Lucifer Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Ε το να βάζουμε ηλιέλαιο στη χωριάτικη με το να βάζουμε ελαιόλαδο στη φριτέζα όμως απέχει εξίσου λίγο από τη χαζομάρα. Αραβοσιτέλαιο λοιπόν, η τελευταία καβάτζα.
Houston Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Το ελαιόλαδο αντέχει στις υψηλές θερμοκρασίες πολύ περισσότερο από τα σπορέλαια. Τώρα τι υποκρισία είναι αυτή απ το ο κράτος δεν εχω καταλάβει. Εδώ και δεκαετίες ξέραμε ότι τα σπορέλαια είναι καρκινογόνα και ραφινάρονται με βενζίνες. Στην οικογένειά μας μόνο ελαιόλαδο. Ακόμη και ο στρατός χρησιμοποιεί αποκλειστικά ελαιόλαδο … ακόμη και στις φριτέζες…και σε μερικές ταβέρνες γράφουν από κάτω στον τιμοκ. ''στα τηγανιτά μας μόνο ελαιόλαδο'' ασχετα αν το τηρούν ή όχι Ήρθε τώρα το κράτος να ανακαλύψει τον τροχό? Η' μήπως δεν ξέρουμε για το εμφιαλωμένο που είναι τίγκα στα συντηρητικά. Πριν χρόνια ο πατέρας μου μιλούσε με χημικό και του είπε καλύτερα από την βρύση με 40 β σκληρότητα παρά εμφιαλωμένο…. Εγώ προσωπικά εδώ και 2 χρόνια πίνω σχεδόν μόνο πηγαίο και λίγο εμφιαλωμένο
Toufas Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 ναι αντεχει σε θερμοκρασιες, αλλα η γευση του χανεται αλλα να μου πεις ποιος ξερει να κραταει θερμοκρασιες στο τηγανισμα....
Freakster Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Έχω κόψει την coke light εδώ και χρόνια και πλέον την βγάζω με νερό και μπύρες.. Αν κάτι απο τα τελευταία βγέι σκάρτο είναι καλός λόγος για μένα να φύγω στο όρος... Όλο έλεγα ότι θα την κόψω, μπας και φτάσω τα πενήντα με τα πραγματικά μου δόντια (σαν το smiley lol) αλλά όλο πίσω γύρναγα.. Αυτό το χθεσινό που αποκαλύφθηκε ήταν μεγάλο χαστούκι.. Μα μετάλλαξη dna??
Houston Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Το γνωστό μέλι του νομού , ονόματα να μη λέμε: Κατά πόσο είναι γνήσιο μέλι δεν ξέρω. Το γνήσιο μέλι ''παγώνει'' (κρυσταλλώνει) σε Τ δωματίου με το που πιάσουν λίγο τα κρύα. Αυτό το μέλι δεν το έχω δει ποτέ να αλλάζει μορφή. Η' είναι νοθευμένο με γλυκόζη ή ρίχνουν πρόσθετα (Ε) για να μην κρυσταλλώνει ή ανήκει σε μια ποικιλία συγκεκριμένη η οποία κρατά για πάντα αυτήν την ιδιότητα του ρευστού. Βέβαια πως μπορεί να κατακλύζει την αγορά αυτό το μέλι με αυτήν την σπάνια ποικιλία είναι απορίας άξιο. Επίσης το γνήσιο μέλι (από μελισσοπαραγωγό) είναι σαν το κρασί…δεν έχει ημερομηνία λήξεως , δεν χαλάει … αν ''παγώσει'' το θερμαίνεις λίγο (στο καλοριφέρ) και γίνεται όπως πρώτα. Τώρα αυτά τα μέλια συσκευασίας γιατί έχουν ημ/ληξ , πάλι νομίζω είναι απορίας άξιο.
livewire Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Νομίζω ότι σε όλα τα προιόντα πρέπει να αναγράφεται ημερομηνία λήξης για λόγους ISO, αν δεν κάνω λάθος. Ακόμα και αυτά που δεν έχουν αλλοιώσεις με το πέρασμα του χρόνου, πχ έχω δει σε ξύδια και πιπέρια.
MrSeanKon Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Να ητανε μονο το ηλιελαιο.... Εδω νοθεουν το λαδι κιολας. Κι απο ενστασεις εντονες της νομαρχιακης αντιπολιτευσης ορισμενα ονοματα καρχαριων βγηκαν στις τοπικες εφημεριδες. Προσοχη ΟΧΙ ΟΛΑ. Τι θα τους κανουν??? Θα φαμε ομαδικως φασολαδα και θα τους κλ*σουμε τα @@. Βεβαια δεν εχει σχεση με το ποιος κυβερναει γιατι αν ηταν αλλο κομμα στην εξουσια θα γκρινιαζε η διαφορετικη αντιπολιτευση γνωστο το φαινομενο.
Houston Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 παιζονται συμφέροντα... τώρα μας λενε το παραμύθι γιατί έτσι τους συμφέρει όλα γνωστά από δεκαετίες λιντσάρισμα θέλουν
adi32 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Οι κρητικοι εχουν βγαλει ενα λαδι για το οποιο μπορεις να δεις μεσω δορυφορου το χωραφι απο το οποιο βγηκε http://www.terracreta.gr/gr_pages/gr_index.html που φτασαμε
MrSeanKon Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 λιντσάρισμα θέλουνΟταν ελεγα καπου αλλου οτι θα επρεπε να υπηρχε η θανατικη ποινη για καποιες περιπτωσεις με λεγανε χουντικο (στα απιδια μου τεσπα).Ενταξει εγω ας φαω σκ*τα παει στο διαολο εφτασα τα 35 δε γαμ*ιεται ας ψοφησω στα 50. Τα μωρα τι φταινε να τρωνε κρεμες δηλητηριο???? Παω χτες καφενειο λιγο μουδιασμενοι οι ελαιοπαραγωγοι... Βεβαια θα ξεχαστει καποια στιγμη. tomasss κορυφαιος!
21century Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Καλο φιλε tomass, και συναμα ξευπνο. Να διετε το 10 τοις εκατο απο αυτα που τρωμε απο αλλα προιοντα ποσα ειναι, ασπο γαριδακια, μπισκοτα, κρουασαν κλπ. Στα ταχυφαγεια και μαμακιες ξερετε οτι εδω και χρονια βαζουν παλιολαδα?
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 To καλό ηλιέλαιο, δηλαδή αυτό που θέλετε να αγοράζετε όλοι και όχι σαν το αμφιβόλου ποιότητας ελαιόλαδο στο τενεκέ όπως τόσα χρόνια, ακολουθεί πολύ επιστημονικές διεργασίες επεξεργασίας, όπως degumming, neutralization, dewaxing, bleaching and deolonzation, όπως λένε στα πολιτισμένα. Βοηθούνε σ' αυτό το κιτρικό οξύ η ποτάσα κλπ σε ποσότητες ακίνδυνες γιατί έχουν μελετηθεί από πολύ σοβαρούς ανθρώπους που βασίστηκαν σε πολύ σοβαρούς τύπους χημείας. Υ.Γ Εντάξει, και το καλό βιοντίζελ επεξεργάζεται παρομοίως. Αλλά ποιος επιτήδειος τα ανακάτεψε;
adi32 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 ακομα και ετσι να εχει γινει δεν εχει καμια θρεπτικη αξια και ειναι αχρηστο για τον οργανισμο (απο οτι λεγανε χημικοι στην τιβι) οποτε οποιος μπορει να βρει και να παρει καλο ελαιλαδο ας ξεχασει ολα τα αλλα
Houston Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Βοηθούνε σ' αυτό το κιτρικό οξύ η ποτάσα κλπ σε ποσότητες ακίνδυνες γιατί έχουν μελετηθεί από πολύ σοβαρούς ανθρώπους που βασίστηκαν σε πολύ σοβαρούς τύπους χημείας. κιτρικό οξύ , ποτάσα , χημικοί τύποι κτλ στο πιάτο μου? φχαριστώ δε θα πάρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.