Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΗΧΟΥ- ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!!

SR20DET

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σε ολους καταρχας!

λοιπον μολις χθες εκανα format και παρουσιαστηκε προβλημα με την καρτα ηχου (μαλλον). οταν συνδεθηκα λοιπον στα windows πρωτα περασα τους drivers της μητρικης μεσα στους οποιους ειναι και της ενσωματωμενης καρτας ηχου--reboot-- αλλα ηχος τιποτα..μου αναγνωριζει οτι υπαρχει pci device χωρις προγραμμα οδηγησης με ρωταει να ψαξει στο net για drivers αλλα τιποτα δεν βρισκει...εχω προσπαθισει αρκετες φορες να κανω unistall/reinstall οπως και να κατεβασω τους drivers απο την εταιρια τους (realtek) αλλα δεν διορθωνεται τιποτα...αν ξερει κατι καποιος ας βοηθησει και μενα!:fear:

ευχαριστω εκ των προτερων

Motherboard Name Gigabyte GA-8I945PLGE-RH, Realtek High Definition Audio Driver, windows xp professional sp2..

Δημοσ.

μπορεί κάτι να μην έγινε σωστά με το format. Αν δεν βαριέσαι τράβα του άλλο ένα. else δοκίμασε να κάνεις uninstall ότι drivers έχεις περάσει μέχρι τώρα κ να τους ξαναπεράσεις. οι βασικοί είναι οι drivers tou motherboard k meta ths soundcard

Δημοσ.

στον φακελο της καρτας στο σιντι της μητρικη υπαρχει και ενα φακελος που εχει το patch της μικροσοφτ για την αναγνωριση της καρτας ηχου ...

ειδικα για το hd realteck περνας και αυτο υποχρεωτικα

αν δεις οτι δεν δουλευει

βγαλε τον driver ths καρτας ηχου

περνα το patch και μετα τον driver

ενναλακτικα πηγαινε στο σιτε της realtek και κατεβασε τον νεοτερο driver που αν θυμαμαι καλα εχει ενσωματομενο και το patch ..

Δημοσ.

να σε καλα chrisimone! δουλεψε τελικα (με τη δευτερη προσπαθεια που μου ειπες). και ημουν ετοιμος α παραγγειλω καρτα ηχου....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...