pusher Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Καινούριος χρήστης του Joomla έχω 3 απορίες για αρχή. Τι είναι τα sections και τι οι categories; Απ' όσο κατάλαβα δεν έχουν να κάνουν με το σε ποια σελίδα θα εμφανίζεται τι... Και μία τελευταία απορία. Όταν δημιουργούμε ένα menu ή ένα component πώς επιλέγουμε σε ποια σελίδα του site θα εμφανίζονται αυτά;
alexgreat Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Φίλε, κι εγώ χρησιμοποιώ το Joomla, αλλά πρόσφατα άρχισα να δουλεύω και με το drupal (http://www.drupal.org). Είναι πιο γρήγορο και πιο καλά οργανωμένο. Μια και τώρα ξεκινάς, ρίξε και σ' εκείνο μια ματιά.
pusher Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Φίλε, κι εγώ χρησιμοποιώ το Joomla, αλλά πρόσφατα άρχισα να δουλεύω και με το drupal (http://www.drupal.org). Είναι πιο γρήγορο και πιο καλά οργανωμένο. Μια και τώρα ξεκινάς, ρίξε και σ' εκείνο μια ματιά. Και αυτό free; Έχει μεγάλη κοινότητα και υποστήριξη;
CyberCr33p Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Η ελληνική υποστήριξη του Drupal δεν είναι μεγάλη σε σχέση με του Joomla.
pusher Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Παιδιά κάποια απάντηση σχετικά με τις ερωτήσεις του 1ου post;
CyberCr33p Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Ta sections και τα categories είναι για να ομαδοποιείς τα άρθρα. Στη συνέχεια μπορείς να φτιάξεις ένα link που να εμφανίζει για παράδειγμα όλα τα άρθρα μιας κατηγορίας μέσα στην ίδια σελίδα. Το μενού εμφανίζεται μέσα από ένα module. Κατά τη δημιουργία του module ορίζεις που θέλεις να εμφανίζεται.
pusher Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Ta sections και τα categories είναι για να ομαδοποιείς τα άρθρα. Στη συνέχεια μπορείς να φτιάξεις ένα link που να εμφανίζει για παράδειγμα όλα τα άρθρα μιας κατηγορίας μέσα στην ίδια σελίδα. Το μενού εμφανίζεται μέσα από ένα module. Κατά τη δημιουργία του module ορίζεις που θέλεις να εμφανίζεται. Links πώς δημιουργώ;
CyberCr33p Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Για παράδειγμα πας στο Menus -> Main Menu -> New και μετά επιλέγεις το είδος του link.
system Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Ξερει καποιος που βρισκεται η επιλογη Static Content Manager στο joomla? δεν την βρισκω με τιποτα
system Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Ποια έκδοση joomla έχεις; Έχω κατεβάσει το παρακάτω πακέτο: -> Joomla_1.5.3-Stable-Full_Package.zip
CyberCr33p Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Ξερει καποιος που βρισκεται η επιλογη Static Content Manager στο joomla? δεν την βρισκω με τιποτα Αυτή την ονομασία την είχε στο Joomla 1.0.x Τα άρθρα στο 1.5.x θα τα βρείς στο Content -> Article Manager
system Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δηλαδή δεν υπάρχει η επιλογή για δημιουργία σελίδας στατικού περιεχομένου σε αυτήν την έκδοση? Πηγαίνω π.χ. Content -> Article Manager -> Νew αλλά δεν βλέπω επιλογή για να επιλέξω το είδος του αρχείου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.