Προς το περιεχόμενο

Πολύ αργό internet

AntonyPath25

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια εχω προβλημα με το ιντερνετ ειναι παρα μα παρα πολυ αργο !!!! Τρομακτικα θα ελεγα !!! εχω συνδεση forthnet 2play και modem /router το simemens που δινει δωρο το πινακακι τou status λεει αυτα :

System Up Time 00:09:06:40

ADSL Speed (DS/US) 5735/928 Kbps

LAN IP Address 192.168.1.1

Default Gateway 194.219.239.154

Primary DNS server 193.92.150.3

Secondary DNS server 194.219.227.2

Firmware Version 3.61r

Boot Loader Version 1.0.37-6.8.5

ADSL Driver Version A2pB022f.d20d

Ethernet MAC Address 00:1B:9E:26:AF:8A

USB MAC Address 00:1B:9E:26:AF:8B

Memory Size 4MB Flash / 16MB SDRAM

για antivirus anti spy εχω το avg 8 (free)

επισης μερικες φορες κανει ρεσταρτ τον explorer ή firefox και το msn και καμια φορα ολο το pc !!!!

Μηπως πρεπει να κανω καποια ρυθμηση στο modem μου ???

Δημοσ.

Τι πριζα τηλεφωνου εχεις?αυτη με το κλιπσακι-RJ11 Η την παλια?

δοκιμασε να βαλεις μια καλη πριζα τηλεφωνου με αμερικανικο κλιπσακι RJ11 , το τηλεφωνικο καλωδιο να ειναι οσον το δυνατο μικρου μηκους και αν δεν αλλαξει σημαντικα η ταχυτητα σου τοτα παρε τηλ την forthnet να ελενξουν την γραμμη τηλεφωνου σου και να δουν τι γινεται..!

αν και πιστευω οτι αν κανεις αυτο που σου ειπα θα δεις μεγαλη διαφορα!

πολλοι πελατες μου ειχαν το ιδιο προβλημα και οταν τους αλλαξα την πριζα διπλασιαστικε η ταχυτητα!Δοκιμασε και μου λες...

Δημοσ.

Μπορείς να δείς στα στατιστικά του router σου τις τιμές attenuation, snr (signal-to-noise) ratio ή margin, και γενικότερα τυχόν errors;

Αυτά μπορεί να έχουν άμεση σχέση με την ταχύτητα σου (λόγω απόστασης από το Α/Κ, κακής ποιότητας γραμμής/καλωδίωσης κ.λπ.) αλλά καμία σχέση με τα restart που αναφέρεις...

Δημοσ.

...αν με το " το ιντερνετ ειναι παρα μα παρα πολυ αργο", εννοείς το -->> ADSL Speed (DS/US) 5735/928 Kbps, θα έλεγα ότι είναι "φυσιολογικό".

• Super Moderators
Δημοσ.

από την στιγμή που δεν postάρει αυτά που του ζήτησε ο akpe δεν μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

βρε παιδια να σας πω και γω το προβλημα μου....

εχω παρει απο την cosmote το huawei usb modem με το οποιο εχω πολυ καλη ταχυτητα στο laptop μου...ή μαλλον ειχα...μεχρι πριν δυο μερες που καιει καρβουνο οπως λεει και η αδερφη μου...εχετε να μου προτινετε και μενα κατι προτου παρω τηλ. στην COSMOTE?

Δημοσ.

ενω οι τιμες που σου δινει ειναι φυσιολογικες σχετικα παντα με την συνδεση που εχεις,

τοτε ειναι πολυ πιθανο να εχει προβλημα η γραμμη η οπως ειπαν οι υπολοιποι insomniacs κακη ποιοητητα καλωδιου/μπριζας.

παντως παρε και δυο διευθυνσεις να κανεις speedtest.

http://www.speedtest.net

http://www.speedmeter.de

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...