Προς το περιεχόμενο

νεος seagate και health

warewolf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ε, δεν ειναι δυνατον.

τον ξανακοιταξα μολις τωρα και δειχνει health 60%.

(με το hdd health) τα hd tune και sentinel μου δειχνουν health status ok.

με το hhd health ομως, το health, οσο παει και πεφτει.

με ποιο προγραμμα θα ελεγξουν στο πλαισιο τον δισκο ?

τι να κανω ?

να παρω ολα backup να τον κανω wipe και να τον επιστρεψω στο πλαισιο ?

Να σου πώ...το seatools το έχεις κατεβάσει ? σε νοιάζει με τι θα το τσεκάρει το πλαίσιο? εμένα σε 2 ώρες μου δώσανε καινούριο. από την στιγμή που έχεις την εγγύηση στα χέρια σου, σώσε τα αρχεία σου και πήγαινε τον!

τι έχεις να χάσεις? κάντο και πές μου.

Δημοσ.

με νοιαζει με την εξης εννοια:

ΟΛΑ τα διαγνωστικα μου τον δειχνουν status ok.με health 100%.

μονο το hdd health μου δειχνει στην κεντρικη μπαρα του health 60% και δεν καταλαβαινω απο που το βγαζει το συμπερασμα.

Να κατσω να κανω backup να βγαζω δισκο και να τρεχω πλαισιο και υστερα να μου πουν, το δικο μας τεστ τον βγαζει οκ, παρτε τον πισω ?

Δημοσ.
με νοιαζει με την εξης εννοια:

ΟΛΑ τα διαγνωστικα μου τον δειχνουν status ok.με health 100%.

μονο το hdd health μου δειχνει στην κεντρικη μπαρα του health 60% και δεν καταλαβαινω απο που το βγαζει το συμπερασμα.

Να κατσω να κανω backup να βγαζω δισκο και να τρεχω πλαισιο και υστερα να μου πουν, το δικο μας τεστ τον βγαζει οκ, παρτε τον πισω ?

Aααα....οκ εμένα κανένα δεν μου το έβγαζε 100%! το καλύτερο που έιχα ήταν 96%! οκ τότε μην ασχολείσαι θα έλεγα..

Δημοσ.

απο τη στιγμη που ειδα το health απο 96% se 60% ετρεξα απο dos το seatools, το short και extented test και δεν μου εδειξε καποιο σφαλμα.

οποτε λετε να μην ανησυχω ετσι ?

ισως το hdd health να εχει καποιο bug ή κατι τετοιο.

• Moderators
Δημοσ.

Eμενα λεει Health 48 εως 54% στους 3 δισκους που εχω στο κατεβαστηρι!

Λετε να χαλασουν?

Δημοσ.
Eμενα λεει Health 48 εως 54% στους 3 δισκους που εχω στο κατεβαστηρι!

Λετε να χαλασουν?

Χμμμ...αν έχεις εγγύηση..κάνε τίποτα:)

Δημοσ.

Ο μιας εβδομάδας Seagate ST3500320AS δείχνει HDD Heath 64% και στο τεστ του Speedfan κάτω από 50%.

Κάτι δεν πάει καλά με τα διαγνωστικά ή τον πάω για αλλαγή; Στατιστικά είναι λίγο απίθανο αυτό που συμβαίνει...

ΥΓ: Θα στείλω mailάκι στη Seagate και θα σας ενημερώσω!

Δημοσ.

Έκανα μια σκέψη...

Αν κάποιος έχει δίσκο (εκτός απο τον εν λόγω Seagate) με Native Command Queuing (το βλέπεις από το HD Tune) ας τρέξει το HDD Health και να μας πει τα αποτελέσματα. Νομίζω ότι αυτός είναι ο ένοχος τον περίεργων (ψευδοτυχαίων) αποτελεσμάτων.

Δημοσ.

ΥΓ: Θα στείλω mailάκι στη Seagate και θα σας ενημερώσω!

να μας πεις my friend..ειμαι περιεργος να δω τι θα απαντησουν..

btw.. εμενα το 500αρης 320AS μου βγαζει fitness kai performance 92% με το speedfan..

Ομως σημειωστε :

*ειναι σχεδον full..κυριολεκτω..το πολυ 2-3 γιγα να εχουν μεινει..

*εχει πολυ καιρο να φαει ανασυγκροτηση

*εχει windows πανω και κατεβαζω κ σε αυτον..κοινως δουλευει πολυ κ σε full time..

οποτε εχοντας αυτο κατα νου νομιζω οτι ειναι πολυ καλα..Ελπιζω να μν με πουλησει..:-):-):-)

Δημοσ.

ΔΕΝ εχει σχεση εαν ειναι γεματος η χοι η αν εχεις κανει ανασυγκροτηση η οχι. Αυτα τα προγραμματα μετρανε διαφορες παραμετρους και προβληματα τα οποια γινονται ειται στην επιφαλεια του δισκου η απο προβληματα στο μοτερ ,και στις κεφαλες του δισκου.

Οι καινουριοι και κυριως υγειυς δισκοι πρεπει να εινι 100%

• Moderators
Δημοσ.
Χμμμ...αν έχεις εγγύηση..κάνε τίποτα:)

Δεν εχω εγγυηση, αλλα και οι 3 τα ιδια χαλια?

Εν τω μεταξυ οι δισκοι μια χαρα δουλευουν και τα bad sector test δε βρισκουν τπτ.

Μηπως ειναι μ@λ@κι@ του HD tune?

Δημοσ.
ΔΕΝ εχει σχεση εαν ειναι γεματος η χοι η αν εχεις κανει ανασυγκροτηση η οχι. Αυτα τα προγραμματα μετρανε διαφορες παραμετρους και προβληματα τα οποια γινονται ειται στην επιφαλεια του δισκου η απο προβληματα στο μοτερ ,και στις κεφαλες του δισκου.

Οι καινουριοι και κυριως υγειυς δισκοι πρεπει να εινι 100%

Δέν αντιλέγω,αλλά μου φένεται περίεργο ο ίδιος δίσκος να έχει 92% health πριν το format και 98% health μετά απο αυτό.Τώρα για παράδειγμα,μετά απο 1,5 χρόνο,ο Seagate που έχω(320gb / ST3320620AS) βρίσκεται-έπεσε στο 94%.Αν κάνω μια φρέσκια εγκατάσταση των windows είμαι σίγουρος ότι θα ξαναπάει στο 98%

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...