διάλογο μας θα δει ότι δεν απαντας σε αυτά που ρωτάω και δεν δικαιολογείς αυτα΄που λες. Αποφάσισα να κάνω μπουκοτάζ κατά της ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ και έτσι δεν σου ξανααπαντω. Αυτο θα έχει αποτέλεσμα σίγουρα. Πρόσεχε μπουκοτάζ είπα όχι σαμποταζ !!!!
Houston Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Στα ψυγεία των Σ/Μ υπάρχουν γάλατα από μικρές βιομηχανίες της επαρχίας – ποιότης εξαιρετική. Γιατί δεν τα αγοράζετε??? Κόψτε λοιπόν τις μ@λακίες με τα μποικοτάζ μιας ημέρας…
slipknot Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 αν κανείς κάνει το κόπο να διαβάσει απο την αρχή το διάλογο μας θα δει ότι δεν απαντας σε αυτά που ρωτάω και δεν δικαιολογείς αυτα΄που λες. Αποφάσισα να κάνω μπουκοτάζ κατά της ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ και έτσι δεν σου ξανααπαντω. Αυτο θα έχει αποτέλεσμα σίγουρα. Πρόσεχε μπουκοτάζ είπα όχι σαμποταζ !!!! Πόσες μέρες το μποϋκοτάζ σύντροφε ? Ή μήπως,ώρες ?
Lucifer Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Το ποστ του έχει φάει έντιτ από εμένα επειδή εκεί που τώρα λέει τσιπούρα πριν έλεγε χμ... αυτό το λευκό πηχτό υγρό πράμα, ξεχνάω τη λέξη τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.