mf_iii Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Το Tell Your Secret - Πες Το Μυστικό Σου! είναι μία ιστοσελίδα που παρέχει δωρεάν και ανώνυμα την καταχώρηση των πιό κρυφών σας μυστικών, φαντασιώσεων & επιθυμιών! * Πράγματα που έχετε κάνει και δεν έχετε τολμήσει να τα πείτε ποτέ και σε κανέναν για προφανείς λόγους. * Εκμυστηρεύσεις που θα θέλατε να κάνετε σε κάποιον και δεν βρίσκετε το θάρρος. * Πράγματα που θέλετε να κάνετε και δεν τολμάτε ή δεν βρίσκετε το θάρρος για προφανείς λόγους. Μπορεί να είναι από το πιό καλοπροαίρετο μέχρι το πιό κακοπροαίρετο μυστικό!!! * Ερωτικές εξομολογήσεις * Απάτες * Κεράτωμα * Παρανομίες * Ψέματα * Φαντασιώσεις * Επιθυμίες * Ανωμαλίες Και ό,τι άλλο θέλετε να εκμυστηρευτείτε άφοβα!!! ΕΥΚΟΛΑ & ΑΝΩΝΥΜΑ!!! Χωρίς υποχρεωτική δημιουργία λογαριασμού! Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε μια καταχώρηση με κάποιο όνομα/username μπορείτε να δημιουργήσετε έναν προσωπικό λογαριασμό κι έτσι με αυτό το username να κάνετε τις καταχωρήσεις σας ώστε να μπορούν να βλέπουν οι άλλοι ποιές έχετε κάνει εσείς αντί να γράφει στον Αποστολέα: Anonymous Ακόμα, με την δημιουργία λογαριασμού θα μπορείτε να ψηφίσετε κάποιο μυστικό που σας άρεσε! Μοιραστείτε το μυστικό σας ανώνυμα και αφήστε τους άλλους να σχολιάσουν και να ψηφίσουν! Βγάλτε από μέσα σας αυτό που σας καίει!! Tell Your Secret - Πες Το Μυστικό Σου!
Land_Of_Banania Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Εγώ χάθηκα μέσα στις διαφημίσεις και τα μενού....
akpe Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Πόσα post θα χρειαστούν πια μέχρι να καταντήσει spam; Και να επρόκειτο για κάποιο σοβαρό ή πρωτότυπο site, να έλεγα πάει στα κομμάτια. Απλά έλεος. ps: aledjo έχεις τον λόγο.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 μονο εμενα μου θυμιζει κατι σαν ενα ''εθιμο'' των NYCitizens να γραφουν οσα τους βαρυναν το προηγουμενο ετος σ'ενα κομματι χαρτι και μετα να πηγαινουν σε ειδικα γραφεια παραμονες πρωτοχρονιας και να το δινουν για μασημα σε ειδικη μηχανη? βρε λες?
akpe Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Θα ήταν καλή ιδέα για τηλεreality πάντως. Έ ρε κατίνα και κακό που θα μάζευε.
tsoukalasexhaus Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 και εγω που το ειδα δεν μου αρεσε καθολου.νομιζα οτι θα ηταν κατι πιο σοβαρο.κ τα μυστικα που ειχε ηταν πολυ ελαχιστα.με την παρεα μου αν κατσω να πιω ενα καφε πιο πολλα μυστικα θα μαθω!
mf_iii Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Οταν λες κατι πιο σοβαρο? Ειναι νεο το site γιαυτο εχει λιγα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.