sarados Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Προχτές γύρισα στην πόλη μου μιας και σπουδάζω αλλού να πάρω και τον φορητό που είχε αγοράσει ο πατερας μου το XPS M1530 της dell,παρατήρησα ενα γαργάλημα στα χερία καθώς ακούμπαγα το χώρο γυρω απο το πληκτρολογιο το οποια ειναι και επενδυμενο με αλουμινιο,ρε αυτο ηλεκτριζει είπα,το ιδια συμπέραναν και τα υπολοιπα μέλη της οικογενειας μου, εψαξα στο νετ να μαθω πληροφοριες, βρηκα καποια φορουμ το οπου συναιβενε και σε κανα 2-3 αλλους κ με αλλης εταιρίας notebooks, αλλα συνηθως οι απαντησεις που περναν απο τουσ υπολοιπους ηταν η ειρωνικες η πως εφταιγε η γειωση του σπιτιου και τετοια.. τελικα πριν λιγο βρηκα ενα link που αφορα το συγκεκριμένο notebook που εχω κ αναφέρει με το συγκεκριμένο πρόβλημα και πιστευω πως θα βοηθηθουν κι αλλα ατομα απο εκει κ ας μην εχουν το συγκεκριμενο μοντελο αλλα παρουσιαζουν το ιδιο φαινομενο το link είναι http://crave.cnet.com/8301-1_105-9852716-1.html τωρα θα περιμένω μεχρι την Δευτέρα να εποικινωνησω με την εξηπυρετηση πελατων της DELL να τους πω το προβλημα, ελπιζω να ειναι θετικοι και οχι οπως διαβασα σε καποια σχολια στο συγκεκριμενο λινκ
freespire Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 ασχετο..αλλα θα πω τον πονο μου...εχω ενα C3 και με εχει ξεσκισει στο ρευμα ....αφου να φανταστεις την πορτα την κλεινω μ το ποδι...οι μαλακες του service ειπαν πως φτανε τα παπουτσια μου....να λλαξω παπουτσια...τι μαλακες!!!!σιγα μν κυκλοφορω με αλεξικεραυνο... τα κοινα σημεια της δικιας σου+δικιας μου `ιστοριας` ειναι--->σου σπαει τα αρχ...ια να σε χτυπαει συνεχεια το ρευμα.... **δεν αλλαζεις και ετσι παπουτσια????
disqualified Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 το παθαινω και στο DELL VOSTRO αυτο καμια φορα στις μπροστινες γωνιες μονο καθως εκει συσσωρευεται το ηλεκτρικο φορτιο. Αν τους παρεις τηλ γραψε τι θα σου πουν εδω
geovala Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Γνωστό το πρόβλημα, διαβάστε το σχετικό άρθρο.Αυτό γίνεται γιατί δεν έχει γείωση ο φορτιστής.Είναι το απλό βύσμα και όχι το σουκο (ή αλλιώς three-prong adaptor), με άλλα λόγια έχει αυτό ενώ τα περισσότερα laptop έχουν αυτό EDIT: Για να λυθεί το πρόβλημα προτείνεται η αγορά του Dell Laptop AC Adapter PA-12 υπάρχουν και στο ebay οικονομικά.
blashyrkh+ Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 dell σου λεει μετα..ακου πραγματα ,ειναι που ναι σα νταλικες εχουν και προβληματα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.