Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με τις Θύρες Usb

arsenal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,

έχω ένα πρόβλημα με τις θύρες usb.Τώρα τελευταία ότι και να συνδέσω στο pc μέσω θύρας usb μου βγάζει ένα μήνυμα οτι αυτή ι συσκευή μπορεί να λειτουργήσει ταχύτερα με 2.0 θσβ κτλ.Το θέμα είναι οτι γίνται υπερβολικά αργο να κάνω copy-παστε κάτι απο τον εξωτερικό σκληρό μου στο pc η αντίστροφα.Παρακαλώ αν κάποιος γνωρίζει πωσ να λύσω το πρόβλημα ας κάνει ενα Post

Thankssss

Δημοσ.

Μπα κάποιο πρόγραμμα σου δημιουργεί την βλάβη. Κάνε απεγκατάσταση ότι εφαρμογές δεν χρησιμοποιείς. Από φίλο που είχε το ίδιο πρόβλημα απεγκαταστήσαμε Daemon Tools και όλα καλά.

Δημοσ.

mmm μπορεί να έχεις δίκιο γιατί μόλις εγκατέστησα κάτι drivers απο μια webcam μου εμφάνισε το πρόβλημα

Δημοσ.

...δοκίμασες ν' απεγκαταστήσεις τον USB driver, από το device manager ; (αν όχι, κάν' το, και restart. Τα windows θα ξαναπεράσουν driver - και καλώς εχόντων των πραγμάτων τον σωστό)

Δημοσ.
...δοκίμασες ν' απεγκαταστήσεις τον USB driver, από το device manager ; (αν όχι, κάν' το, και restart. Τα windows θα ξαναπεράσουν driver - και καλώς εχόντων των πραγμάτων τον σωστό)

το εκανα και αυτο τίποτα όμως....παιδιά αυτοκτονώ:-)

Δημοσ.

...αν είσαι ακόμη μαζί μας, να σου στείλω σε pm μια διεύθυνση, να στείλεις τον υπολογιστή ; Είναι κρίμα να πάει χαμένος.... :P

(δοκίμασε να κατεβάσεις τον τελευταίο driver για USB από το site του κατασκευαστή της μητρικής, ή αν τον έχει σε "πακέτο", το πακέτο των driver για το chipset της μητρικής, και να εγκαταστήσεις ό,τι εγκαταστήσεις από 'κει...)

Δημοσ.

χαχα οχι δεν είμαι απλά έκανα search με το όνομα τις μητρικής και δεν βρήκε τίποτα γιαυτό το είπα αντε να δούμε μήπως γίνει τίποτα τώρα....

Δημοσ.
Τίποτα.... την διεύθηνση που λέγαμε?

...αυτό να υποθέσω ότι σημαίνει πως πάμε πάλι για κρεμάλα; :P

(...να φανταστώ πως αυτό που κατέβασες είναι οι drivers για το chipset, για το σωστό λειτουργικό, και τους πέρασες, και πάλι άντε γειά οι USB ? ? )

(...σίγουρα τα έκανες όλα σωστά ; )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...