Προς το περιεχόμενο

LG V25SEE2K: Γίνεται τόσο φτηνό?

vgerasimos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παίδες. Ο προβληματισμός μου είναι ο εξής:

Έψαχνα για mp3 player και μπήκα στο http://www.skroutz.gr για να δω τις τιμές γενικά. Προς μεγάλη μου έκπληξη ανακάλυψα αυτό το mp3 player στη καταπληκτική τιμή που βλέπετε..

Ενώ το πλαίσιο πχ το έχει 99€. Τι συμβαίνει, γιατί σ αυτό το site το βρήκα τόσο φθηνό? Να τρέξω να το παραγγείλω ή είναι κάτι που πρέπει να προσέξω. Μπορεί να ακουστεί γελοίο αλλά δε θέλω να βρεθώ προ εκπλήξεως και να μην έχει μέσα τη μπαταρία πχ... :lol:

Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας ;)

Δημοσ.

το πιο πιθανο ειναι να εχουνε κανει λαθος,προσπαθησε να το παραγγειλεις και αν εισαι τυχερος και τους πιασεις στο μπλα μπλα μπορει να σου κανουν και καλη τιμη!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θα ήθελα μια γνώμη όσον αφορά το προϊόν αυτό.

Πλήρωσα για το MP3 μέσω PayPal όταν ήταν 8,99? και τώρα αρνούνται να μου το στείλουν. Αρχικά μου είπαν ότι έγινε λάθος στη τιμή και ότι το είχανε, αλλά μετά όταν επέμενα μου είπανε πως δεν είναι διαθέσιμο. δεν δέχτηκα την επιστροφή χρημάτων και με πήρανε τηλέφωνο και μου είπανε πως μπορεί να πάρει 2-3 μήνες να το ξαναφέρουν, ενώ στην ιστοσελίδα τους λέει πως είναι διαθέσιμο άμεσα. εδώ είναι και το link.

Εχω απόδειξη πληρωμής από PayPal και επιβεβαίωση αγοράς από το μαγαζί.

Τι να κάνω τώρα? Που μπορώ να μάθω τα δικαιώματα μου ?

Δημοσ.
Θα ήθελα μια γνώμη όσον αφορά το προϊόν αυτό.

Πλήρωσα για το MP3 μέσω PayPal όταν ήταν 8,99? και τώρα αρνούνται να μου το στείλουν. Αρχικά μου είπαν ότι έγινε λάθος στη τιμή και ότι το είχανε, αλλά μετά όταν επέμενα μου είπανε πως δεν είναι διαθέσιμο. δεν δέχτηκα την επιστροφή χρημάτων και με πήρανε τηλέφωνο και μου είπανε πως μπορεί να πάρει 2-3 μήνες να το ξαναφέρουν, ενώ στην ιστοσελίδα τους λέει πως είναι διαθέσιμο άμεσα. εδώ είναι και το link.

Εχω απόδειξη πληρωμής από PayPal και επιβεβαίωση αγοράς από το μαγαζί.

Τι να κάνω τώρα? Που μπορώ να μάθω τα δικαιώματα μου ?

φαντάζομαι στο site τους θα έχουν κάποιο όρο περί λάνθασμένης αναγραφόμενης τιμής οπότε δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις τίποτα

Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα να δεχτείς πίσω τα λεφτά σου και να το σβήσεις. Λάθη γίνονται και δεν είναι εντάξει να κοιτάμε να τα εκμεταλλευόμαστε κατά αυτό τον τρόπο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...