foufoutios Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Παρε τηλεφωνο πρωτα και ρωτα ποσες θεσεις υπαρχουν ελευθερες στο dslam της περιοχης σου. Εγω εκανα αναβαθμιση πριν λιγες μερες απο 1 σε 4 (οτενετ) και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.. Ουτε αποσυνδεσεις, ουτε τιποτα.. Θα μπορουσα λογικα να εχω λιγο καλυτερες ταχυτητες, πιανω γυρω στα 280 kb/sec μεσο ορο απο rapidshare..
logo15 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 ΦΙΛΕ ΕΒΑΛΑ 24ΑΡΑ ΑΠΟ HOL ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ.ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΟΥΤΕ ΜΕ 120ΚΒ/S!!!!:mad:ΤΟΥΣ ΡΩΤΙΣΑ ΚΑΙ ΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ... απο εμενα δεν υπαρχει κανενα προβλιμα με γραμι κτλ... τεσπα εγω δεν θα σου προτινα hol καλυτερα ακριβα και συγουρα με οτε.
arkon Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 OTE και απο εμενα αν αξιοπιστια ταχυτητα και οσα προαναφεραν τα παιδια. Καλη η ΗOL αλλα μοναχα σε συνδιασμο με τηλεφωνο οποτε σκεψου και κατα ποσον το χρησιμοποιεις κανοντας πολλες αστικες και υπεραστικες κλησεις....)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 ΦΙΛΕ ΕΒΑΛΑ 24ΑΡΑ ΑΠΟ HOL ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ.ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΟΥΤΕ ΜΕ 120ΚΒ/S!!!!:mad:ΤΟΥΣ ΡΩΤΙΣΑ ΚΑΙ ΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ...απο εμενα δεν υπαρχει κανενα προβλιμα με γραμι κτλ... τεσπα εγω δεν θα σου προτινα hol καλυτερα ακριβα και συγουρα με οτε. στα πόσα κλειδώνει το router σου?
MessengerOfGood Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Εγώ έχω 24άρα με την ΑΛΤΕC. Μου φαίνεται αργή. Πώς μετράμε την ταχύτητα και το Bandwidth? Είναι ανάγκη να κατεβάσουμε ένα αρχείο ή υπάρχει και άλλος τρόπος?
panaathas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 οχι εμενα μου κατεωαζει τερμα ταχυτητα(106MB/s) αλλα ειναι δυλλιμα γιατι δεν λεει να αλλαξω και να μου παει χελωνα...ευτυχως το παραγγειλε ο γειτονας και ετσι θα δω απο αυτον πος παει....αλλα ψιλοσκεφτομαι να κατσω οτε γιατι δεν θα εχω ποτε προβληματα με τον ιντερνετ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Εγώ έχω 24άρα με την ΑΛΤΕC. Μου φαίνεται αργή. Πώς μετράμε την ταχύτητα και το Bandwidth? Είναι ανάγκη να κατεβάσουμε ένα αρχείο ή υπάρχει και άλλος τρόπος? καταρχάς κοιτάς στα πόσα κλειδώνει το router... βάζεις έναν download manager με segmented downloading και κατεβάζεις αρχείο από Nvidia ή από ATI/AMD (μέσω του download manager) οχι εμενα μου κατεωαζει τερμα ταχυτητα(106MB/s) όπα κόψε κάτι μάστορα! όχι και 106MB/SEC
MessengerOfGood Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 ..."βάζεις έναν download manager με segmented downloading" Μάλλον έπεσες σε άσχετο... Μήπως μπορείς να το κάνεις λίγο πιό λιανά; Δώσε και κανένα λίνκ για κάποιο download manager. Έχω καιρό να ασχοληθώ με το σπόρ... Ευχαριστώ προκαταβολικά για την υπομονή σου...
polypan Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Παιδιά καλησπέρα, μην κάνετε το λάθος εσείς και πάτε σε άλλο πάροχο. Ελεύθερος Ανταγωνισμός σημαίνει "σήμερα είμαι εδώ αύριο είμαι αλλού, λαμβάνοντας υπόψη το συμφέρον του καταναλωτή." Μετακινήθηκα σε άλλο πάροχο και εγκλωβίστηκα σε αυτόν. Δεν είχα για 3 μέρες τηλέφωνο, δεν είχαν τεχνικό να το φτιάξει και δεν σήκωναν τα τηλέφωνα στο τμήμα υποστήριξης. Νευρίασα ζήτησα να επιστρέψω στον ΟΤΕ από τον οποίο έφυγα πολύ έυκολα και μου είπαν ότι εάν φυγω (από τον πάροχο) θα μείνω για ένα μήνα χωρίς τηλέφωνο. ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΤΕΛΟΣ
arkon Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Τελικα αν εξαιρεσεις ορισμενες περιπτωσεις ο ΟΤΕ εξακολουθει και ειναι μονοδρομος οσον αφορα την αξιοπιστια...:-D
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 ..."βάζεις έναν download manager με segmented downloading" Μάλλον έπεσες σε άσχετο... Μήπως μπορείς να το κάνεις λίγο πιό λιανά; Δώσε και κανένα λίνκ για κάποιο download manager. Έχω καιρό να ασχοληθώ με το σπόρ... Ευχαριστώ προκαταβολικά για την υπομονή σου... Getright, DAP, IDM, Flashget, Free Download Manager
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.