gmastr Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Οχι δεν αστειέουμαι ! Εχω εναν εξωτερικό LAN δίσκο (WD WyBook World - NAS) που συνδέεται με το PC μου με router. Τον βλεπω σαν ενα ακομη δίσκο και απο εκει εσβησα καταλάθος κάποια αρχεία Εψαξα στο recycle Bin να τα βρώ και για να τα επαναφέρω αλλα δεν βρέθηκαν Απο τα properties του recycle bin είδα οτι δεν περιλαμβάνει τα σβησμένα αρχεία του εξωτερικού δίσκου αλλα μονο οτι σβύνεται απο τους εσωτερικούς δίσκους του PC Υποθέτω λοιπόν οτι υπάρχει χωριστός σκουπιδοτενεκές και στον εξωτερικό δισκο αλλα δεν εχω δικτυιακή προσβαση ωστε να μπορώ να τον δώ. Εγω βλέπω μόνο το public του LAN εξωτερικού δίσκου Μπορεί κάποιος να με συμβουλέψει σας παρακαλώ πως θα αποκτήσω πλήρη πρόσβαση στα αρχεία του εξωτερικού δίσκου για να βρώ τα καταλάθος σβησμένα αρχεία μου ? ΥΓ Απο τον web manager του εξωτερικού δίσκου βλέπω οτι μου επιτρέπει να προσθέσω / αφαιρέσω κοινοχρηστο φάκελο (add/rename/remove shared folder) αλλα δε λεει τίποτα για τη περιπτωσή μου
Panos83 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δοκιμασε αυτο http://www.pcinspector.de/Sites/file_recovery/download.htm?language=1 ειναι δωρεαν κ κανει εξαιρετικη δουλεια
gmastr Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Φίλε Πάνο πολύ ωραίο το προγραμματάκι Βλέπω ομως οτι δεν βλέπει τους σκληρούς του δικτύου αλλα μονο τους εσωτερικούς του PC Αρα δυστυχώς δεν μπορεί να καλύψει το προβλημά μου που ειναι η πρόσβαση σε δισκο LAN Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.