pigos23 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Γεια σας παιδια αντιμετωπιζω ενα προβλημα που δεν μου εχει ξαναεμφανιστει κ θελω την βοηθεια σας προσπαθω να κανω μεσα απο το control panel-folder options show τα hidden files μολις παταω apply το δεχετε αλλα μολις ξαναμπω στο folder options δεν εχει παρει την ρυθμιση Τι στο δια#$λο εχει παθει κ εχει μουλαρωσει μηπως ξερετε??
firewalker Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Έχεις δικαιώματα διαχειριστή; Μήπως είσαι χρήστης περιορισμένων δικαιωμάτων; Υπάρχει και το κλειδί Hidden στο HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced που μπορείς να το κάνεις 1 αν είναι στην τιμή 0.
pigos23 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Ευχαριστω πολυ firewalker Ακολουθησα τα βηματα που μου ειπες κ επιτελους καταφερα να δω τους κρυμενους folder μιας κ το προβλημα με το κλασικο τροπο (control panel-folder options κτλ) δεν λειτουργει Η τιμη του hidden ηταν στο 2...οποτε το αλλαξα στο 1 οπως μου ειπες κ ολα ok Thank you
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.