hackertom Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Ρε παιδιά sorry για την ερώτηση αλλα μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι τα Premium-Points στο rapidshare.com και πως μπορώ να τους εξαργυρώσω ?Τι κάνουν και που χρησιμεύουν ?Έχει καμιά λίστα με δώρα η κάτι τέτοιο ?Ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί δεν έχω ιδέα ευχαριστώ και τα αγγλικά μου δεν είναι και τα καλύτερα…
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Premium points παιρνεις: α. Οταν κατεβαζουν απο εσενα αρχεια τα οποια εχεις ανεβασει, απο οτι ξερω μονο απο τους free user που κανουν download τα αρχεια σου. β. Οταν κανεις ή ανανεωνεις premium account παιρνεις premium points. Οταν εχεις 10.000 points μπορεις να κανεις ανανεωση ενα account για 1 μηνα ή να κανεις καινουργιο account για ενα μηνα παλι.
hackertom Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Μόνο στα 10.000 points εξαργυρώνεις....Κάτι μεγαλύτερο δεν υπάρχει?Και ποιός είναι ο τρόπος να γίνει αυτό?Να πάρω ενα free account απο τα 10.000 points μου....
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Μόνο στα 10.000 points εξαργυρώνεις....Κάτι μεγαλύτερο δεν υπάρχει?Και ποιός είναι ο τρόπος να γίνει αυτό?Να πάρω ενα free account απο τα 10.000 points μου.... Οι μόνες δύο επιλογές είναι αυτές που ανέφερε το μέλος EXSARXEIA_CITY παραπάνω: 1. Ανανέωση του ήδη υπάρχοντος λογαριασμού σου για 30 ημέρες 2. Δημιουργία νέου λογαριασμού διάρκειας 30 ημερών. Κάτι μεγαλύτερο δεν υπάρχει. Για να το κάνεις αυτό, είναι πολύ απλό: Κάνεις log-in στο Premium Members Zone και πατάς το κουμπί Convert Points. Θα σου παρουσιάσει τις δύο παραπάνω επιλογές. Διαλέγεις μία εκ των δύο κι αυτό ήταν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.