Προς το περιεχόμενο

προβλημα στη συναρμολογηση νεοu pc!!

mousaba80

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια!ειμαι νεο μελος του forum κ οφειλω να ομολογησω οτι εχω παρει πολλες απαντησεις για διαφορα θεματα γυρω απο τους υπολογιστες μεσα απο προηγουμενες συζητησεις.ολοκληρωσα τη συναρμολογηση ενος νεου pc αλλα εχω ενα προβλημα!!!τον αναβω λειτουργει για 4-5 sec κ σβηνει!αναβει μονος του μετα απο λιγο κ ξανασβηνει!συνεχεια αυτο!στο τελος επειδη φοβαμαι μηπως τον καψω τον σβηνω απο το ρευμα.δουλευουν ολοι οι ανεμιστηρες κ του cpu αλλα σταματουν κ ξαναπαιρνουν.τα led που εχει η μητρικη διπλα απο τον επεξεργαστη πιανουν κοκκινο παιζει ρολο αυτο??

τροφοδοτικο 750WT THERMALTAKE-μητρικη gigabyte ga-x48t-dq6-μνημη corsair DDR3 1800-επεξεργαστης Ε-8500 INTEL-δισκοι 2 WD Raptor 74GB κ 1 WD 500GB-Καρτα γραφικων SAPHIRRE 3870.EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

Δημοσ.

μηπως στραβοσες κανενα pinακι του cpu αν και δεν νομιζω....κοιτα το ομως αν δεν σου κανει κοπο....επισης δες και για κανενα βραχυκυκλωμα που σου ειπε ο φιλος μας

δοκιμασε να βγαλεις ολα τα dvd/σκληρους και ασε πανο μονο την καρτα γραφηκων να δεις αν θα αναψει

Δημοσ.

πιθανόν να θες BIOS update για να υποστηρίξει η motherboard σου τον επεξεργαστή.

Το ίδιο πρόβλημα είχα και γω με έναν e8400 και την abit ip35e..Έβαλα άλλον επεξεργαστή, έκανα BIOS update και μετά λειτούργησε κανονικά με τον e8400

Δημοσ.

παιζει ρολο που εχω συνδεσει 8 pin ρευμα στη μητρικη αντι για 4 pin που εχουν ο περισσοτερες απο το τροφοδοτικο?

Δημοσ.

το τροφοδοτικο βγαζει 8 pin.η μητρικη ειχε 4 ανοιχτα κ 4 με καποιο καπακι οποτο το εβγαλα κ συνδεσα στα 8 pin.

Δημοσ.

η μητρικη γραφει οτι συνδεουμε στα 8pin oταν εχουμε extrεme edition cpu.εντω μεταξυ πρωτα σταματαει ο ανεμιστηρας τou cpu κ μετα σβηνουν ολα τα αλλα.κ σε λιγο ξεκινουν παλι ολα κ παλι τα ιδια!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...