CyberCr33p Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Στατικό περιεχόμενο = Άρθρο = Article Τι εννοείς για το είδος του αρχείου;
system Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Στατικό περιεχόμενο = Άρθρο = Article Τι εννοείς για το είδος του αρχείου; Μάλλον εχω μπερδευτεί από τις επιλογές τις παλιάς εκδοσης , ειχα βαλει πρωτα εκεινη
system Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Αν πάω στα menu items βλέπω πως υπάρχουν types για τα αρθρα. πχ Articles » Article , URL, Articles » Archive. Αυτά τα επιλέγω κατα την δημιουργια του αρθρου?
system Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Αν πάω στα menu items βλέπω πως υπάρχουν types για τα αρθρα. πχ Articles » Article , URL, Articles » Archive. Αυτά τα επιλέγω κατα την δημιουργια του αρθρου? Mόλις είδα ένα change type μόλις πήγα να κάνω edit ένα αρθρο , μαλλον αυτο ειναι.. Ξερει καποιος ποιες ειναι πανω-κατω οι διαφορες μεταξυ των types αυτων που εχει το joomla?
CyberCr33p Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Πρώτα θα φτιάξεις το άρθρο, θα το σώσεις, και μετά θα πας να φτιάξεις ένα link προς το άρθρο για να εμφανίζεται στο site σου.
system Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Μπορεί να μου προτείνει κάποιος ένα εργαλείο που σου δίνει την δυνατότητα να σχεδιάζεις δικά σου template για το joomla 1.5?
bill Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 http://www.m65.net/articles-products-the-joomla-template-kit-the-joomla-template-kit-1.html αλλά...με πληρωμή.
talaiporos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 To κατέβασα και εγώ το Template kit, αλλά δεν κατάλαβα σε τι μπορεί να βοηθήσει κάποιον που ήδη μπορεί να φτιάξει ένα template με css...
pusher Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Ποια η διαφορά του utf8_unicode_ci collation από το utf8_general_ci collation; Υπάρχει λόγος να προτιμάμε κάποιο συγκεκριμένο από τα δύο collations όταν κατασκευάζουμε μία βάση για το Joomla ή για το phpBB3;
Foutrelis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Ποια η διαφορά του utf8_unicode_ci collation από το utf8_general_ci collation; Υπάρχει λόγος να προτιμάμε κάποιο συγκεκριμένο από τα δύο collations όταν κατασκευάζουμε μία βάση για το Joomla ή για το phpBB3; Πολύ ενδιαφέρουσα απορία την οποία είχα κι εγώ αλλά ποτέ δε κάθησα να το κοιτάξω. Μετά από μια σύντομη αναζήτηση βρήκα ένα μήνυμα το οποίο φαίνεται αρκετά κατατοπιστικό. Από ό,τι κατάλαβα, το utf8_unicode_ci παρέχει μεν καλύτερο (πιο σωστό) sorting, αλλά το utf8_general_ci είναι ελαφρώς πιο γρήγορο. Διαλέγεις και παίρνεις.
pusher Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Πολύ ενδιαφέρουσα απορία την οποία είχα κι εγώ αλλά ποτέ δε κάθησα να το κοιτάξω. Μετά από μια σύντομη αναζήτηση βρήκα ένα μήνυμα το οποίο φαίνεται αρκετά κατατοπιστικό. Από ό,τι κατάλαβα, το utf8_unicode_ci παρέχει μεν καλύτερο (πιο σωστό) sorting, αλλά το utf8_general_ci είναι ελαφρώς πιο γρήγορο. Διαλέγεις και παίρνεις. Κατατοπιστικότατο το link. Ευχαριστώ πολύ!
pusher Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δύο νέες σημαντικές απορίες: 1. Σε ένα site που έχει Joomla 1.5 και phpBB 3 είναι καλύτερα να χρησιμοποείται μία βαση και για τους πίνακες των 2 ή μία βάση για το καθένα; 2. Στο Joomla η εμφάνιση διαδρομής στο breadcrumb εξαρτάται από τη δομή menus - submenus. Αυτό προϋποθέτει ότι όλα τα στοιχεία πρέπει να βρίσκονται στο ίδιο menu. Επειδή όμως θέλω ορισμένα menus να εμφανίζονται σε συγκεκριμένες σελίδες πρέπει να χρησιμοποιήσω διαφορετικό menu. Μπορώ λοιπόν να συνδέσω τα διαφορετικά menu μεταξύ τους ώστε να μη χαλάει το path στο breadcrumb;
nik1992 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 1) μια για το καθε ενα καλυτερα γιατι μπορει να γινει κανενα μπερδεμα PS Τι ειναι το breadcrumb?
pusher Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 1) μια για το καθε ενα καλυτερα γιατι μπορει να γινει κανενα μπερδεμα PS Τι ειναι το breadcrumb? Path Path breadcrumbs are dynamic and show the path that the user has taken to arrive at a page.... Π.χ. στο υπάρχον topic είναι το "Insomnia.gr > Προγραμματισμός > Web Authoring" στην κορυφή σχεδόν της σελίδας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.