Προς το περιεχόμενο

Χάθηκε ο ... σκουπιδοτενεκές

gmastr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι δεν αστειέουμαι !

Εχω εναν εξωτερικό LAN δίσκο (WD WyBook World - NAS) που συνδέεται με το PC μου με router. Τον βλεπω σαν ενα ακομη δίσκο και απο εκει εσβησα καταλάθος κάποια αρχεία

Εψαξα στο recycle Bin να τα βρώ και για να τα επαναφέρω αλλα δεν βρέθηκαν

Απο τα properties του recycle bin είδα οτι δεν περιλαμβάνει τα σβησμένα αρχεία του εξωτερικού δίσκου αλλα μονο οτι σβύνεται απο τους εσωτερικούς δίσκους του PC

Υποθέτω λοιπόν οτι υπάρχει χωριστός σκουπιδοτενεκές και στον εξωτερικό δισκο αλλα δεν εχω δικτυιακή προσβαση ωστε να μπορώ να τον δώ. Εγω βλέπω μόνο το public του LAN εξωτερικού δίσκου

Μπορεί κάποιος να με συμβουλέψει σας παρακαλώ πως θα αποκτήσω πλήρη πρόσβαση στα αρχεία του εξωτερικού δίσκου για να βρώ τα καταλάθος σβησμένα αρχεία μου ?

ΥΓ

Απο τον web manager του εξωτερικού δίσκου βλέπω οτι μου επιτρέπει να προσθέσω / αφαιρέσω κοινοχρηστο φάκελο (add/rename/remove shared folder) αλλα δε λεει τίποτα για τη περιπτωσή μου

Δημοσ.

Φίλε Πάνο

πολύ ωραίο το προγραμματάκι

Βλέπω ομως οτι δεν βλέπει τους σκληρούς του δικτύου αλλα μονο τους εσωτερικούς του PC

Αρα δυστυχώς δεν μπορεί να καλύψει το προβλημά μου που ειναι η πρόσβαση σε δισκο LAN

Ευχαριστώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...