Προς το περιεχόμενο

πως μπορω να αφαιρεσω την σταμπα απο μια μπλουζα???

nick#18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φτιαξαμε μπλουζες με σταμπες απο το σχολειο και εκαναν λαθος το "ονομα" που ηθελα να βαλω, δηλαδη αντι για "kam3noSs" μου εβαλαν "Vam3noSs" πως μπορω να το βγαλω και να αφησω μονο την απο κατω σταμπα που λεει evil inside? (στα αντιθετα χρωματα απο την εικονα)

post-62385-129062968283_thumb.jpg

Δημοσ.

Τραγική ειρωνεία, πρέπει να στηριχτείς στο να είναι μούφα, γιατί μια μπλούζα με στάμπα που χα φτιάξει αν την πείραζες ψιλοξεκόλλαγε. Αν μπορούσες έτσι να βγάλεις το γράμμα,,,

Δημοσ.

αν την ξυσω με το νυχι λιγο φευγει αλλα 8 γραμματα μεγεθους 80 περιπου ειναι λιγο.... με κανενα διαλιτικο τπτ ?

Δημοσ.

το δοκιμασαμε περυσι αυτο....αλλ τζιφος μας ελεγε πως δεν ηταν ευθηνη του μαγαζιου σορυ για τα ορθογραφηκα

Δημοσ.

Ε φιλε μου βγενει με το σιδερο αλλα πρωτων μην καψης την μπλουζα και δευτερων μετα το πλαστικο δεν φευγη απο τοσιδερο ευκολα οποτε καλα ειναι να προσπαθισης με κανενα παλιο σιδερο. Αφηνοντας λιγο πιο πολυ το σιδερο πανο στην μπλουζα στα γραμματα επανω θα ξεκολισουν και θα βγουν στο σιδερο αλλα λεω παλι μην βαλεις καμια φωτια στιν μπλουζα :)

Δημοσ.
το δοκιμασαμε περυσι αυτο....αλλ τζιφος μας ελεγε πως δεν ηταν ευθηνη του μαγαζιου σορυ για τα ορθογραφηκα

Παρακαλώ !!! Στη λίστα που του δώσατε έγραφε το σωστό και το λάθος το έκανε αυτός ή όχι ?

Δηλαδή αν με λένε "Παπαδάκη" και παραγγείλω μια ταμπέλα και με γράψει "Παπαράκη" δε θα μου την αντικαταστήσει ? Αποκλείεται να το άφηνα έτσι. Τώρα αν τη μαλακία την έκανε το παιδί από το σχολείο σου που κανόνησε τις μπλούζες τότε ζήτα να σου δώσουν άλλη από το ταμείο τρης πενταήμερης. Οι σωστοί λογαριασμοί ... κλπ κλπ

Δημοσ.

το παιδι στο σχολειο σωστα το εγραψε απο πανω ειμουν....θα παω εκει που τις πειραμε να δω τι θα μου πει και μετα αν δεν μου την αλαξει θα κανω αυτο με το σιδερο που ειπε ο φιλος μας. ευχαριστω.... αν ξερει κανεις αλλος τιποτα ας το πει ολα δεκτα..:-)

Δημοσ.

Παλι καλα που δεν εγραψε Vlam3noSs :P no offence..!

Δοκιμασε να τη σιδερωσεις βαζοντας ενα χαρτι απο πανω.. λογικα θα ξεκολλησει το γραμμα αν και ρισκαρεις λιγο με το σιδερο..

Δημοσ.

αυριο δοκιμαζω με το σιδερο και βλεπουμε και αν δεν....τσαμπα τα 15ε και στην τελικη παω σε ενα αλλο μαγαζι που ειναι 20 λεπτα απο το σπιτι μου και φτιαχνω αλλη

Δημοσ.

Εαν χρησιμοποιησεις ηλεκτρικο σιδερο, να βαλεις πρωτα ενα λευκο χαρτι επανω στην σταμπα,και μετα να το ζεστανεις.Ετσι το πλαστικο θα κολλησει στο χαρτι, και οχι στο σιδερο.Παλια συνταγη αυτη.

Δημοσ.

δεν βγενει με τιποτα....τα πολλα τα εβγαλα αλλα μενουν υπολιματα ρωτισα και στο καθαριστιριο και μου λεει δεν φευγει με τιποτα θα χαλασεις την μπλουζα...μου ειπε οτι ειναι το υλικο της σταμπας τετοιο για αυτο....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...