KWSN_Men Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Ξέχασα να πω ότι τα τελευταία χρόνια έχω αναλάβει και την προώθηση των τραγουδιών μας στη Γιουρο-βίζιον με εξαίρεση τη χρονιά της Βίσση (και είδατε τι πάθαμε).
DJ-RaZieL Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Τώρα τι να σου πώ... Δε ντρέπεστε λεω εγώ...
alexzzz Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Μην τους ακούς... μετά από τα 2 προαναφερθέν project να ασχοληθείς με το έγχρωμο ραδιόφωνο και να τους κλείσεις το στόμα.
dimitris74 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Ξέχασα να πω ότι τα τελευταία χρόνια έχω αναλάβει και την προώθηση των τραγουδιών μας στη Γιουρο-βΥζιον με εξαίρεση τη χρονιά της Βίσση (και είδατε τι πάθαμε). εγω ειχα αναλάβει της τσεχίας αλλα μας εφαγαν οι πισωγλεντζέδες λουγκρες φέτος με τα ξυρισμένα μπουτια Μην τους ακούς... μετά από τα 2 προαναφερθέν project να ασχοληθείς με το έγχρωμο ραδιόφωνο και να τους κλείσεις το στόμα. :lol:
DJ-RaZieL Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Πάρα πολύ ωραία, σοβαρότης ΜΗΔΕΝ! Αφήστε μας λοιπόν εμάς τους κατακριτέους και την εταιρία μας να κάνουμε ότι μπορούμε. Εξάλλου εάν ήσασταν τοσο έξυπνοι όσο τα σχολιά σας, σήμερα ίσως να ήσασταν κι εσείς στην ομάδα του innovation και να κάνατε ότι δεν κάνει ούτε η NASA σήμερα. Όμως επειδή η νοϋμσύνη σας δεν ξεπερνάει ούτε τον εικονικό ιστοτόπο του φόρουμ τότε μπορείται να παραμείνεται απλά ακροατές σε αυτό το καινοτόμο project.. Εφόσον είστε όλοι τσακάλια και μπορείτε όλοι να υπολογίζεται νούμερα με εύρως και ακρίβεια άνω των IEEE 64 bit και έχετε πάρει 10 έδρες ο καθένας στο Harvard για τις δουλείες σας... και η εταιρία μου και εγώ σας πέφτουμε μικροί... Τότε καλό σας βράδυ! Απλά να θυμάστε πως η κομπλεξική σας συμπεριφορά και η αλλαζονεία σας στο να σχολιάζετε θέματα που δεν έχετε εμβαθύνει δείχνει καλά πως είστε τουλάχιστον ψυχολογικά διεστραμένοι και προβληματικοί. Δίχως καμία εκτίμηση, Δελαπόρτας Γεώργιος Co-founder and CIO of UMBRELLA Corporation
alexzzz Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Η αλήθεια είναι ότι είχα μια υποψία ότι κάνω παρέα με μπούφους εδώ μέσα... τώρα που το λέει ένας Co-founder and CIO είμαι πια σίγουρος!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Πάρα πολύ ωραία, σοβαρότης ΜΗΔΕΝ! Αφήστε μας λοιπόν εμάς τους κατακριτέους και την εταιρία μας να κάνουμε ότι μπορούμε. Εξάλλου εάν ήσασταν τοσο έξυπνοι όσο τα σχολιά σας, σήμερα ίσως να ήσασταν κι εσείς στην ομάδα του innovation και να κάνατε ότι δεν κάνει ούτε η NASA σήμερα. Όμως επειδή η νοϋμσύνη σας δεν ξεπερνάει ούτε τον εικονικό ιστοτόπο του φόρουμ τότε μπορείται να παραμείνεται απλά ακροατές σε αυτό το καινοτόμο project.. Εφόσον είστε όλοι τσακάλια και μπορείτε όλοι να υπολογίζεται νούμερα με εύρως και ακρίβεια άνω των IEEE 64 bit και έχετε πάρει 10 έδρες ο καθένας στο Harvard για τις δουλείες σας... και η εταιρία μου και εγώ σας πέφτουμε μικροί... Τότε καλό σας βράδυ! Απλά να θυμάστε πως η κομπλεξική σας συμπεριφορά και η αλλαζονεία σας στο να σχολιάζετε θέματα που δεν έχετε εμβαθύνει δείχνει καλά πως είστε τουλάχιστον ψυχολογικά διεστραμένοι και προβληματικοί. Δίχως καμία εκτίμηση, Δελαπόρτας Γεώργιος Co-founder and CIO of UMBRELLA Corporation Κύριε Co-founder and CIO, δεν αγοράζετε και κανά spell-checking software στην εταιρεία; Αν και, εδώ που τα λέμε, μπορείτε άνετα να το φτιάξετε και μόνοι σας, τι διάολο, εδώ κάνετε πράγματα που ούτε η NASA δεν τα κάνει. Καλή τύχη. Παρεμπιπτόντως, δεν πειράζει αν ειδοποιήσω την Capcom ε; Για εκείνο το σηματάκι που λέγαμε παραπάνω... Ένας διεστραμμένος και προβληματικός.
dimitris74 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Πάρα πολύ ωραία, σοβαρότης ΜΗΔΕΝ! ισως το μονο σοβαρο πράγμα που εχεις γράψει ως τώρα. απλα πρέπει να το σεβεσαι και συ. Αφήστε μας λοιπόν εμάς τους κατακριτέους και την εταιρία μας να κάνουμε ότι μπορούμε. Εξάλλου εάν ήσασταν τοσο έξυπνοι όσο τα σχολιά σας, σήμερα ίσως να ήσασταν κι εσείς στην ομάδα του innovation και να κάνατε ότι δεν κάνει ούτε η NASA σήμερα. επειδη μας τα χεις κανει τσουρεκια με την εταιρεία σου δεν μας δινεις ενα link για να δουμε το μεγεθος αυτης της εταιρείας με τους δικηγόρους και την ομαδα inovation? Όμως επειδή η νοϋμσύνη σας δεν ξεπερνάει ούτε τον εικονικό ιστοτόπο του φόρουμ τότε μπορείται να παραμείνεται απλά ακροατές σε αυτό το καινοτόμο project.. Εφόσον είστε όλοι τσακάλια και μπορείτε όλοι να υπολογίζεται νούμερα με εύρως και ακρίβεια άνω των IEEE 64 bit και έχετε πάρει 10 έδρες ο καθένας στο Harvard για τις δουλείες σας... και η εταιρία μου και εγώ σας πέφτουμε μικροί... Τότε καλό σας βράδυ! Απλά να θυμάστε πως η κομπλεξική σας συμπεριφορά και η αλλαζονεία σας στο να σχολιάζετε θέματα που δεν έχετε εμβαθύνει δείχνει καλά πως είστε τουλάχιστον ψυχολογικά διεστραμένοι και προβληματικοί. Δίχως καμία εκτίμηση, Δελαπόρτας Γεώργιος Co-founder and CIO of UMBRELLA Corporation μια επισκεψη σε κάποιον γιατρό παντως δεν έκανε κακό σε κανέναν.
firewalker Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Αλλά θα σας δείξω εγώ... Γιατί είμαι ο Χουλκ! Eγώ είμαι!!!
antonisid Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Πάρα πολύ ωραία, σοβαρότης ΜΗΔΕΝ! Αφήστε μας λοιπόν εμάς τους κατακριτέους και την εταιρία μας να κάνουμε ότι μπορούμε. Εξάλλου εάν ήσασταν τοσο έξυπνοι όσο τα σχολιά σας, σήμερα ίσως να ήσασταν κι εσείς στην ομάδα του innovation και να κάνατε ότι δεν κάνει ούτε η NASA σήμερα. Όμως επειδή η νοϋμσύνη σας δεν ξεπερνάει ούτε τον εικονικό ιστοτόπο του φόρουμ τότε μπορείται να παραμείνεται απλά ακροατές σε αυτό το καινοτόμο project.. Εφόσον είστε όλοι τσακάλια και μπορείτε όλοι να υπολογίζεται νούμερα με εύρως και ακρίβεια άνω των IEEE 64 bit και έχετε πάρει 10 έδρες ο καθένας στο Harvard για τις δουλείες σας... και η εταιρία μου και εγώ σας πέφτουμε μικροί... Τότε καλό σας βράδυ! Απλά να θυμάστε πως η κομπλεξική σας συμπεριφορά και η αλλαζονεία σας στο να σχολιάζετε θέματα που δεν έχετε εμβαθύνει δείχνει καλά πως είστε τουλάχιστον ψυχολογικά διεστραμένοι και προβληματικοί. Δίχως καμία εκτίμηση, Δελαπόρτας Γεώργιος Co-founder and CIO of UMBRELLA Corporation Αγαπητέ paredwse, μπορείς να έχεις οποιαδήποτε άποψη θες για το θέμα αλλά όχι να δημιουργείς εντυπώσεις και να προσβάλεις την εταιρία μας με λόγια του αέρα. Θα με συγχωρέσεις λοιπόν αλλά θέλω το ονομά σου ή εάν δε θές, όνομα και διεύθυνση του δικηγόρου σου και θα τα μιλήσουν, οι εταιρικοί μας δικηγόροι με τον δικό σου. Ευχαριστώ πολύ. Δελαπόρτας Γεώργιος Co-founder and CIO of UMBRELLA Corporation Ντροπή σου,δεν έχω τίποτε άλλο να πω!!Προσέβαλλες μερικες χιλιάδες μέλη,ουσιαστικα δεν σε προσεβαλε κανενας ομως,το οτι ο Paredwse σε ρωτησε επιμονα για το copyright δεν ειναι κακο.Εισαι υπεροπτης,μέχρι και για πραγματα που δε μπορει να κανει η Nasa μιλησες.Επισης αυτο με τα νευρωνικά δικτυα το θυμαμαι κι εγώ,τι έγινε μ'αυτο???Για πες μας και σε μας τα ανθρωπακια!!!Τους απλους θεατες της ζωης και του διαδυκτιου! Θες μήπως και τα δικά μου στοιχεία για να μιλήσω με τον δικηγόρο σου?
DJ-RaZieL Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Ντροπή σου,δεν έχω τίποτε άλλο να πω!!Προσέβαλλες μερικες χιλιάδες μέλη,ουσιαστικα δεν σε προσεβαλε κανενας ομως,το οτι ο Paredwse σε ρωτησε επιμονα για το copyright δεν ειναι κακο.Εισαι υπεροπτης,μέχρι και για πραγματα που δε μπορει να κανει η Nasa μιλησες.Επισης αυτο με τα νευρωνικά δικτυα το θυμαμαι κι εγώ,τι έγινε μ'αυτο???Για πες μας και σε μας τα ανθρωπακια!!!Τους απλους θεατες της ζωης και του διαδυκτιου! Θες μήπως και τα δικά μου στοιχεία για να μιλήσω με τον δικηγόρο σου? Η NASA και πολλοί άλλοι, δε μπορούν να κάνουν αυτά που εμείς κάνουμε. Ψάξε όσο θές μάθε όσα θες και μετά έλα και έχε άποψη. Αλλά ναι, ξέχασα εσύ και η κλίκα σου τα ξέρεται καλύτερα... Για δείξτε μου λοιπόν τα δικά σας projects... Λοιπόν για την ώρα όμως καλα θα κάνεις να σωπαίνεις και να ακούς. Όσο για το Νευρωνικό καλά είναι, σε χαιρετάει και αμα θές κατέβασε την νέα εξελιγμένη έκδοση 1.4. ΓΙα να καταλήξουμε σχετικά με το πιος προσέλαβε ποιόν μυαλό έχεις, κάτσε διάβασε την αντιμετώπιση εδω μέσα και τα λέμε... Τώρα για τους υπόλοιπους όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται...
DJ-RaZieL Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Σε ευχαριστώ που με επαλήθευσες σχετικά με το επίπεδο και τη νοϋμοσύνη εδώ μέσα. Είσαι το λαμπρό παράδειγμα της νεολαίας και του μέλλοντος της χώρας μας. Αυτο λοιπόν εξηγεί γιατί δεν είναι κανένας σας μαζί μου στην πρόοδο και στην ανάπτηξη τέτοιων καινοτόμων project. Ευχαριστώ πολύ που με επαλήθευσες. Ειλικρινά. Καλυνήχτα τώρα και για την ιστορία θα κοιτάξω να είμαι όσο πιο επιοικής με το δικηγόρο μου για αυτή την αντιμετώπιση. Το πολύ πολύ να φάτε μια αγωγή... Δελαπόρτας Γεώργιος Co-founder and CIO of UMBRELLA Corporation
poscaman Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 παρακαλω πολυ στο την διοικηση να μην κλειδωσει ακομα το thread....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα