Προς το περιεχόμενο

Παιδιά μια βοήθεια για ποντίκι παρακαλώ

eyris2004

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά βοήθεια από όποιον γνωρίζει ,

Στο Htpc που έχω στήσει δεν μπορώ να βρω άκρη με τον πόντικα ,

Τι εννοώ

Αγοράζω ένα σετ trust (ασύρματο ποντίκι –πληκτρολόγιο)

Αλλά δεν ήταν για μεγάλες αποστάσεις ήταν μάλλον για γραφείο και η εμβέλεια του δεν ξεπερνούσε το 1,5 μέτρο .

Το πληκτρολόγιο δεν με ενδιέφερε και πολύ ,οπότε το χρησιμοποιώ στην εμβέλεια που έχει ,αλλά το ποντίκι ήθελα να το χειρίζομαι από τον καναπέ που είναι στα 2,5-3 μέτρα …..

Βρίσκω ένα δεύτερο ποντίκι της trust πάλι αλλά αυτό δούλευε στα 2,4 Ghz που εξασφαλίζει εμβέλεια ως και 8 μέτρα ….

Αλλά βλέπω πάρα πολλά κολλήματα ….ΠΟΛΛΑ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ

Δοκίμασα τα πάντα (απενεργοποίησα το av sender , άλλαξα μπαταρίες ,θύρες usb 2.0)και ότι άλλο μπορούσα να δοκιμάσω ….τελικά διαπίστωσα πως οφείλετε στο ασύρματο τηλέφωνο(σταθερό) …..γιατί όταν βάζω το ακουστικό στην βάση του το ποντίκι δουλεύει καλύτερα …..όχι άριστα ,αλλά καλύτερα

Τι να ψάξω να βρω ? ? ?

Γιατί δεν γίνεται να αλλάξω τηλέφωνο ….

Σκέφτηκα λοιπόν το ποντίκι Bluetooth

Έχει κανείς σας τέτοιο ? ? ?

Ξέρει κανείς την λειτουργία του ? ? ?

Δηλαδή θα επηρεάσει το ασύρματο τηλέφωνο την εμβέλεια του ? ?

Θα έχω πρόβλημα όταν έχω ανοιχτό το Bluetooth του κινητού τηλεφώνου ? ? ?

Επίσης αυτά τα ποντίκια έχουν βγει για τα laptops που έχουν ενσωματωμένο Bluetooth ,θα μου κάνει δουλειά αν πάρω έναν πομπό Bluetooth και τον συνδέσω στην usb ? ? ?

Παιδιά βοηθήστε γιατί τα έχω πάρει πολύ με την ιστορία αυτή

Και επίσης αν έχετε κάποιο υπόψιν σας ρίξτε καμιά καλή ιδέα

και αν είναι έυκολο ας μου πει κάποιος μια λύση που να έχει δοκιμάσει ποντίκι σε εμβέλεια 3 μέτρα ...και όχι φυσικά στα 2,4Ghz μιας και δημιουργεί πρόβλημα το ασύρματο τηλέφωνο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...