Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με partition

Panos83

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλημεριζω το forum.Εχω ενα περιεργο προβλημα με το δισκο που ειναι εγκατεστημενα τα xp.Σβηστηκε το partition και δεν μπορω να κανω ουτε repair ουτε system restore.Eκανα format σε αλλο δισκο εβαλα τον αλλο σαν δευτερο κ εκει βλεπω ενα partition που δεν ειχα δημιουργησει ποτε FAT και το υπολοιπο μεγαλυτερο μερος σαν unallocated.Υπαρχει καποιο προγραμμα για ανακτηση του partition εστω και με αγορα ή καποια αλλη διαδικασια για την ανακτηση?

Ευχαριστω

Δημοσ.

θα σου ελεγα να ξαναβαλεις τα windows στο partition που λες ωστε να μην ειναι alocated αν και με μπερδεψες λιγο..τεσπα,,,τωρα απο οτι γνωριζω,το καλυτερο προγραμμα για να διαχειριζεσε τα partitions ειναι το partition magic που πρεπει να ειναι δωρεαν...ας μιλησουν οι εξιδικευμενοι πανω σάυτο καλυτερα....

Δημοσ.

Ανάκτηση partition απο οτι γνωρίζω δεν μπορεί να γίνει. υπάρχουν όμως αρκετά προγράμματα που μπορείς να επαναφερεις τα χαμένα αρχεία που ειχες αρκεί να μην εχεις γράψει απο πανω τους αλλά.

Το getdatabackup με ειχε σώσει παλιά οταν για άγνωστο λογο μου χτύπησε ενας 500αρις εξωτερικός που είχα. τα επανέφερα σχεδόν ολα.

Δημοσ.

..υπάρχουν και μάλιστα διάφορα πχ το test disk , που είναι και free. Aν υπάρχει αντίγραφο του partition table, θα βρει τα χαμένα partitions και 8α τα επαναφέρει. Αν όχι, πας για data reovery software.

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις.Το test disk to ειχα χρησιμοποιησει δεν εκανε τπτ δυστυχως αν και ειναι πολυ καλο.Τα δε δομενα τα εχω ανακτησει απλα θα ηθελα να αποφυγω περαιτερω διαδικασιες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...