airmark Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Πριν 4 χρόνια έπαθα ολική ρήξη χιαστού και μηνίσκου παίζοντας ποδόσφαιρο. Έκανα εγχείρηση με μόσχευμα από πτώμα (ακούγεται μακάβριο αλλά είναι ασφαλές, πιο συμβατό από τεχνητό μόσχευμα και λιγότερο επώδυνο από το να σου κόψουν από άλλο σημείο του σώματός σου για να το χρησιμοποιήσουν για μόσχευμα) και μετά φυσικοθεραπεία για πολλούς μήνες. Η φυσικοθεραπεία είναι το πιο σημαντικό από όλα, εκεί κρίνονται τα περισσότερα. Γιατί όταν πετάς τις πατερίτσες έχεις χάσει όλη τη μυική μάζα (το τραυματισμένο πόδι είναι κυριολεκτικά μισό σε όγκο από το άλλο) και έχεις ξεσυνηθίσει ακόμα και τη φυσιολογική κίνηση σε περπάτημα και θέλει πολλή δουλειά για να τα ανακτήσεις. Εμένα μου πήρε συνολικά πάνω από ένα χρόνο (από τον τραυματισμό) για πλήρη επάνοδο (να μπορώ να ξαναπαίξω μπάλα κλπ.).
FUNKER_3 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 καλημερα ξεθαψα αυτο το τοπικ γιατι εχω κατι ερωτησεις εχω κανει την επεμβαση πριν απο 1 μηνα και 15 μερες περιπου και δν εχω βγαλει τις πατεριτσες επειδη λεει ο γιατρος οτι εκανα και τον μηνισκο μου που ηταν κατεστραμενος και θα τις βγαλω στον 2 μηνα εχω ομως μια απορια οταν βγαλω τις πατεριτσες σε ποσο χρονικο διαστημα θα περπαταω κανονικα? θα υπαρχουν ενοχλησεις μετα στο γονατο η' απλα θα θελει να το προσεχω? ευχαριστω υ.γ.ρωταω εδω γιατι θα παρει κανα 15ημερο για να με δει ο γιατρος και λεω μπας και ξερει κανεις τι παιζει με αυτο το θεμα
skandali Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Παιδιά καλησπέρα. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να μου πει περισσότερα από γιατρούς ? Διάβασα το όνομα του κ.Βαλλιανάτου τον οποίο σκέφτομαι να επισκεφτώ τις επόμενες μέρες. Καμία άλλη πρόταση?
cartoon Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα. Θέλω να σας πώ ότι έκανα επέμβαση στον χιαστο μου πριν απο 6 μήνες στη θεσ/νικη και τωρα το ποδ μου ειναι σχεδον τελειο. οποιος θελει πληροφοριεσ για τον γιατρο(αθληατρο) ας μου γραψει
htps Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 ειχα παθει κ εγω ρηξη συνδεσμου lcl γλιστρωντας στο χιονι περισυ στο Λονδινο ευτυχως ομως δεν χρειαστηκα επεμβαση μιας κ ηταν μερικη ρηξη...εκανα ομως αρκετες φυσικοθεραπειες κ ακομα κ σημερα 1μιση χρονο μετα εαν κανω καποια ιδιαιτερα αποτομη κινηση νιωθω ενα μικρο τραβηγμα στο γονατο. Σε καθε περιπτωση παντως αθλιατρος ειναι ο πλεον ειδικος για αυτους τους τραυματισμους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.