Προς το περιεχόμενο

Τάφ για ethernet (RJ45)

dhmak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά παίδες,

Ξέρεται άν υπάρχει τάφ για καλώδιο δικτύου (όπως υπάρχει για τηλεφωνικό καλώδιο) ;;

Θέλω απο την ethernet έξοδο του router μου, να φέυγουν δύο καλώδια δικτύου, γίνεται (χωρίς να αγοράσω hub) ;;

Ευχαριστώ και περιμένω απαντήσεις.

Δημοσ.

χλωμο σε κοβω.

καθε καλωδιο πρεπει να εχει δικια του Ip αλλιως θα εχουν conflict τα μηχανηματα

παρε ενα switch με 10-5 ευρω και θα κανεις την δουλεια σου

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά και ιδίως τον συνονόματο dimitris74 για την αιτιολογημένη απάντηση

Δημοσ.
καθε καλωδιο πρεπει να εχει δικια του Ip αλλιως θα εχουν conflict τα μηχανηματα

ένα hub πάνω/κάτω σαν ταφ λειτουργεί - προσομειώνει bus . Tο conflict των IP δεν έχει να κάνει με το φυσικό μέσο. Collisions υπάρχουν αλλά αντιμετωπίζονται. Το ζουμί της υπόθεσης είναι πάντως οτι το 10ευράκι πρέπει να το δώσεις

Δημοσ.

Γίνεται, αλλά μόνο αν το φτιάξεις με το χέρι (δεν ξέρω αν πουλάνε) και μόνο για 10/100 δίκτυο. Μάλιστα χρειάζεσαι δύο απ' αυτά.

Δημοσ.
Γίνεται, αλλά μόνο αν το φτιάξεις με το χέρι (δεν ξέρω αν πουλάνε) και μόνο για 10/100 δίκτυο. Μάλιστα χρειάζεσαι δύο απ' αυτά.

Λαθος ... Αυτό γινεται μόνο σε πρίζες δικτύου (ή καλωδια εκμεταλευομενοι οτι εχουν 8 συρματα ενω αρκουν 4) . Ο φίλος παραπάνω θελει "ταυ" στη φυσική θυρα του rooter , πραγμα αδύνατο οπως εγραψαν οι προηγούμενοι.

Παρεπιπτόντως αυτό που λες υπαρχει και ετοιμο αλλα ακριβούτσικο - αν θυμαμαι καλα γυρω στα 15 ευρώ το ζευγαρι ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...