Προς το περιεχόμενο

Απορίες σε Joomla 1.5.x

pusher

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Στατικό περιεχόμενο = Άρθρο = Article

Τι εννοείς για το είδος του αρχείου;

Μάλλον εχω μπερδευτεί από τις επιλογές τις παλιάς εκδοσης , ειχα βαλει πρωτα εκεινη

Δημοσ.

Αν πάω στα menu items βλέπω πως υπάρχουν types για τα αρθρα. πχ Articles » Article , URL, Articles » Archive. Αυτά τα επιλέγω κατα την δημιουργια του αρθρου?

Δημοσ.
Αν πάω στα menu items βλέπω πως υπάρχουν types για τα αρθρα. πχ Articles » Article , URL, Articles » Archive. Αυτά τα επιλέγω κατα την δημιουργια του αρθρου?

Mόλις είδα ένα change type μόλις πήγα να κάνω edit ένα αρθρο , μαλλον αυτο ειναι..

Ξερει καποιος ποιες ειναι πανω-κατω οι διαφορες μεταξυ των types αυτων που εχει το joomla?

Δημοσ.

Πρώτα θα φτιάξεις το άρθρο, θα το σώσεις, και μετά θα πας να φτιάξεις ένα link προς το άρθρο για να εμφανίζεται στο site σου.

Δημοσ.

Μπορεί να μου προτείνει κάποιος ένα εργαλείο που σου δίνει την δυνατότητα να σχεδιάζεις δικά σου template για το joomla 1.5?

Δημοσ.

To κατέβασα και εγώ το Template kit, αλλά δεν κατάλαβα σε τι μπορεί να βοηθήσει κάποιον που ήδη μπορεί να φτιάξει ένα template με css...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ποια η διαφορά του utf8_unicode_ci collation από το utf8_general_ci collation; Υπάρχει λόγος να προτιμάμε κάποιο συγκεκριμένο από τα δύο collations όταν κατασκευάζουμε μία βάση για το Joomla ή για το phpBB3;

Δημοσ.
Ποια η διαφορά του utf8_unicode_ci collation από το utf8_general_ci collation; Υπάρχει λόγος να προτιμάμε κάποιο συγκεκριμένο από τα δύο collations όταν κατασκευάζουμε μία βάση για το Joomla ή για το phpBB3;

Πολύ ενδιαφέρουσα απορία την οποία είχα κι εγώ αλλά ποτέ δε κάθησα να το κοιτάξω. Μετά από μια σύντομη αναζήτηση βρήκα ένα μήνυμα το οποίο φαίνεται αρκετά κατατοπιστικό. Από ό,τι κατάλαβα, το utf8_unicode_ci παρέχει μεν καλύτερο (πιο σωστό) sorting, αλλά το utf8_general_ci είναι ελαφρώς πιο γρήγορο. Διαλέγεις και παίρνεις.

Δημοσ.
Πολύ ενδιαφέρουσα απορία την οποία είχα κι εγώ αλλά ποτέ δε κάθησα να το κοιτάξω. Μετά από μια σύντομη αναζήτηση βρήκα ένα μήνυμα το οποίο φαίνεται αρκετά κατατοπιστικό. Από ό,τι κατάλαβα, το utf8_unicode_ci παρέχει μεν καλύτερο (πιο σωστό) sorting, αλλά το utf8_general_ci είναι ελαφρώς πιο γρήγορο. Διαλέγεις και παίρνεις.

Κατατοπιστικότατο το link. Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Δύο νέες σημαντικές απορίες:

1. Σε ένα site που έχει Joomla 1.5 και phpBB 3 είναι καλύτερα να χρησιμοποείται μία βαση και για τους πίνακες των 2 ή μία βάση για το καθένα;

2. Στο Joomla η εμφάνιση διαδρομής στο breadcrumb εξαρτάται από τη δομή menus - submenus. Αυτό προϋποθέτει ότι όλα τα στοιχεία πρέπει να βρίσκονται στο ίδιο menu. Επειδή όμως θέλω ορισμένα menus να εμφανίζονται σε συγκεκριμένες σελίδες πρέπει να χρησιμοποιήσω διαφορετικό menu. Μπορώ λοιπόν να συνδέσω τα διαφορετικά menu μεταξύ τους ώστε να μη χαλάει το path στο breadcrumb;

Δημοσ.

1) μια για το καθε ενα καλυτερα γιατι μπορει να γινει κανενα μπερδεμα

PS

Τι ειναι το breadcrumb?

Δημοσ.
1) μια για το καθε ενα καλυτερα γιατι μπορει να γινει κανενα μπερδεμα

PS

Τι ειναι το breadcrumb?

Path

Path breadcrumbs are dynamic and show the path that the user has taken to arrive at a page....

Π.χ. στο υπάρχον topic είναι το "Insomnia.gr > Προγραμματισμός > Web Authoring" στην κορυφή σχεδόν της σελίδας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...