aggeliez Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Καλησπέρα σε όλους σας. Νέος στο φορουμ, νέος και στο λειτουργικό των MAC. Μόλις προχτές έκανα την εγκατάσταση με τα kalyway 10,5,2, χωρίς σχεδόν καμιά δυσκολία. Και τα πάντα στον υπολογιστή αναγνωρίστηκαν κατευθείαν. Φυσικά βρίσκομαι σε περίοδο προσαρμογής και ψαξίματος, μιας και είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο λειτουργικό, και που μέχρι στιγμής μου έχει δώσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Επόμενο είναι να αντιμετωπίζω μικροπροβλήματα, και εδώ έρχομαι να ζητήσω τη βοήθεια σας. Έχω επιλέξει ελληνικό και βελγικό πληκτρολόγιο στο international (το ενα αζερτυ και το άλλο κβερτυ). Στο ελληνικό οι χαρακτήρες ειναι στη θέση τους και όλλα καλά. Οταν όμως επιλέγω το βελγικό(ξέχασα να πω οτι και στο γαλλικό πληκτρολόγιο τα ίδια μου κάνει) όλοι οι χαρακτήρες εκτός απο γράμματα και αριθμούς είναι μπερδεμένοι. Τίποτα δεν βρίσκεται στο σωστό κουμπί, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η χρήση τους. Τι μπορώ να κάνω για να διορθωθεί αυτό; Δοκίμασα και άλλων χωρών, αλλά δεν βρήκα κανένα ΑΖΕΡΤΥ για να κάνω τη δουλειάμου... **Συνέπεια αυτού πιστεύω είναι και το οτι δεν μπορώ να αλλάξω και απο το ένα στο άλλο με τα κουμπιά του πληκτρολογίου, αλλά μόνο με το ποντίκι πάνω στα σημαιάκια. Και ένα τελευταίο, υπάρχει περίπτωση να βρω τον ελληνικό διορθωτή (GreekSpeller) για τα οφισ ; Αυτά για την ώρα, να έχετε όλοι ενα καλό Σαββατοκύριακο Γιάννης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xenistisnet Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 πρεπει ναα το ξαναστησεις επιλεγοντας και το Francais_pc_keyboard_layout που βρισκεται στο Others PATCHES Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aggeliez Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δηλαδή φτου και απο την αρχή; Δεν υπάρχει άλλος πιο εύκολος-γρήγορος τρόπος, γιατί έχω ήδη στήσει τα πάντα στα μέτρα μου. Θα πρέπει να τα ξανακάνω απο την αρχή. Ωστόσο και αν θυμάμαι καλά, δεν είδα πουθενά το συγκεκριμένο πατς στις επιλογές την εγκατάστασης(στο μενού των πατς εννοείται) Και ακόμα στην πρώτη οθόνη της εγκατάστασης είχα επιλέξει τα γαλλικά σαν βασική γλώσσα για το σύστημα. Μήπως(ελπίζω τώρα εγώ)παίζει κάτι άλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infected_dreams Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Είσαι σίγουρος πως έχουν την υποστήριξη για multilanguage τα kalyway.... επειδή νομίζω πως βγάζουν τις γλώσσες για περιορισμό του μεγέθους.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aggeliez Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Ναι σίγουρα, τουλάχιστον αυτά που έβαλα εγώ. Είχε επιλογή στην πρώτη οθόνη της εγκατάστασης, ελληνικά δεν είχε αλλά τα γαλλικά σίγουρα. Άλλωστε τα μενού μου τα βγάζει στα γαλλικά, δεν υπάρχει θέμα. Και στις επιλογές πληκτρολογίου τα έχει όλα. Τα ελληνικά στο πληκτρολόγιο είναι σωστά, εν αντιθέσει με γαλλικά βελγικά που όπως έγραψα στην αρχή, λείπουν εντελώς χαρακτήρες ή άλλοι βρίσκονται σε λάθος θέση(όχι τα γράμματα αλλά σύμβολα όπως πχ, @[ ] , κτλ) Μήπως να ξαναμπουτάρω στο σιντι , υπάρχει επιλογή διόρθωσης; Πολύ παράξενο πρόβλημα μπάντως. Ποτέ δεν το έχω ξανασυναντήσει, ούτε και σε διάφορες εκδώσεις linux με τις οποίες πειραματιζόμουν παλιότερα, Για δώστε καμιά ιδέα ρε παιδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aggeliez Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Λοιπόν, έκανα την εγκατάσταση του λειτουργικού απο την αρχή. Επέλεξα και το Francais_pc_keyboard_layout που πρότεινε ο φίλος xenistisnet και πάλι τίποτα. Το πρόβλημα παραμένει. Σκέφτομαι τώρα μήπως είναι θέμα πληκτρολογίου. Εχω το Logitech G11. Υπάρχει περίπτωση αυτό να διμηουργεί το πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.