Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια,αυτη την στιγμη εχο ote conn-x talk 1MB,θελω να ανεβασω την συνδεση αλλα δεν ξερω αμα πρεπει να κρατησω τον ιδιο παροχο ή να αλλαξω σε HOL....εχω δει ενα πακετακι της hol που τα δινει ολα(ιντερνετ,τηλ) αλλα δεν ειμαι σιγουρος αμα το ιντερνετ θα ειναι οκ..αυτη τη στιγμη με οτε το ιντερνετ μου παει full,αλλα οι λογαριασμοι ειναι λιγο τσιμπιμενοι...καμια συμβουλη κανεις???

Δημοσ.

Κοιτα τι επιλογες εχεις βαζεις ΟΤΕ και εχεις αξιοπιστια και σωστες ταχυτητες αλλα σε ρημαζει στον λογαριασμο η διαλεγεις ΗΟL οπου εχεις απεριοστες κλησεις 24αρα και θα δινεις λιγα λεφτα αλλα θα παρεις επισης αναξιοπιστες ταχυτητες και τα οποιο προβληματα προκυψουν με την γραμμη σου.Εσυ αποφασιζεις τι παιρνεις:-)

Δημοσ.

κι εγω ειχα connex μονο ιντερνετ στο 1mbs και εβαλα hol double play 24mbs. αρκετα ικανοποιημενος. αν σε προβληματιζει μονο το ιντερνετ, ειτε βαλεις hol ειτε οτε την ιδια ταχυτητα θα εχεις αφου και τα 2 θα βρισκονται στο ιδιο dslam.

προσωπικα πιανω τα 14-15 απο τα 24mbs

Δημοσ.

εγω αμα παω για αναβαθμιση θα παω στα 4ΜΒ..τωρα για dslam δεν σκαμπαζω και πολλα....παντος αμα ειναι να εχω καλο ιντερνετ μαλλον για HOL DOUBLE PLAY το βλεπω....αλλα τι ειναι το dslam.??

Δημοσ.

dslam ειναι το κεντρο απ οπου παιρνεις το ιντερνετ. οσο πιο μακρια εισαι απο το κεντρο αυτο τοσο μικροτερες ταχυτητες εχεις. τετοια κεντρα υπαρχουν τουλαχιστον απο ενα σε καθε περιοχη. αν εχεις ρουτερ μπορω να σε βοηθησω στην αποσταση που εχεις απο το dslam σου

Δημοσ.

ωραια. ψαξε στη σελιδα του ρουτερ σου και ειδικα αν υπαρχει καποια κατηγορια internet-dsl καπου θα σου λεει Line attenuation ή downstream attenuation και γραψε ποσο ειναι...

Δημοσ.

φιλε δεν βρηκα και πολλα,να τα χαρακτηριστικα παντος:

> Multi-User Router 
• OS independent on the Ethernet interface
• Easy set-up wizard
• Advanced Management via telnet, http, snmp, event log
• Integrated firewall
• Easy SW upgrade wizard                
• Interfaces:
 - LAN:
    • 10/100Base-T (RJ45)
    • MDI/MDI-x autosensing
    • 4-port Ethernet switch
 - WAN:
    • ADSL line (RJ11) for ADSL/POTS or ADSL/ISDN
• High-speed Internet access.
• ADSL: G.hs, ANSI, ETSI, G.dmt, G.lite, Annex A, B
• ADSL2: G.dmt2, G.lite2, Annex A, B, L
• ADSL2+: G.dmt2+, Annex A, B, L
• ATM-Extensive multi PVC
 - ATM Quality of Service
   (UBR, CBR, VBR-rt, VBR-nrt)
 - DSL Forum TR-37 autoconfiguration
• IP Quality of Service (DIFFSERV)
• Bridging-self learning bridge at wire speed
• IP Routing
 - UPnP certified Internet Gateway Device, enabling major conferencing 
   and gaming technologies
 - IPsec passthrough from multiple LAN clients, enabling secure homeworking
 - Supports PPPoE, PPPoA, IPoA, CIP, ETHoA-DNS server and relay, DHCP server 
   and relay
 - Network Address Translation for connection sharing, including support for SIP, 
   H.323, Realaudio, ftp, irc, IKE, IPsec-ESP, Jabber, ILS,...
 - Simultaneous bridging and routing of PPPoE connections, enabling network based 
   VPN's

Δημοσ.

δεν εννοω τη σελιδα του κατασκευαστη του ρουτερ σου. καθε ρουτερ εχει μια διευθυνση που μπαινεις σε αυτη και επεξεργαζεσαι τις ρυθμισεις του ΔΙΚΟΥ σου ρουτερ. σε αυτη σου λεω να μπεις και να δεις τα χαρακτηριστικα που σου γραφω. επειδη προφανως δεν τη ξερεις, μπορεις να τη βρεις αν γυρισεις αναποδα το ρουτερ σου λογικα θα τη γραφει

• Super Moderators
Δημοσ.
ειτε βαλεις hol ειτε οτε την ιδια ταχυτητα θα εχεις αφου και τα 2 θα βρισκονται στο ιδιο dslam.

δεν βρίσκονται στο ίδιο dslam, τα dslams τους βρίσκονται στο ίδιο κτήριο :P

Δημοσ.

Εντω μεταξυ θα ανοιγα να γραψω ακριβως το ιδιο ποστ με του παναθα αλλα με προλαβε!

Εγω ειχα 1 χρονο connx με κανενα απολυτως προβλημα στην σταθεροτητα αλλα τσεκουρι στα παγια!! Εδω και 1 μηνα εχω κανει αιτηση στην HOL για doubleplay, μου ειχαν πει 2 του μηνα οτι θα ειναι οκ και μου εστειλαν μυν οτι παει για 23!!:mad::mad:

Τι λετε θα εχω κι αλλα προβληματα;; Να κανω κατ'ευθειαν αιτηση διακοπης;

Υπ'οψιν οτι μετακομισα σε καινουριο σπιτι με καινουριες γραμμες και δεν εχει μπει και οτε στη μεση!!Μου προτεινετε κατι να κανω για να μην χανω τον χρονο μου;Ξερω και μποξ!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...