outlaw star Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 το ign το ψιλοέθαψε.. και όταν το ign που γενικά δεν είναι και ότι πιο αυστηρό στις κριτικές του θάβει ένα παιχνίδι συνήθως είναι μεγάλη πατάτα..έρχεται και ο john και λέει ότι ο χειρισμός είναι για τον λούτσο οπότε καταλάβαμε..α ρε capcom κανόνισε να κάνεις καμιά μαλακία με το lost planet 2 να σε κυνηγάμε....
outlaw star Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 πω πω το έβαλα για λίγο εντάξει τι να πω...υπερηχητική μαλακία...ακόμη και το iron man καλύτερο είναι...όποιος καταφέρει και ελέγξει τον τύπο που πετά σα τη τσαπού πέρα δώθε χωρίς να ξεράσει να ξεκινήσει άμεσα μαθήματα για πιλότος
gio@ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Χειρισμός απαράδεκτος κρίμα και ήθελα να το τερματίσω μιας κ φαινόταν λίγο διαφορετικό αλλά προβλέπω απεγκατάσταση.. κ τα γραφικά του για παιχνίδι του 2010 λίγο απαράδεκτα αλλά capcom..θα μας φάνε οι κονσόλες
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 GJ μάγκες.. με ΤΟΣΟ θάψιμο με πείσατε και έκανα Delete Torrent/δεδομένων στο 85%.
Massiv0r Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δεν ειναι και τοσο ασχημο, με Gamepad παιζεται χαλαρα, θυμιζει λιγο Gears of War και λιγο Terminator ομως Τσαμπα ειναι στην τελικη, μουφα μεν δεν λεω αλλα τσαμπα.
sozz Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 GJ μάγκες.. με ΤΟΣΟ θάψιμο με πείσατε και έκανα Delete Torrent/δεδομένων στο 85%. λολ εγω ειμαι ακομα στο 10% οση μπουρδα και να ειναι αμα δεν το δουνε τα ματακια σου δεν θα καταλαβεις
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Καλά τα λες sozz, και δεν είναι καν το ότι εμπιστεύομαι το insomnia για το Gaming.. απλά έχω περιορισμένο χρόνο left με πολλούς κατεβασμένους τίτλους και καλύτερα να μη το διακινδυνέψω..
outlaw star Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 GJ μάγκες.. με ΤΟΣΟ θάψιμο με πείσατε και έκανα Delete Torrent/δεδομένων στο 85%. μάλιστα........ ---------- Προσθήκη στις 19:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:23 ---------- Καλά τα λες sozz, και δεν είναι καν το ότι εμπιστεύομαι το insomnia για το Gaming.. απλά έχω περιορισμένο χρόνο left με πολλούς κατεβασμένους τίτλους και καλύτερα να μη το διακινδυνέψω.. make up your mind:o
liakjim Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Καλά τα λες sozz, και δεν είναι καν το ότι εμπιστεύομαι το insomnia για το Gaming.. απλά έχω περιορισμένο χρόνο left με πολλούς κατεβασμένους τίτλους και καλύτερα να μη το διακινδυνέψω.. Κατεβασε το demo και θα πειστεις οτι ειναι Η αρχιπ@π@ρια....
Merdock Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Κατεβασε το demo και θα πειστεις οτι ειναι Η αρχιπ@π@ρια.... Όντως είναι.Το επιβεβαιώνω και εγώ αφού έπαιξα το demo σε έναν φίλο μου
TheMagician Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 παιζετε ευχαρσιτα χωρις να ειναι κατι ιδιαιτερο
OROKUSAKI Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 ΒΟΗΘΕΙΑ!!! ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ EPISODE 1 CHAPTER V και το game crasharei στο συγκεκριμενο σημειο συνεχεια χωρις λογο!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??? Νομιζω κρασαρει στο τεταρτο κατα σειρα checkpoint.....
ksaplostra Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 ΒΟΗΘΕΙΑ!!! ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ EPISODE 1 CHAPTER V και το game crasharei στο συγκεκριμενο σημειο συνεχεια χωρις λογο!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??? Νομιζω κρασαρει στο τεταρτο κατα σειρα checkpoint..... Κανε uninstall
Rubin074 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δεν είναι και τίποτα τρομερό, παίζεται άνετα όπως προείπαν τα παιδιά αλλά όσο το 'παιξα δεν μου είπε κάτι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.