Προς το περιεχόμενο

Σύνδεση περιορισμένη ή χωρις αξιοποιστία

spike

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

από την αρχή που έβαλα την κάρτα στο PC μου λέει συνεχεία αυτό το μήνυμα "Σύνδεση περιορισμένη ή χωρίς αξιοπιστία" σε ότι συσκευή και να συνδέσω στην κάρτα....

Το ακριβές μήνυμα που μου λέει είναι:

"Σύνδεση περιορισμένη ή χωρίς αξιοπιστία--μπορεί να μην έχετε την δυνατότητα πρόσβασης στο internet ή σε κάποιους δικτυακούς πώρους. Αυτό το πρόβλημα προέκυψε επειδή το δίκτυο δεν έδωσε μια διεύθυνση δικτύου σε αυτών τον υπολογιστή."

Του δίνω και καρφωτή IP συνδέεται για λίγο και μετά πάλι το ίδιο μήνυμα...

Στο ίδιο PC με το live CD του ubuntu παίζει μια χαρά 6.png12.png

Δημοσ.

Οι drivers είναι αυτοί που δίνει από το site για την συγκεκριμένη κάρτα...

Όποιος έχει την συγκεκριμένη Compex (RE100ATXWOL) Network Adapter ας ανεβάσει τους drivers κάπου

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Επαναφέρω αυτό το θέμα αν και από ότι είδα είναι λίγο παλιό γιατί αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα.. Έχω έναν imac συνδεδεμένο με το wireless router sagem με σύνδεση connx. ΄Τόσο καιρό είχα παράλληλα και ένα laptop με το οποίο συνδεόμουν κανονικά με το ασύρματο. Σήμερα όμως πήρα ένα netbook και προσπαθώντας να συνδεθώ στο internet μου βγάζει το μήνυμα για περιορισμένη αξιοπιστία. Δοκίμασα να βάλω την ip χειροκίνητα και ενώ δείχνει ότι συνδέεται κανονικά δεν έχω internet!! Το έψαξα και δεν βρήκα κάποια λύση.. Μήπως τώρα μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?????

Δημοσ.

ειχα και εγω το ιδιο προβλημα,η πιο καλη λυση που δουλεψε σε μενα ηταν να παω στην σελιδα που γινεται η ρυθμiση του router για connex δεν ξερω την ip για hol ειναι πχ 192,168,2,1 και να αλλαξω τους κωδικους δηλ user kai password μετα απο αυτο ενα restart το router μεσα απο την σελιδα και ο δευτερος υπολογιστης με την wifi καρτα αρχισε να δουλευει κανονικα...αν σου κανει δουλεια πες μου να ξερω

Δημοσ.

μολις το αντιμετωπισα σε ενα καινουριο pc, το λαθος ηταν οτι εβαζα μικρα γραμματα στο password ενω ηθελε κεφαλαια :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...