fountoux Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Προσπαθώ να συνδέσω το laptop μου (Vaio VGN FZ21M) με μια τηλεόραση Sony μοντέλο του 2001. Κάνοντας λοιπόν τις ακόλουθες συνδέσεις: (1) Συνδέω τη μια άκρη του καλωδίου S video στο laptop και την άλλη στην υποδοχή της τηλεόρασης, και (2) Το καλώδιο ήχου τη μία άκρη στην κατάλληλη θύρα του laptop και τις άλλες δυο (κόκκινη άσπρη) στην τηλεόραση παίρνω εικόνα και ήχο, αλλά δυστυχώς η εικόνα είναι ασπρόμαυρη! Τι κάνω λάθος!!!
kurkosdr Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Τις ρυθμισεις από τα windows / το εργαλειο της καρτας γραφικων. Βαλε το σημα από NTSC σε PAL. Α, ελεγξε και το καλωδιο svideo, καθως πολλές φορες φταιει και αυτο.
fountoux Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Τις ρυθμισεις από τα windows / το εργαλειο της καρτας γραφικων. Βαλε το σημα από NTSC σε PAL. Α, ελεγξε και το καλωδιο svideo, καθως πολλές φορες φταιει και αυτο. Απλώς να αναφέρω πως και η υποδοχή του Laptop και της τηλεόρασης είναι 4 pin s video.
fountoux Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δοκίμασα και τις παραπάνω ρυθμίσεις, αλλά τίποτα. Το καλώδιο που έχω για s video έχει απλώς το βύσμα για να συνδέεται στο laptop και το αντίστοιχο (και τα 2 4 - pin όπως είπα) το οποίο συνδέεται στην τηλεόραση. Δεν έχει κάποιο extra κίτρινο rca και ελπίζω αυτό να μην είναι πρόβλημα.
jamespap100 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Να έχεις υπ οψη σου, ότι αυτά τα καλώδια χαλάνε εύκολα. Έχω συνδέσει3 διαφορετικά λάπτοπ με την τηλεόραση και είχα ασπρόμαυρη οθόνη μόνο όταν το καλώδιο ήταν χαλασμένο. Το κούναγα λιγάκι και όλα μια χαρά
Slak Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Kαι γω το ίδιο πρόβλημα είχα φίλε πάλι με Vaio . Το πρόβλημα πρέπει να βρίσκεται στο καλώδιο . Είχα δει σε κάποιο ξένο forum που το ανέφεραν αρκετοί το πρόβλημα και έλεγαν πως κάποια καλώδια βγάζουν δυστυχώς μόνο ασπρόμαυρο σήμα .Δεν έψαξα να βρώ άλλο (ξενέρωσα εκείνη τη μέρα , φάγαμε και τις πίτσες , μετά για καλώδια θα τρέχαμε ) αλλά αν ρωτήσεις σε κατάστημα με ηλεκτρονικά παίζει να βρείς .
Blue4u Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Και εγώ το ίδιο πρόβλημα.... με λαπ τοπ και 2 καλώδια. Η tv είναι βέβαι philips οχι καινούργια. Πακέτοοο...
eliasbbl Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 πολλες φορες καποιο συρματακι απο το s-video στραβωνει,ειχα το ιδιο προβλημα και το διορθωσα ισιαζοντας το,αλλα δεν εχω ηχο,που πρεπει να συνδεσω τισ υποδοχες στην τηλεοραση?
costas_k Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Πριν μερικά χρονια είχα σύνδεση το laptop με την TV και είχα και εγώ πρόβλημα με τα χρώματα. Μετά όμως από αρκετές ρυθμίσεις σε TV και laptop το πρόβλημα λύθηκε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.