Προς το περιεχόμενο

Ψύξη 9800GTX

afentiko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

overclockάρεις την κάρτα (ή έχεις σκοπό) με Vmod?

αν όχι δεν χρειάζεται να πάρεις aftermarket ψύκτρα...

Δημοσ.

Βασικά δεν θέλω να την clockaro στο τέρμα, μόνο λίγο, αλλά και τώρα που είμαι με τις default ρυθμίσεις όταν παίζω κάνα απαιτιτικό παιχνίδι( πχ Crysis, Gears of war) που και που κολάει για κάνα δευτερόλεπτο και όταν σταματάω το παιχνίδι το κουτί ζεματάει.Γι αυτό φτέει βέβαια και η κακή θέση του κουτιού αλλά δεν γίνεται να το βάλω αλλού.Τεσπα αυτά :-D

• Super Moderators
Δημοσ.

αύξησε τις στροφές του ανεμιστήρα με το rivatuner...

αν και αμφιβάλω ότι φταίει η κάρτα για τα κολλήματα...

Δημοσ.

Καταρχήν όταν παίζω οι θερμοκρασίες είναι σταθερές 73-75(με τέρμα ανεμιστυράκι).Είναι καλές θερμοκρασίες;

• Super Moderators
Δημοσ.

κάνει θόρυβο το ανεμιστηράκι τώρα που το έχεις στο 100%? αν όχι τότε δεν είναι στο 100%

μου φαίνεται περίεργο να έχεις 73 βαθμούς με το fan στο full...έστω και in game

Δημοσ.

Ναι κάνει θόρυβο και μου πιάνει 73-75 με τα βαριά παιχνίδια.Με το BF2142 μου πιάνει 70 (όλα τέρμα).Βέβαια όταν κλείνω το παιχνίδι η θερμοκρασία πέφτει ακαριαία στους 58-60(τέρμα ανεμηστήρα).Δλδ τι θερμοκρασίες θα έπρεπε να είχε με full αναλύσεις και γραφικά;

• Super Moderators
Δημοσ.

παίζει και να μην έχεις καλό airflow στο κουτί...

πάντως οι 75 βαθμοί είναι μια χαρά για full load...απλά περίμενα να είναι λίγο πιο κάτω λόγο του "τερματισμένου" ανεμιστήρα...

Δημοσ.

Μάλλον αυτό είναι γιατί το κουτί είναι σε γραφείο που είναι κατασκευασμένο με ειδική θέση για το pc( καταλαβαίνεις φαντάζομαι) και είναι και κολυμένο στον τοίχο και δεν παίρνει από πουθενά αέρα(μόνο από μπροστά).Τεσπα δλδ λες ότι δεν χρειάζομαι ανεμηστήρα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...