demonhunter22 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Είναι μεγάλη αδικία και μα...κια τις ΕΡΤ που βάζει σημαντικούς και πολύ καλούς αγώνες στο ΣΠΟΡ+. Γιατί το ΝΒΑ είναι εκεί? Απο τη στιγμή που πιάνει μόνο σε Αθήνα - Θεσσαλοκίκη (νομίζω και Θεσσαλία) θα έπρεπε να παίζει σε ΕΤ1-ΝΕΤ. Πρέπει να δείχνει τόσο ότι έχει γραμμένει την επαρχία? Και γιατί δε βάζει το ΣΠΟΡ+ και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Στο Μουνοτμπάσκετ τισ ίδιες βλακείες έκανε, οι καλύτεροι αγώνες εκεί ήταν. Η βάλε ΣΠΟΡ+ παντού ή μη βάζει τόσο καλά παιχνίδια. Δεν είναι μόνο το μπασκετ αλλα και άλλα αθλήματα
-WISE- Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 βρε συ για σενα το κανει!!για να μην ξυπνας 4 το πρωι να βλεπεις NBA!!
Harkon Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 σε κυνηγούσαν όταν έγραφες το ποστ; συμφωνώ με τον απο πάνω. κερδίζεις ύπνο σαν κι εμένα. 7 το πρωί ανοίγω να μάθω τα αποτελέσματα να δω αν παει καλά η μέρα
demonhunter22 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Tώρα Αθήνα είμαι γιατί σπουδάζω και ξυπνάω στις 4 να δω τον αγώνα αλλά δεν είναι μόνο αυτοί, χτεσ τελικό κυπέλλου Ιταλίας εκεί είχε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.